Американски фудбал - NFL лига

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Искрено се надевам дека Сан Франциско ќе освојат. Имаат супер тим и заслужуваат :)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
сакам да гледам иако не се разбирам многу
некој да најди стримови оригинал по можност од CBS или на BBC TWO ќе одело со преземени коментари од амерканците
а кој е фаворит?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
сакам да гледам иако не се разбирам многу
некој да најди стримови оригинал по можност од CBS или на BBC TWO ќе одело со преземени коментари од амерканците
а кој е фаворит?
За стримови лесна работа е :D

Сан Франциско се фаворити

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
За стримови лесна работа е :D

Сан Франциско се фаворити
не ми се погоди упм од 100 телевизии на оваа кабловска да си гледам како чоек на тв...треба да се виси на пц

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ептен не еднакво финале ми изгледа дека ќе биде. SF се ептен фаворити според мене. Тој Каперник е ептен добар. Повеќе сакав Денвер да се стигнат до тука, но што е, тука е.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
Јас колку и да не ги сакам гавраните, овојпат ќе бидам за нив затоа што Стилерс имаат 6 титули, додека СФ 49 имаат 5. Е сеа од една страна лошо е што Коперник е многу јак, ама па од друга страна и добро ќе биде да освои титула. У сред сезона стана прв квотербек на 49ките. И многу е млад.

И постов мој ко писмена работа у средно угостителско, насока готвач, ама тоа е. Ќе биде интересно да се гледа. Лошо е што телевизорот е у дневна и моите ќе спијат :/

А

Анноун

Гостин
Чисто да замолам , некој ако најде линк за гледање на мечот преку програмите VLC или Simple Player , нека ми го даде по порака или тука нека го стави , сеедно.

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Ќе глеам и јас. Лани прв пат Супербоулот го глеав ама врска немав кој играат, на тачдауни си се радував битно. Оваа година се спремив си читнав правила и такви работи. :)

Член од
10 јуни 2008
Мислења
473
Поени од реакции
872
Почнува први во напад ќе бидат Сан Франциско

Kajgana Shop

На врв Bottom