Начелно е точно, има и нешта кои се произволни...но суштински е точно.Nekoj da napise zvor dva kolku e tocno ova?
Воглавно јас се согласувам со секого што мисли дека треба евреите да се геноцидираат до последен за да човештвово доживее некаков просперитет.Nekoj da napise zvor dva kolku e tocno ova?
Имаше еден таков обид...од едно австриско чиче со „брчичи„...Воглавно јас се согласувам со секого што мисли дека треба евреите да се геноцидираат до последен за да човештвово доживее некаков просперитет.
Го заебаја комунистите маме им. Сега Европа плаче за чиче и зачудувачки ќе биде колку брзо и колку милиони ќе застанат зад него.Имаше еден таков обид...од едно австриско чиче со „брчичи„...
И што се случи со “брчичи“ на чичото?Имаше еден таков обид...од едно австриско чиче со „брчичи„...
Тие комунисти колку зло имаат напраено е навистина ...Го заебаја комунистите маме им. Сега Европа плаче за чиче и зачудувачки ќе биде колку брзо и колку милиони ќе застанат зад него.
A ќе видиш и позади комунистите биле ривалската екипа евреи на првава екипа евреи што го поддржувала чичето.И што се случи со “брчичи“ на чичото?
Во последно време се почесто се пуштат информации дека токму Евреи биле едни од поголемите спонзори на “чичето“, кој кого и зошто?
Нешто и Лавров говореше во таа насока кога не им одеше муабетот со Израел.
Зошто автоматски колонизацијата е злобна, лоша?Замисли дојдоа на власт и одма започнаа со проектот на ДЕКОЛОНИЗАЦИЈА ја деколонизираа Африка
Не бе како злобна, еве прашај било кој од Африка (не е само Африка ама таа е класичен пример за тој процес, инаку во тие процеси и Македонците успеале да создадат своја држава Македонија) ќе ти рече дека жалат за тие времиња коа биле робови, јас им верувам а тиЗошто автоматски колонизацијата е злобна, лоша?
Си го можела да продолжиш, Украина, Белорусија итн итн итн, знаеш ли колку народи републики религии итн итн има во Руската Федерација?И океј ја деколонизирале Африка, но што правиме со Јакутск, Сибир? Дагестан, Чеченија, Грузија, Сакалин итн итн.
Грешиш како по обичај!Тоа се претпоставувам моменти кога колонизацијата е позитивна? Или грешам?
Жалат како не, прашај ги афро американците зошто не се враќаат дома во Африка.Не бе како злобна, еве прашај било кој од Африка (не е само Африка ама таа е класичен пример за тој процес, инаку во тие процеси и Македонците успеале да создадат своја држава Македонија) ќе ти рече дека жалат за тие времиња коа биле робови, јас им верувам а ти
Си го можела да продолжиш, Украина, Белорусија итн итн итн, знаеш ли колку народи републики религии итн итн има во Руската Федерација?
Или не мора еве само кажи ни колку временски зони има?
Прегледај го приврзокот 431496
Грешиш како по обичај!
Меѓу другото и документот на Коминтерната (која нели била во Фашингтон) со кој за прв пат во поновата историја се ПРИЗНАВА ПОСТОЕЊЕ на МАКЕДОНСКИ народ -Македонци е составен дел од тој процес на деколонизација.
Сигурно го заборавиле патот, а можеби се надеваат дека повторно ќе дојдат среќните времиња па повторно да бидат робови.Жалат како не, прашај ги афро американците зошто не се враќаат дома во Африка.
Аииии не сум знаел значи нивните сонародници им утеруеле демократија ови неписмени и заостанатине можеле тоа да го сварат па единствено што им преостанало е да станат робови.Едвај чекаат са се вратат од каде нивните сонародници по меѓуплеменски битки ги заробувале и ги продавале на цел свет.
Праша велиш, а прашањето е дали е чоколадаата слаткаЈас само прашав дали е добра колонизацијата, кога азиски народи не си го познаваат сопствениот јазик и писмо и имаат руски имиња.
Добро е што ми разјасни дека сум грешка, и дека таа колонизација е добра.
Абе еден обид, што да ти кажувам. Ти кога би сакал некого да уништиш, нели би го уништил на лице место, успат за себе да му собереш све што поседува, оти нема да му треба на небесата.Имаше еден таков обид...од едно австриско чиче со „брчичи„...
Постојат купишта муабети поврзани со чичето со „брчичите„, така да од денешно историско-временско растојание, дискутабилно е кој и што бил дотичниот лик. Битно е дека си ја одработил задачата-неуспешно.И што се случи со “брчичи“ на чичото?
Во последно време се почесто се пуштат информации дека токму Евреи биле едни од поголемите спонзори на “чичето“, кој кого и зошто?
Нешто и Лавров говореше во таа насока кога не им одеше муабетот со Израел.