ВИДИ ВАКА ФАНАТИЗМОТ Е ОПРАВДАН ОД ЦЕЛТА , КОГА ЦЕЛТА Е СЛОБОДА !Ееее, Гоцо дури сега те разбрав :wink:.
Не дека сакам (скраја да е) ама гледајќи како одат работите не ни се пишува убаво, белким ќе ме разбереш.
Да бидам уште појасен, се сомневам во способностите на владата во оваа ситуација која на народот му се претставува божем како ИЛИ НАТО ИЛИ ПОТОП да пронајде правец и вистинско решение кое соодветствува со желбата на народот и интересите на државата. Големи пари и многу моќ е во прашање и треба многу храброст и доблест да се рече НЕ на неморалниот предлог посебно кога е зачинет со прекрасни зборови, милионски суми и и и...
Мислам се разбравме.
ВИДИ ВАКА ФАНАТИЗМОТ Е ОПРАВДАН ОД ЦЕЛТА , КОГА ЦЕЛТА Е СЛОБОДА !
мене уште неможе да ми се разјасни како не разбирате дека сме робови ...
Многу добро те разбирам и нешто подоцна ќе ти одговорам повеќе. Не заборавај едно е да разбереш дека си роб а сосема друга работа да се избориш за слобода.ВИДИ ВАКА ФАНАТИЗМОТ Е ОПРАВДАН ОД ЦЕЛТА , КОГА ЦЕЛТА Е СЛОБОДА !
мене уште неможе да ми се разјасни како не разбирате дека сме робови ...
Како беше онаа на Гоце: “кога човекот ќе престане да биде роб во своето срце, ропството го снемува само од себе“едно е да разбереш дека си роб а сосема друга работа да се избориш за слобода.
Нема изгледа другар....а баш би сакал да има.А има ли некој овде со муда, па грција и сличните на неа да ги остави со прстот во уста, односно да "најави" дека под такви уцени не сме заинтересирани за НАТО и дека ќе ја повлечеме кандидатурата.
Циркус невиден ќе биде.
Пред месец два имавме таква тема ни отиде во чек дис аутABC би спиел со Бакојани ако со тоа се избегне ветото и не признаат под уставно име????