Ако Грција стави вето на Македонија, Турција ќе стави врз Хрватска и Албанија!

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
Ne brat vo istorijata izumrele samo antickite makedoncite

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
Ееее, Гоцо дури сега те разбрав :wink:.

Не дека сакам (скраја да е) ама гледајќи како одат работите не ни се пишува убаво, белким ќе ме разбереш.

Да бидам уште појасен, се сомневам во способностите на владата во оваа ситуација која на народот му се претставува божем како ИЛИ НАТО ИЛИ ПОТОП да пронајде правец и вистинско решение кое соодветствува со желбата на народот и интересите на државата. Големи пари и многу моќ е во прашање и треба многу храброст и доблест да се рече НЕ на неморалниот предлог посебно кога е зачинет со прекрасни зборови, милионски суми и и и...

Мислам се разбравме.
ВИДИ ВАКА ФАНАТИЗМОТ Е ОПРАВДАН ОД ЦЕЛТА , КОГА ЦЕЛТА Е СЛОБОДА !
мене уште неможе да ми се разјасни како не разбирате дека сме робови ...

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703

RETKI SE SPARTACI...GOCO...EPTEN RETKI.. :)

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Многу добро те разбирам и нешто подоцна ќе ти одговорам повеќе. Не заборавај едно е да разбереш дека си роб а сосема друга работа да се избориш за слобода.

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43
едно е да разбереш дека си роб а сосема друга работа да се избориш за слобода.
Како беше онаа на Гоце: “кога човекот ќе престане да биде роб во своето срце, ропството го снемува само од себе“

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
го снема и Гоце ...

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Симнете го од некоја од мак веб сајтови,Late night show на тој Венко,Ванчо...како му бече името.Епа гостинката на прв поглед стои мн издувана,али фино лепо кажува зошто не смееме да го мењаваме името и ме воодушеви со нејзините аргументи и примери.
Не треба да го смениме името..со тоа ќе го смениме и нашиот идентитет и целата наша историја и многу гадно ќе се зае*еме.

Да објаснувам ли зошто,или сите сте свесни и само тресете глупости??

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Инаку продолжува интезивната активност на Американците да не пикнат,макар и со малку сила,во НАТО.Така деновиве Грчките политичари и медиуми си играат бајрам со умот дека ќе сме прифателе промена на името со цел нивните газди кој имаат "робовски колонии" во Македонија да не се плашат за своите "инвестиции",ако така можат да се наречат,и дека постојат три сценарија за државата Македонија која што ќе добие статус на земја "Скоро во НАТО".Tоа со други зборови би значело за нас нешто како секс без пенетрација,или нешто како "виртуелен секс" во практика.:
http://www.kanal5.com.mk/ShowNews.aspx?ItemID=30449&mid=1500&tabId=1&tabindex=0

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
А има ли некој овде со муда, па грција и сличните на неа да ги остави со прстот во уста, односно да "најави" дека под такви уцени не сме заинтересирани за НАТО и дека ќе ја повлечеме кандидатурата.
Циркус невиден ќе биде.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
А има ли некој овде со муда, па грција и сличните на неа да ги остави со прстот во уста, односно да "најави" дека под такви уцени не сме заинтересирани за НАТО и дека ќе ја повлечеме кандидатурата.
Циркус невиден ќе биде.
Нема изгледа другар....а баш би сакал да има.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Големо ДА за Грчкото вето, нека го стави веќе еднаш тоа вето.

Што мислат дека сме ние дрво без корен?

Па нека го стават, бидејќи тоа не треба да не плаши.

Битно ни е името.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
ABC би спиел со Бакојани ако со тоа се избегне ветото и не признаат под уставно име????

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
ABC би спиел со Бакојани ако со тоа се избегне ветото и не признаат под уставно име????
Пред месец два имавме таква тема ни отиде во чек дис аут

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Nema veto, nema pokana, pagja vladata i odi sve po gjavolite do daljneg i do novite izbori.

Ne mora da ja ebe ABC Bakojani. Baska toa e grcko-bugarski seks.

Ajde nazad na temata.

Член од
4 март 2007
Мислења
698
Поени од реакции
137
Хмммм,гледам како известуваат македонските медиуми, гледам германските во кои пушува дека само Турција и тоа само од инает не ја подржувала Грција во свој став за решение за името пред влез во Нато.
Некој овде лаже, се прашувам кој ли?
Дали Словенија фрла по некој денар во нашите медиуми чисто за имиџот „пријател на Македонија„?

Kajgana Shop

На врв Bottom