Баш ме интересира на кој начин Скопје е вратен 20години наназад и што е разликата парламентарни и локални па ради тоа не гласаш за Левица?Jas sum eden od tie 52 dusi.
Gradov vo poslednive 4 godini e vraten edno 20 godini. Da bea parlamentarni, ke glasav za Levica.
Sea sto opcija imam pomegu dveve? Da sedam doma za romite od trizla koi vo momentov gi kupuvaat so vreka kompiri da ja izglasaat istata partija na novi 4 godini?
Доста му е 1 на Тоци, нек се радвит.И една за Левица.Нек је маскенбалЕдина измена во советот ќе бидит План Б со 1 или 2 советника,,,за Крадоначалник ќе тепат Коста со мала разлика.
Од Прилеп сум. Не 20, 30 е вратен.Баш ме интересира на кој начин Скопје е вратен 20години наназад и што е разликата парламентарни и локални па ради тоа не гласаш за Левица?
По муабетов ми делува дека срце не ти дава да гласаш против дпмне
Sent from my iPhone using Tapatalk
И како да ги убедиш дека таму не треба да се паркира… Стока од народ земаа со ѕидови да ги оправаатГо гледам Шаќири збори дека требало и во Чаир да прават велосипедски патеки, па баш би сакал да го прашам кој е тој еден љоптар што ќе го остави својот спуштен Голф 3 дома и би се качил на точак за да иде у џамија у петок па после во чајџилница. Блада дечково нешто.
Не вратено ништо. Само е продолжено во ист правец, без да се поправат работите. Што е ужасно.Од Прилеп сум. Не 20, 30 е вратен.