НСДП не си оди, нема ни теорија.Мислев на Беса/Дуи/ДПА/ЛДП/ДОМ/НСДП и остали што му се олку „верни“.
Ниту ДУИ ќе биде опозиција.Не си оди овој, не се радувајте...
Прашање е колку му се верни, а колку всушност си го чуваат својот грб. Моменталната структура на владата апсолутно никој не би ја прифатил. СДС со најверојатно 220 - 250 000 гласови нивни на минатите избори има помал дел од власта од ДУИ со 105 000 гласови. Кој друг на ЛДП/ДОМ би им дал министерско место за 2 пратеника, на Беса 4 пратеника и министерско место за 25 000 гласови. Еве и да има утре нова влада, кој гарантира дека и ЛДП/ДОМ и Беса ќе влезат во нејзе. Впрочем и двете не се потребни една е. Ако идат и двете тогаш максимум што можат да добијат е истото а најверојатно и помалку.Мислев на Беса/Дуи/ДПА/ЛДП/ДОМ/НСДП и остали што му се олку „верни“.
Sekoj ima pravo da si misli što saka, no faktite si se fakti, Zaev kako premier 2017-2021 gi završi nekoi bitni raboti kako rešavanjeto na trideceniskiot spor so Grcija, vlezot vo NATO i konečno posle dve decenii uspešen popis na naselenieto ... E sledniot premier nema da gi ima ovie glavobolki oti nekoj drug budala pred nego mu gi rešil krupnite problemi. Zašto be na pr. Gruevski koj beše cela decenija na vlast nemaše hrabrost da go reši sporot so Grcija, da ja vnese MKD vo NATO i zošto ne uspea vo 2011 god. da napravi uspešen popis, tuku istiot mu propadna i se otkaža za nekoi neli idni vreminja. SDSM sekogaš koga se vraka na vlast ne može da tera poveke od četiri godini, taka beše periodot so Branko i so Bučko 2002-2006, taka slično e i sega so Zaev 2017-2021. Za razlika od SDSM, DPMNE teraat mnogu podolgo dokolku dojdat na vlast, imame iskustvo so vlasta na Grujo 2006-2017, toa ne se četiri, tuku edinaeset godini drugari i drugarki. Povtornoto doagjanje na ovaa partija na vlast ke znači i nejzino vladeenje minimum desetina godini, ama štom taka saka mnozinstvoto narod togaš toa e toa !
Ни смо ми те срече
Колку пати само рекол, па се предомислил.
Во очекување на #ijassumzoranzaev
И што е најжално, 35 лајка има на коментарот за 10 минути. Какви дибидуси
Ем со се јајца ем ни капка да падне^
Каков blowjob, неверојатно
Поодвратно од комуњар нема.
Оставката на Заев е нормализација или капитулација?Со душа ја чекам новата емисија на Господинот Васко Ефтов
Како нема, неколкумина такви вмроњи го газат форумов. Иако делуваат делумно океј, на Фејсбук и слични места растураат со патриотизмот и Маќедоња.Поодвратно од комуњар нема.