Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

II фаза: За кого ќе гласате на локални избори 2021?

• СДСМ

Гласови: 17 7,2%
  • ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 65 27,4%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 108 45,6%
  • ДУИ

Гласови: 6 2,5%
  • АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 2 0,8%
  • БЕСА

Гласови: 2 0,8%
  • ДПА

Гласови: 1 0,4%
  • Друга партија (ќе пишам за која)

Гласови: 13 5,5%
  • Независен кандидат (ќе пишам за кого)

Гласови: 23 9,7%

• Вкупно гласачи
    237
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Каква комедија и кринџ фест е ова на МТВ... се плашам дека на паузата ќе си отиде и нема да видиме повеќе театар.

Член од
1 јули 2020
Мислења
1.791
Поени од реакции
8.500
Стариот со наочари и тој со железницата се без никаква иронија единствените двајца кои правеа и имаа идеи со каква било смисла. Другиве идат од утописти до идиотштини.

Требало да се пази кога би се градело железница низ градот за да не се уништело зеленилото помеѓу булеварите, зеленилото во реалност е неколку метри широка нешишана трева. Ќе граделе автопати за велосипеди. Не знаеш кој е полуд. :tapp:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.600
Поени од реакции
11.622
Jas sum eden od tie 52 dusi.
Gradov vo poslednive 4 godini e vraten edno 20 godini. Da bea parlamentarni, ke glasav za Levica.
Sea sto opcija imam pomegu dveve? Da sedam doma za romite od trizla koi vo momentov gi kupuvaat so vreka kompiri da ja izglasaat istata partija na novi 4 godini?
Баш ме интересира на кој начин Скопје е вратен 20години наназад и што е разликата парламентарни и локални па ради тоа не гласаш за Левица?
По муабетов ми делува дека срце не ти дава да гласаш против дпмне

Sent from my iPhone using Tapatalk

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Едина измена во советот ќе бидит План Б со 1 или 2 советника,,,за Крадоначалник ќе тепат Коста со мала разлика.
Доста му е 1 на Тоци, нек се радвит.И една за Левица.Нек је маскенбал:D

Член од
16 април 2014
Мислења
7.338
Поени од реакции
11.752
Баш ме интересира на кој начин Скопје е вратен 20години наназад и што е разликата парламентарни и локални па ради тоа не гласаш за Левица?
По муабетов ми делува дека срце не ти дава да гласаш против дпмне

Од Прилеп сум. Не 20, 30 е вратен.

Член од
1 јули 2020
Мислења
1.791
Поени од реакции
8.500
Она е жално да се гледа. Па меѓу овие освен тие двајцата што ги спомнав претходно не се знае кој е полуд, поглуп или поарогантен. Муабетиве се буквално од пред кооперација во села а и стилот на дебата.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.898
Поени од реакции
40.763
Го гледам Шаќири збори дека требало и во Чаир да прават велосипедски патеки, па баш би сакал да го прашам кој е тој еден љоптар што ќе го остави својот спуштен Голф 3 дома и би се качил на точак за да иде у џамија у петок па после во чајџилница. Блада дечково нешто.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.600
Поени од реакции
11.622
Да бев [mention]cholismo [/mention] сеа ке се вадев ке речев мислев пишал Дрисла ама признавам за превидов помешав брзини
Ипак има трета опција за глас момакот

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462
Женичкава Ана душичка.

Целава дебата максимално ме потсеќа на проект на факултет од 12 души имаш:

Двајца врскаџии и се шмекаат меѓу себе (во средно се имале мувано во Миднајт)- Ариевска раса
Една што го работи проектот
Еден што кажува како треба факултетот да работи
Еден не ни дошол
Тројца што ова им е четврто преполагање на предметот и знаат дека ќе идат петти пат (никако да ги погодат прашањата дали од Либро или од Зоки)
И остануваат четворица што упишале факултет за да можат да аплицираат за ворк енд травел.

Последно уредено:
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.600
Поени од реакции
11.622
Го гледам Шаќири збори дека требало и во Чаир да прават велосипедски патеки, па баш би сакал да го прашам кој е тој еден љоптар што ќе го остави својот спуштен Голф 3 дома и би се качил на точак за да иде у џамија у петок па после во чајџилница. Блада дечково нешто.
И како да ги убедиш дека таму не треба да се паркира… Стока од народ земаа со ѕидови да ги оправаат

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Пффффф обврски, феил, антиклиматично.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.308
Поени од реакции
84.453
Од Прилеп сум. Не 20, 30 е вратен.
Не вратено ништо. Само е продолжено во ист правец, без да се поправат работите. Што е ужасно.

Пример, градоначалниците на ВМРО од Аеродром и Кисела Вода направија гомно-бангладеш зона од згради помеѓу зградите (и други згради помеѓу нив) во Острово и кај Рампа.

Градоначалниците од СДСМ кои дојдоа после и кои ги добија делумно изборите баш на тие случаи, не само што ништо не направија во врска со тоа, туку им се приклучија во праксата на нивните предходници.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom