Архангел @Метрополис арена - 12.02.2011

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Со малце повеќе среќа,и ја утре сум на концерт. :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
ајде,ајде..уште малце и тргамеее

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Имам карта вишок за конецртов.
Има кандидати? Давам попуст.

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Карти на врата ќе има да се купат така?

T

Tetro

Гостин
wow. прв сум што дава осврт на темава за концертот на Архангел. :)
Ќе се обидам да бидам краток. И знам дека ќе успеам:

Бурекот ме чека на маса додека јас сум мртов гладен за него. Фино друштво, иако имавме неколку непријатни ситуации попат додека стигнеме на концертот и внатре на самата дешавка (LD xsnk).
За првпат се упознав (оние со кои првпат се сретнав) со многу луѓе, пола од нив ги имам заборавено до сега :p , но оние кои не беа во цела толпа се избришаната DarkHeart и Вештица уз Saladin (и двете ги упознав одделено во посебни пригоди на заминување)...

За концертот знам дека некој ќе пишува повеќе од другите кои беа таму. Најискрено, јас очекував поубо да биде. :)

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
wow. прв сум што дава осврт на темава за концертот на Архангел. :)
Ќе се обидам да бидам краток. И знам дека ќе успеам:

Бурекот ме чека на маса додека јас сум мртов гладен за него. Фино друштво, иако имавме неколку непријатни ситуации попат додека стигнеме на концертот и внатре на самата дешавка (LD xsnk).
За првпат се упознав (оние со кои првпат се сретнав) со многу луѓе, пола од нив ги имам заборавено до сега :p , но оние кои не беа во цела толпа се избришаната DarkHeart и Вештица уз Saladin (и двете ги упознав одделено во посебни пригоди на заминување)...

За концертот знам дека некој ќе пишува повеќе од другите кои беа таму. Најискрено, јас очекував поубо да биде. :)

Сепак мислам дека беше одлично, многу ми е мило што виртуелните дискусии преминаа во реални барем на неколку часови, а оние виртуелните се надевам дека долго ќе продолжат.
Во врска со концертот можеше да биде подобро доколку со драгите кајганџии се приклучевме во гужвата ( а не да стоиме како избркани :) ). Втев со оглед на годините се потруди да направи одлична атмосфера, беше моќен и енергичен. Не знам што би додал , утре со бистра глава најверојатно ќе допишам уште нешто што сум го заборавил.
Mettalhammer,во тие што си ги заборавил сум или не. хехех :)

Kajgana Shop

На врв Bottom