Архангел @Метрополис арена - 12.02.2011

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Да се чекаме негде на плоштад кај Гоце и Даме? :)

H

HITCH

Гостин
1.Walker girl
1,5.Natural-girl :wink:
2.LordDragonII
3.Tonchie
4.Metallhammer
5.AnaMercury
6.Susaro
7.Брокер

Дали листава и е привлечна на HITCH за да не дружи? Примаме апликации и од други форумџии, дон’т вори :)
Мислев дека сум кажала дека идам! Карта си купив уште првиот ден!!!

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Дечки да дојдам со вас ќе ме дружите?... зашто прашав многу луѓе и никој нејќе да ми прави друштво или многу скапо им е или па се мислат премногу стари за Архангел што ги знам. И јас имам присуствувано едно 5-6 пати на нивен концерт ама пак ми се иде.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Дечки да дојдам со вас ќе ме дружите?... зашто прашав многу луѓе и никој нејќе да ми прави друштво или многу скапо им е или па се мислат премногу стари за Архангел што ги знам. И јас имам присуствувано едно 5-6 пати на нивен концерт ама пак ми се иде.
Не ти е срам вакви работи да прашувап ццц :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Можеш да бираш, да дојдеш на при-парти во ресторан блиску до саемот, или да не чекаш у подземниот премин па заедно накај саем, ама ти препорачувам првата опција :)

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Не ти е срам вакви работи да прашувап ццц :)
Да си прашам јас културен чоек сум :)... ако се собирате кајганџии и кајганџики дефинитивно и јас сакам да ве дружам.

--- надополнето ---

Можеш да бираш, да дојдеш на при-парти во ресторан блиску до саемот, или да не чекаш у подземниот премин па заедно накај саем, ама ти препорачувам првата опција :)
Дефинитивно првата опција, узпат ми е и Драгон па се надевам знае каде и кога. :)

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
Има некое струмичанче јали струмичанка шо сака да појде на концерто и да си се врати одма после тоа (надалеку е познато скопското негостопримство :P )?
Понудата вклучува доста поволна цена за пат.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Супер гледам дека веќе активно се вклучени во организирањето и гледам има доста заинтересирани. Искрено среќен сум што ќе одам на Архангел меѓутоа уште посреќен што ќе се дружам со кајганџии ( луѓе кои не ги познавам).
Тончи уште еднаш благодарам за иницијативата и идејата за кајганџиско дружење на 12 Фебруари.

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Струмичани заинтересирани за одене организирано со комбе
(600 денара два правци )
пишејте ПП

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Хеј дечки кажете конкретно каде ќе се чекаме, што ќе правиме како ќе правиме ислично........

I

Intex

Гостин
Да објасни некој подобро каде е ресторантот, име, такво нешто? Или па ако металхамер го знае, не мора.:P

Kajgana Shop

На врв Bottom