- Член од
- 15 февруари 2019
- Мислења
- 1.019
- Поени од реакции
- 4.040
Мене името Тимчо цело време ме потсеќа на некој херој од Дота.На Тимчо Мицунски му направиле сајт timco.mk, како да е нов виртуелен помошник од А1.
Мене името Тимчо цело време ме потсеќа на некој херој од Дота.На Тимчо Мицунски му направиле сајт timco.mk, како да е нов виртуелен помошник од А1.
Спамер? СендвичЕ?Ајде ќе ти дадат сендвиче ако не бидат 100.000 гласачи од партија за најдобар спамер!
Едина измена во советот ќе бидит План Б со 1 или 2 советника,,,за Крадоначалник ќе тепат Коста со мала разлика.9j
Охрид ќе е ептен заебано.Мала предност кон Коста поради моментална позиција, државен апарат зад него, притисоци, Нефи итн.
Мала кочница е им е несогласувањата во внатрешните струи, некои ликови не се баш омилени локално, за разлика од централата и обратно.Сегашниот претседател на Општинска им е ок, ама пак имал желба наводно за повлекување.Имаше доста желба Лазе да не го одберат повторно, а и немаа со кандидатот нешто хемија.
Уште еден проблем им е "старата гарда" (како и на другиве) таканаречените Бранковисти кои се делат дел во сопствена листа од свои интереси или едноставно се контра моменталните.
Од друга страна, од рекла казала извори голем дел од газдите на срушените плажи финансирале на другата страна со мотив да паднит Коста (а секако и нешто со поврат доколку добијат ДПМНЕ).
За разлика од претходно со поддршка и од АА и дел од Египетското население (пола се во контра екипата, иако најчесто досега гласале на купче), т.е. сега малцинствата се поделени на двете главни струи за разлика од обично.
Битно е и кај ќе одат Вегета гласојте, во 2 круг и дали воопшто ќе одат.
Левица ќе земат место во совет (а можда и некој од другите листи) и нека е интересно.
Уствари ( ) кога ќе научите дека правопис не е мерило за IQ, туку мерило за писменост? Еве јас можеби не сум писмен, но сум доволно пaметен за да не изигравам мајмун на форуми и социјални мрежи како тебе.Спамер? СендвичЕ?
Толку ти е IQ-то, 97 уствари?
Spremen si da stavis pari na kladba ? Jas vikam nad 90k blizu 100k pa ajde ako si tolku ti siguren deka nema da imaat tolku. Na lokalnive imaa 35k i ogromen del na lugje sto gi znam ne gi glasaa oti mislea nema da vlezat vo sobranie, sega e sosema dr situacijata em podobra kampanja imaat em se pokazaa vo sobranie dobro.Јас мислам дека ќе освојат 500.000 гласови најмалку.
Абе од каде ви се овие лудачки прогнози ццц, 100.000 гласови вика
Поминало од дамна времето кога нешто би можело да се направи во врска тоа. Моментот кога можело да се направи нешто било да се одбие кога се нудел како кандидат. Али пуста желба да му се наштети на Шилегов и СДС и тоа е тоа, што да се каже. Прекасно е денес.Кој курац кандидат за градоначалник на партија што се вика Левица се залага за секуларност и укинување на молитва преку звучници, организира молитва пред влада?
Уште не ми е јасно како вакво срање си дозволиле на ден пред избори.