А1 Македонија (VIP)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.630
Поени од реакции
34.014
Aj малку помош.

Имам 2 броја на мое име дома, едниот роденденски на 1200 сметка, другиот на 600, и на двата и е завршен договорот. Е сега на овие два сакам да земам и уште еден број на мое име, пак некој минималец од 666 понудиве рецимо. Проблемот ми е што дали ВИП дозволуваат спојување на овие во некој исти договор, т.е дали може да земам по ОК телефонче на сите три броеви заедно? Мислам дека т-мобајл ова го дозволуваат. И како би се сметало ова, како да видам телефониве по што цени ќе ми се движат? Пример сакам да земам Лумија 920.

Некој?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.482
Јави се и прашај ги нив дурги никој нема да ти каже (да знае)

Друго, не зимај Windows телефон, купи си Nexus 5, или G2, thank me later.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.630
Поени од реакции
34.014
Јави се и прашај ги нив дурги никој нема да ти каже (да знае)

Друго, не зимај Windows телефон, купи си Nexus 5, или G2, thank me later.
Не, јас секако ќе одев до салон, чисто ако некој имал слично искуство си реков, може да знае.

По колку им се движи цената на предложениве телефони, оти ги нема на страната на ВИП да се ориентирам според тарифите и колку сега плаќам.
Го има G2 mini, само телефон е 20.000 а мислам дека би ми вршел работа, оти е 4.7' а се над 4.5 ми е многу.

Проблемот е што не користам мобилен воопшто освен за ѕвонење, но ете кога ми истекува веќе договорот, да земам нешто поквалитетно.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.482
Така и јас мислев, ќе почнеш да си сурфаш и да си гледаш видеа во кревет, (ептен е практично и интересно) и разноразни други работи, алатка е не е само уред за ало ало :)

Него, G2 Mini не вреди 20.000 никако, што имаат како опција ме мрзи да отварам нивната страна?

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.430
Поени од реакции
6.076
Aj малку помош.

Имам 2 броја на мое име дома, едниот роденденски на 1200 сметка, другиот на 600, и на двата и е завршен договорот. Е сега на овие два сакам да земам и уште еден број на мое име, пак некој минималец од 666 понудиве рецимо. Проблемот ми е што дали ВИП дозволуваат спојување на овие во некој исти договор, т.е дали може да земам по ОК телефонче на сите три броеви заедно? Мислам дека т-мобајл ова го дозволуваат. И како би се сметало ова, како да видам телефониве по што цени ќе ми се движат? Пример сакам да земам Лумија 920.

Некој?
Tatko mi imat dva broja na negovo ime(na od 500 pretplatata) i sea koga go prodolzuvase mu dadoa 9k popust za telefon. Pritoa za telefonot vazit taa cenata za posebni uslugi.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.630
Поени од реакции
34.014
Tatko mi imat dva broja na negovo ime(na od 500 pretplatata) i sea koga go prodolzuvase mu dadoa 9k popust za telefon. Pritoa za telefonot vazit taa cenata za posebni uslugi.
Cekaj, popustot se odzema od cenata za posebni ponudi ili ja loso razbrav?
Ako sakal da go zema recimo za primer g2 mini, ke trebalo da go plati 5.499? Ili 10.999?

Член од
14 август 2012
Мислења
1.706
Поени од реакции
738
Имат ли некој попусти пред нова година за да почекам оти сакам да си земам one touch idol 2 mini S или па xperia m2.
И некој ако може да ми каже на тарифата 666 дали треба некој доплаќања за овиа два телефона коа се зимат?

Член од
16 декември 2012
Мислења
98
Поени од реакции
12
ima nekoj zemeno alcatel idol 2 od vip i da mi kaze dali tie dvete dole pod telefonot otvorite za zvuk dali treba dvete da davaat zvuk ili samo ednoto

Kajgana Shop

На врв Bottom