Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

II фаза: За кого ќе гласате на локални избори 2021?

• СДСМ

Гласови: 17 7,2%
  • ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 65 27,4%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 108 45,6%
  • ДУИ

Гласови: 6 2,5%
  • АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 2 0,8%
  • БЕСА

Гласови: 2 0,8%
  • ДПА

Гласови: 1 0,4%
  • Друга партија (ќе пишам за која)

Гласови: 13 5,5%
  • Независен кандидат (ќе пишам за кого)

Гласови: 23 9,7%

• Вкупно гласачи
    237
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.750
Поени од реакции
2.286
Овој со вегетава ми изгледа на некој тежок нарцис. Повеќе зборуваше со навреди кон другите двајца, отколку што зборуваше за тоа што има тој да понуди. Плус колку пати спомна дека студирал во Америка. :facepalm:

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.225
Поени од реакции
661
Овој со вегетава ми изгледа на некој тежок нарцис. Повеќе зборуваше со навреди кон другите двајца, отколку што зборуваше за тоа што има тој да понуди. Плус колку пати спомна дека студирал во Америка. :facepalm:
Гоце Цветковски кандидат за градоначалник на Охрид е тој со вегетата и јас за него би гласал.

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.029
Поени од реакции
7.131
Интересно ќе биде ако после овие избори ТМРО ја продолжи својата активност и не замре во целост а Ванчо конечно се осмели да биде политичар и да излезе од својата параноја па да ја шири партијата со нови поединци а не ептен тесен круг на луѓе, има нух Ванчо да намириса десничари али се некако е пароаноичн со удбаши ти реков ми рече, ако ја прошири партијата со вакви ликови ко овие од Движење Бојкотирам, ако продолжи да биде активен постојано како партија ќе биде ного интересен и неизбежен сударот меѓу ТМРО и Левица за националните гласови, сега анационална партија успешно игра на таа карта но кога ќе се појави националистичка партија со програма и став а не празни зборови баш ме интересира и со нетрпение ја очекувам битката за тие гласови.

Ванчо за разлика од димета е лик кој секаде е вклучен во буквално сите случаеви каде што директно се води битката за македонските национални интереси, па доколку битката не ја води само по судови очекувам баш јаки битки со левичариве на терен, многу поопасен ривал за гласови на Левица е ТМРО ако стане партија, него ламјата од две партии кои ја уништија државата.

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.671
Абе каков ТМРО и Ванчо Шехтански у 2021ва дал сте вие нормални!?

Него на поозбилна тема:
Планира некое од говедава у кандидатура да даде решение за недоизградениве срања на Грујо од СК2014? Значи или руши или доправи го. Ајт накурац више ко малине деца ебате мењаат улици кој како ќе дојде на власт, почињаат згради намерно пред крај на мандат за да не ги довршат а другите да не ги пипнат пошто се гадат од нив. Ае мрш у пичку матер више.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.563
Поени од реакции
24.923

CVETKOVSKI GI PONISTI KO TAKSENA MARKA :vozbud::vozbud::vozbud:
edino zal mi e sto samo na vegeta ostana... trebase i po nekoj samar da podeli

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Не сакам да ти кршам филм и чисто географско е прашањето, ама за кое Порече источно од Велес станува збор?
И мене ме интересира кое Порече е ова источно од Велес ...
Сега сме оф-топик, ама да си признаам моја грешка: Поречието е на запад, јас на исток го пишав :D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.897
Абе каков ТМРО и Ванчо Шехтански у 2021ва дал сте вие нормални!?

Него на поозбилна тема:
Планира некое од говедава у кандидатура да даде решение за недоизградениве срања на Грујо од СК2014? Значи или руши или доправи го. Ајт накурац више ко малине деца ебате мењаат улици кој како ќе дојде на власт, почињаат згради намерно пред крај на мандат за да не ги довршат а другите да не ги пипнат пошто се гадат од нив. Ае мрш у пичку матер више.
Шилеже почна да руши бе.Прво се фати за Бродт да руши алкосот.

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.671
Да бе да чекаа да дојдат избори да отштрафи две даски цел мандат.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Овие dokazm.mk отсекогаш ми биле на дното за веродостојност на информации, за малку нешто подобри од порталот на Саше куртонот, па баш ме интересираше дали е точно ова што го напишале. Излезе дека интервјуто им е украдено од nezavisen.mk, а они само шибнале click-bait наслов за да лапаат внимание. Не дека ќе бев многу изненаден ако некоја поддржувачка на СДСМ стварно го има изјавено тоа (пример 1, пример 2, пример 3), но изјавата ќе ја имаше на многу повеќе портали, не само на dokazm.mk.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.308
Поени од реакции
14.660
Само Теа со своја веб страна како кандидат за градоначалник.
Секоја пофалба (y)
Делува симпатично, не велам дека девојчето не е ок, но политички/активистички во неа е собрано многу тоа што ме нервира. Ме нервира и тоа расфрлање со просек.

Типичен амбициозен лик, влезен во разноразни невладини, граѓански организации, верглање на мејнстрим и ин фрази.

Ако не во политиката ќе направи добра кариера (можеби и надвор од Македонија) во тие разноразни фондации и институции поврзани со ЕУ.

Член од
11 август 2017
Мислења
553
Поени од реакции
502
Делува симпатично, не велам дека девојчето не е ок, но политички/активистички во неа е собрано многу тоа што ме нервира. Ме нервира и тоа расфрлање со просек.

Типичен амбициозен лик, влезен во разноразни невладини, граѓански организации, верглање на мејнстрим и ин фрази.

Ако не во политиката ќе направи добра кариера (можеби и надвор од Македонија) во тие разноразни фондации и институции поврзани со ЕУ.
така е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom