Мислев дека сум кажала дека идам! Карта си купив уште првиот ден!!!1.Walker girl
1,5.Natural-girl :wink:
2.LordDragonII
3.Tonchie
4.Metallhammer
5.AnaMercury
6.Susaro
7.Брокер
Дали листава и е привлечна на HITCH за да не дружи? Примаме апликации и од други форумџии, дон’т вори
Не ти е срам вакви работи да прашувап цццДечки да дојдам со вас ќе ме дружите?... зашто прашав многу луѓе и никој нејќе да ми прави друштво или многу скапо им е или па се мислат премногу стари за Архангел што ги знам. И јас имам присуствувано едно 5-6 пати на нивен концерт ама пак ми се иде.
Да си прашам јас културен чоек сум ... ако се собирате кајганџии и кајганџики дефинитивно и јас сакам да ве дружам.Не ти е срам вакви работи да прашувап ццц
Дефинитивно првата опција, узпат ми е и Драгон па се надевам знае каде и кога.Можеш да бираш, да дојдеш на при-парти во ресторан блиску до саемот, или да не чекаш у подземниот премин па заедно накај саем, ама ти препорачувам првата опција
Да си прашам јас културен чоек сум ... ако се собирате кајганџии и кајганџики дефинитивно и јас сакам да ве дружам.
Да да, идам јас со кола па ќе се договориме во сабота подетално.Ќе се собираме, ми имаш број и останато .