Американски фудбал - NFL лига

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
1 од 2 :(
Супер меч и во Сан Фран.,штета што утре останаа условно послабите мечеви. Сепак Сиетл/Атланта треба да биде супер меч па до душа и Хјустон не треба да се отпишат кога во тимот го имаат Андре Џонсон.

bobipp јбг ништо од ливчето и Грин Беј отпаднаа :D :D
Абе у пичку матер да фатат, јас зедов да ги уплатам најголемите фаворити, си ебаа мајката испаднаја, шо ќе беше то лоша рака бе, ц-ц-ц....:tapp:
Значи да ја играм Њу Ингланд вечер 1, нема ваљда сите топ фаворити да испаднат :eek:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Абе у пичку матер да фатат, јас зедов да ги уплатам најголемите фаворити, си ебаа мајката испаднаја, шо ќе беше то лоша рака бе, ц-ц-ц....:tapp:
Значи да ја играм Њу Ингланд вечер 1, нема ваљда сите топ фаворити да испаднат :eek:
Ти реков дека Денвер се преценети и дека тешко ќе стигнат до плеј-оф :D
Њу Ингланд има коеф. од 1.2 ако ти одговара добро али кој знае можда и они ќе кикснат :D :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Ти реков дека Денвер се преценети и дека тешко ќе стигнат до плеј-оф :D
Њу Ингланд има коеф. од 1.2 ако ти одговара добро али кој знае можда и они ќе кикснат :D :D
Е ќе ги играм за инат баш да видам, заедно со Лајкерс и тие да тепаат еднаш конечно у курац веќе :D

Извинете за офтопик, сепак сме малце искомплексирани со кладилнициве :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Е ќе ги играм за инат баш да видам, заедно со Лајкерс и тие да тепаат еднаш конечно у курац веќе :D

Што извинете кога само ја постирам и тек тук некој ќе се појави :D

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Тим Тибо има подобар скор со Денвер во плеј-офф од Пејтон Менинг :pos:
Менинг сериозно си остава дамки на кариерата со лошите плеј-офф игри. Има скор 9-11 и е на делба на 1во место за порази во плеј-офф.
Иначе чисто да се изјаснам мислам дека Менинг е нај over-rated играч на сите времиња. Не викам дека е лош играч, ама сепак кога слушаш како зборат за него, мислиш со најлошиот тим секоја година може да стигне до супер-боул без пораз.
Штета што Њу Ингланд нема да можат да го преслушаат Менинг, зашто некако сигурен сум дека ќе тепаат вечер.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
Не гледав синоќа, денес прегледав хајлатс, и можам слободно да кажам дека сите треба да се пазат од Коперник. Значи дечково прави буквално СЕ на терен.

За Денвер, не ги служеше среќа синоќа, и тоа е. И лоша одбрана на сејфтито.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Не гледав синоќа, денес прегледав хајлатс, и можам слободно да кажам дека сите треба да се пазат од Коперник. Значи дечково прави буквално СЕ на терен.

За Денвер, не ги служеше среќа синоќа, и тоа е. И лоша одбрана на сејфтито.
Ко(а)перник е како помлада и понормална верзија на Мајкл Вик :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

КАКОВ МЕЧ !

ЛЕЛЕ ПЛЕЈ-ОФОТ СЕЗОНАВА Е ЛУДНИЦА !!!!

Е сега криво ми е ептен за Сиетл и тоа што Атланта конечно победи во плеј-оф али јбг
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 22:16 ---
Kаков пресврт ама џабе, се извадија Фалкониве.
:vozbud::vozbud::vozbud:
Уште некој гледал !
:vozbud:
:ROFLMAO:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
Кај гледате? Јас не успеав да најдам ниту еден стрим.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Тоа е тоа убедлива победа на Њу Ингланд како и што се очекуваше. СФ-Атланта и Њу Ингалнд-Балтимор.
Сан.Фран. се фаворити според мене и ако ја повторат вчерашната игра сигурно идат во супер боул.
На другава страна ќе биде интересно. Реално ако се гледа СФ-ЊЕ треба да биде СБ ама не се знае ништо до крајот на мечевите :)

Ај уште Лејкерс (y)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Тоа е тоа убедлива победа на Њу Ингланд како и што се очекуваше. СФ-Атланта и Њу Ингалнд-Балтимор.
Сан.Фран. се фаворити според мене и ако ја повторат вчерашната игра сигурно идат во супер боул.
На другава страна ќе биде интересно. Реално ако се гледа СФ-ЊЕ треба да биде СБ ама не се знае ништо до крајот на мечевите :)

Ај уште Лејкерс (y)
Ќе беше добро ако не изгубеше она килавоно Арсенал :/

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ја гледав цела Њу Ингланд- Хјустон и стварно ептен ја погодив прогнозата дека ќе тепаат( не дека беше неочекувано). Штета едино што им се повреди Гронковски (со кој ќе беа уште толку посилни). Со Балтимор ќе биде ептен заебана зашто имаат ептен заебан тим, и сигурно ќе биде понеизвесна од овој blow-out што се деси вчера.
Атланта-Сан. Фран. е тоа ќе биде утакмичиште. Атланта имаат многу опции во напад ама некако Мет Рајан слабо во плеј-офф игра, Сан. Фран. кај се најјаки во одбрана, па сега им тргна и во напад со новиот QB, ќе биде и таа интересна.
Во секој случај очекувам Њу Ингланд- Сан Франциско финале, каде искуството на Брејди ќе пресуди :pipi:
Навивачки предвидувам, чисто да се знае :)

Kajgana Shop

На врв Bottom