C
Count Dooku
Гостин
На таа од 400 денари, smart s мислам се викаше со 5гб нет и неограничени разговори.на која понуда си ?
На таа од 400 денари, smart s мислам се викаше со 5гб нет и неограничени разговори.на која понуда си ?
Брзина на нет?На таа од 400 денари, smart s мислам се викаше со 5гб нет и неограничени разговори.
Нешто над 5 мбпсБрзина на нет?
Не, јас секако ќе одев до салон, чисто ако некој имал слично искуство си реков, може да знае.Јави се и прашај ги нив дурги никој нема да ти каже (да знае)
Друго, не зимај Windows телефон, купи си Nexus 5, или G2, thank me later.
Tatko mi imat dva broja na negovo ime(na od 500 pretplatata) i sea koga go prodolzuvase mu dadoa 9k popust za telefon. Pritoa za telefonot vazit taa cenata za posebni uslugi.Aj малку помош.
Имам 2 броја на мое име дома, едниот роденденски на 1200 сметка, другиот на 600, и на двата и е завршен договорот. Е сега на овие два сакам да земам и уште еден број на мое име, пак некој минималец од 666 понудиве рецимо. Проблемот ми е што дали ВИП дозволуваат спојување на овие во некој исти договор, т.е дали може да земам по ОК телефонче на сите три броеви заедно? Мислам дека т-мобајл ова го дозволуваат. И како би се сметало ова, како да видам телефониве по што цени ќе ми се движат? Пример сакам да земам Лумија 920.
Некој?
Cekaj, popustot se odzema od cenata za posebni ponudi ili ja loso razbrav?Tatko mi imat dva broja na negovo ime(na od 500 pretplatata) i sea koga go prodolzuvase mu dadoa 9k popust za telefon. Pritoa za telefonot vazit taa cenata za posebni uslugi.
Ke trebase 5499 den. da doplati. Sega ti poso si na pogolemi pretplati bi trebalo pogolem popust da imas.Cekaj, popustot se odzema od cenata za posebni ponudi ili ja loso razbrav?
Ako sakal da go zema recimo za primer g2 mini, ke trebalo da go plati 5.499? Ili 10.999?