А1 Македонија (VIP)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Незнам можно е, јас дури и приговор им поднесов и ѓабе пак исти к*рац мрежа у центар у Скопје тапа а интернетот си седи на Е не ни иде на Хајспид.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Па сменив 2-3 телефони за овие 2 години така да не верувам дека сите нечинеа :D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.482
Кој телефон го користиш? има ли 4G/LTE?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.482
Зарем не се закачи на 4G со ниеден телефон? имаше USIM карта или стандард? да не испадне дека го негирам твоево мислење знам дека имаат далеку од перфектен интернет, ама чудно ми е пошто јас во просек вадев 15-20 мегабитна на LTE, и тоа констнтно, што е далеку од лошо или споро.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Зарем не се закачи на 4G со ниеден телефон? имаше USIM карта или стандард? да не испадне дека го негирам твоево мислење знам дека имаат далеку од перфектен интернет, ама чудно ми е пошто јас во просек вадев 15-20 мегабитна на LTE, и тоа констнтно, што е далеку од лошо или споро.
Не не обична картица си имам јас али мрежата е претапа неможеш ни обичен разговор да си извршиш без она ало ме слушаш да не, допира хрчи и така натаму а совен Е интернет побрзо никад не сум добил Хајспид ни во самиот центар во Скопје

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.482
Незнам јас секогаш во урбани делови од градот добивам LTE....

За да имаш LTE/4G ти треба USIM карта.

Член од
6 октомври 2014
Мислења
11
Поени од реакции
5
Ги има на сајтот ..... Само се сожалувам со тебе чим со вип си имаш работа исто ти е тоа како да имаш склучено
ПАКТ СО ГАВОЛОТ.....

Катастровална мрежа и ужасно бавен и неквалитетен интернет и многу амартерска компанија.....

Најголема ќазна за вип е што повеќе клиенти да му заминат....
може него му е добро како и мене :) немам никаков проблем со вип

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Во вип сум веке 4 год, и сум немал некој проблем нит со мрежа нит со интернет се до последниве 3 месеци, и толку ми здосади што одлучив да сменам оператор, но гледам во другиве оператори дека цените им се изгор, сакав да се префрлам во т-мобиле поради стабилната мрежа но гледам дека до 600 ден даваат некои посрани 100 МБ ееејјјјј 21 век уште со мегабајти се расправаат а мене побитен ми е интернетот сакав барем некои 5 гб да имам, како се снаоѓате вие некое решение за нас обичните смртници кои немаме да даваме по 2000 за сметка, секој предлог би бил добредојден :D

MarlboroMKD

Madridista
Член од
28 август 2014
Мислења
21
Поени од реакции
14
Јас сум на вип еве веќе 4 години. Сум немал проблем со мрежа, нит со интернет ... Едина мана ми е шо имам претплата од 800 ден. а имам 500 мб интернет шо уопште не ми стигнува и ко ќе надминам имам опција за да не се намали брзината активираш за 49 денари уште 200 мб :D Ма да то не е нивна мана сам си бираш пакет ... Другото е се ОК, ја сум у глобала задоволен :)

C

Count Dooku

Гостин
Во вип сум веке 4 год, и сум немал некој проблем нит со мрежа нит со интернет се до последниве 3 месеци, и толку ми здосади што одлучив да сменам оператор, но гледам во другиве оператори дека цените им се изгор, сакав да се префрлам во т-мобиле поради стабилната мрежа но гледам дека до 600 ден даваат некои посрани 100 МБ ееејјјјј 21 век уште со мегабајти се расправаат а мене побитен ми е интернетот сакав барем некои 5 гб да имам, како се снаоѓате вие некое решение за нас обичните смртници кои немаме да даваме по 2000 за сметка, секој предлог би бил добредојден :D
Јас бев на вип, али со новата понуда на оне се префрлив кај нив, и сега за сега сум задоволен само пофални зборови и за нет и за стабилност на мрежа.

Kajgana Shop

На врв Bottom