А1 Македонија (VIP)

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
ima nekoj zemeno alcatel idol 2 od vip i da mi kaze dali tie dvete dole pod telefonot otvorite za zvuk dali treba dvete da davaat zvuk ili samo ednoto
Кај мене само од левиот отвор има звук другиот за симетрија го ставиле :tapp:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Не знам дали е за тука , но со оглед на тоа што е од Вип бројот тука ке пишам , ми стигна СМС дека сум добил 2мил.евра на некоја лотарија, на англиски со многу лоша граматика, за подигнување бара да се прати меил на таа и таа адеса со име и презиме + тел бр.
Ме интересира на некој друг дали му стигнала таква порака.
п.с. знам дека е измама некоја ,но ме интересира дали вип пак нешто утнале па некој ги добил броевите.

Член од
16 декември 2012
Мислења
98
Поени од реакции
12
Не знам дали е за тука , но со оглед на тоа што е од Вип бројот тука ке пишам , ми стигна СМС дека сум добил 2мил.евра на некоја лотарија, на англиски со многу лоша граматика, за подигнување бара да се прати меил на таа и таа адеса со име и презиме + тел бр.
п.с. знам дека е измама некоја ,но ме интересира дали вип пак нешто утнале па некој ги добил броевите.
Da i me mi pristina ista poraka, ja izbrishav, od vip se pravdaat demek nekoi od aplikaciite instalirani vo telefonot preprakjale info do nepoznat korisnik

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Од Т-Мобиле го забраниле спамот би требало и од ВИП
Еве и известување

Почитувани корисници сакаме да ве известиме дека е пријавен спам СМС со содржина:

„CONGRATS!YOUR MOBILE NUMBER HAS WON 2.000.000 IN EUROMILLIONS LOTTERY. FOR CLAIMS, SEND YOUR AME&NUMBER TO: eurochashmillionsdraw@outlook.com<mailto:eurochashmillionsdraw@outlook.com>“

Како оригинатори на оваа порака се јавуваат броевите: 905488200394 и 905488763804

Спамот е комплетно забранет од техничките служби во 16:30 утрово, но препорака од наша страна е да не праќате свои податоци на наведениот е-маил .

Член од
24 мај 2012
Мислења
294
Поени од реакции
114
колку време треба да помини за да се обнови договор на вип? последен пат го обновив на 16 август 2013

Член од
20 јануари 2009
Мислења
653
Поени од реакции
532
неможи да се обнови порано од 2 години?
три месеци пред истек на договор доколку сакаш да преминиш на некоја нова тарифа, а 1 месец пред истек на договор доколку сакаш да си останиш на истата тарифа

GoranX

Евреин
Член од
16 септември 2011
Мислења
66
Поени од реакции
9
Три месеци пред истекoт, немa врскa тaрифaтa

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.079
Поени од реакции
1.345
Има некој инфо за спојувањето со Оне?Гледам штама...

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.400
Поени од реакции
11.277
Колку бедни се овие од Вип...
го раскинав договорот ама не ме исклучија одма него по недела дена и сеа ми стига сметка упола од претплатата :tapp: ко јас да сум крив што не ме исклучиле одма цццц
затоа еден по еден сите од фамилија ке ги отргнам од овој оператор
паѓаат на многу ниски ствари

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
да прашам денес сабота до колку работат вип?

Kajgana Shop

На врв Bottom