GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Milf lord прочитавMILFORD! Многу јак мирис и вкус, дури и не треба шеќер да му ставаш...
Не сум ја за утемава, way too much "чај" tonight
Milf lord прочитавMILFORD! Многу јак мирис и вкус, дури и не треба шеќер да му ставаш...
Од јаболко и цимет мене ми е поубав него од јагода и ванила. Вториов ми е некако „тежок“ и силен.Da super e prviot go imam probano no vtoriot od jagoda i vanila ako mozam da znam kolku pari e?
Сите чаеви се корисни за нешто. Ете брусницата и увиниот чај се користат за прочистување на уринарните патишта, помагаат за уништување на некои бактерии или помагаат тие воопшто да не се појавуваат. Нането го смирува стомакот, мајчината душица и белиот слез за чистење на дишните патишта итн. Зелениот чај според некои испитувања штити од рак, штити од кариес, ги чисти сите токсини од крвта, но исто така тој во прекумерна употреба може да предизвика анемија па не би требало да се пие повеќе од неколку шолји во ден. Значи не постои совршен чај кој можеме да го прогласиме за најздрав. Секој го бива за нешто нели? Дури и во чаевите не треба да се претерува, посебно да се внимава со чаеви за прочистување и за слабеење кои често се користат бидејќи може да имаат негативни последици доколку не се внимава и не се зема поголема доза на течности кога се пијат овие чаеви.ми ја затворија темата што пробав да ја отворам( најздравиот/највскусниот чај ? ) :// па сега ќе треба тука да дискутираме, бидејќи според модераторот, темата не е доволно сложена за да постои одделно. па ајде да ги чујам вашите мислења за тоа кој е најздрав, а кој највкусен чај...