Џабе флертот

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не е потребно девојката да дава знаци дека е заинтересирана.
Важно е добро да изгледа, за да те привлече.
Ако ти е по кеиф, ќе ја опнеш.
Жената нема радар за одбирање на саглам машко.
Да знаеа, немаш со морони кои ги малтретираат да се фаќаат.
Интересна природна селекција.
wow wow wow!
Прво, забега оф топик, па ќе се потрудам да не те однесам уште повеќе натаму. Второ, врска нема муабетов, а и малку е контрадикторен. Девојката добро да изгледа за да ја опнеш, без да избира, за да не погреши. Нели така има повеќе шанси да и се погоди некој морон, пред да се потруди сама да види двајца такви, па тој што е од прв поглед посаглам да го избере?
И од кај тоа дека ти си саглам, па можеш од страна да судиш која каков фатила или па да генерализираш? Еден ден сакате девојки кои ве заведуваат, за наредниот да истите да ви се малоумни, кои би го избрале секој "простак" пред вас.
Интересна природна нарцисоидност.

А на темава, само да кажам дека повеќе има шанси да не биде, отколку да биде сфатен флертот од девојка.:pipi:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
wow wow wow!
Прво, забега оф топик, па ќе се потрудам да не те однесам уште повеќе натаму. Второ, врска нема муабетов, а и малку е контрадикторен. Девојката добро да изгледа за да ја опнеш, без да избира, за да не :pipi:..
Зошто би немал врска муабетот?
Ја ставам девојката во улогата на некое аморфно суштество кое нема појма што е добро за неа.
Јас дека сум саглам, саглам сум, по било кој критериум.
Генерализирањето е дел од статистиката, а статистиката е ќерка на математиката и со неа, е совршена.
Никој не сака девојки да го заведуваат, тоа некој што не може да фати пичка па плаче, зошто и женските не ни се пуштаат зборат.
Машкото ја понесува иницијативата, тој е силата која движи се, креативно и забавно, жената има пасивна улога, да го прими и да се помири со супериорноста на мажот.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@DIVAJN
-ako ne bide svaten flertot, gubi devojkata,taka da...podobro e za nea,da se potrudi poveke,za da i bide svaten flertot,neli?od nejze zavisi.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Зошто би немал врска муабетот?
Ја ставам девојката во улогата на некое аморфно суштество кое нема појма што е добро за неа.
Јас дека сум саглам, саглам сум, по било кој критериум.
Генерализирањето е дел од статистиката, а статистиката е ќерка на математиката и со неа, е совршена.
Никој не сака девојки да го заведуваат, тоа некој што не може да фати пичка па плаче, зошто и женските не ни се пуштаат зборат.
Машкото ја понесува иницијативата, тој е силата која движи се, креативно и забавно, жената има пасивна улога, да го прими и да се помири со супериорноста на мажот.
Леле пак ми доаѓа истото ... wow wow wow!!!
Добро, девојката нема појма што е добро за неа, а тоа може да го генерализираме затоа што бла бла бла бла бла. А ти, од кај такви податоци? Сам проучуваше или прочита во некоја математичка скрипта?
А дека никој маж не сака девојки да го заведуваат ... можеби би било добро и за тоа во твое име да си кажеш. Барем на форумов има такви теми, во кои сите мажи кажуваат дека се скоро очајни за тоа. И дека истото има врска со тоа дека не се способни сами да фатат пичка ... аха.
А за тоа дека машкото е Бог, исто - аха. Жал ми е да трошам зборови за дискусија на таа тема.

@DIVAJN
-ako ne bide svaten flertot, gubi devojkata,taka da...podobro e za nea,da se potrudi poveke,za da i bide svaten flertot,neli?od nejze zavisi.
Добро де, тука веќе не навлегувам. Има флерт и флерт. Ако е онаков безначаен, за добар провод, секако нема коси да искубе за фраерот. Но ако е навистина заинтересирана, секако ќе бара појасни начини, со кои ако е заинтересиран и избраникот, ќе биде разбрана. Значи за вториов пример мислев кога кажав дека е поголема веројатноста да не се сфати. Барем од случаи што ги знам ... ете да не генерализирам како колегава.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не е потребно девојката да дава знаци дека е заинтересирана.
Важно е добро да изгледа, за да те привлече.
Ако ти е по кеиф, ќе ја опнеш.
Жената нема радар за одбирање на саглам машко.
Да знаеа, немаш со морони кои ги малтретираат да се фаќаат.
Интересна природна селекција.
Вака да те пофалам сега не дека си модератор туку онака.Вакви е*бачи како тебе колку ги имам видено ехе.Пред мене вака така, добро ја викам ела ваму, пријателов сака вака и вака да ти направи.Тоа е*бачот кога ја спрашти не можев да го втасам. Потоа јас сум бил будала ненормален, а тој нормалниот нема храброст тоа што го кажува за нејзе да го кажи во лице.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Леле пак ми доаѓа истото ... wow wow wow!!!
Добро, девојката нема појма што е добро за неа, а тоа може да го генерализираме затоа што бла бла бла бла бла. А ти, од кај такви податоци? Сам проучуваше или прочита во некоја математичка скрипта?
А дека никој маж не сака девојки да го заведуваат ... можеби би било добро и за тоа во твое име да си кажеш. Барем на форумов има такви теми, во кои сите мажи кажуваат дека се скоро очајни за тоа. И дека истото има врска со тоа дека не се способни сами да фатат пичка ... аха.
А за тоа дека машкото е Бог, исто - аха. Жал ми е да трошам зборови за дискусија на таа тема.

Добро де, тука веќе не навлегувам. Има флерт и флерт. Ако е онаков безначаен, за добар провод, секако нема коси да искубе за фраерот. Но ако е навистина заинтересирана, секако ќе бара појасни начини, со кои ако е заинтересиран и избраникот, ќе биде разбрана. Значи за вториов пример мислев кога кажав дека е поголема веројатноста да не се сфати. Барем од случаи што ги знам ... ете да не генерализирам како колегава.
pa dobro,ama kako i da e,jas mislam deka vo sekoj slucaj devojkata samata ke si bide kriva za sekoj poteg sto ke go napravi,ili pak sto nema da go napravi.stom ona go zapocnuva flertot.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Леле пак ми доаѓа истото ........
Не бе Дивајн, ти мислиш дека на некое вистинско машко му е гајле што некоја девојка размислува.
Треба да се разбере дека девојките користат фрази кои од дечковците или некаде по пат ги научиле.
Девојките немаат сопственост за некое нормално, салам мислење, на нив им останува копирањетo.
Затоа девојките никогаш немаат да имаат да се пофалат дека тие смислиле нешто, се обиделе за нешто.
Се е тоа некоја гунгула која не си го знае патот кон реализација на себе си.
............................
Плус за флертот, тука веќе не навлегувам. Има флерт и флерт. Ако е онаков безначаен, за добар провод, секако нема коси да искубе за фраерот. Но ако е навистина заинтересирана, секако ќе бара појасни начини, со кои ако е заинтересиран и избраникот, ќе биде разбрана. Значи за вториов пример мислев кога кажав дека е поголема веројатноста да не се сфати. Барем од случаи што ги знам ...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не бе Дивајн, ти мислиш дека на некое вистинско машко му е гајле што некоја девојка размислува.
Треба да се разбере дека девојките користат фрази кои од дечковците или некаде по пат ги научиле.
Девојките немаат сопственост за некое нормално, салам мислење, на нив им останува копирањетo.
Затоа девојките никогаш немаат да имаат да се пофалат дека тие смислиле нешто, се обиделе за нешто.
Се е тоа некоја гунгула која не си го знае патот кон реализација на себе си.
Да Никола, а ти и за мене знаеш се`, нели?:vozbud:
Туку уште нешто ... ако девојките учат фрази од дечковците, од кого учат тие?

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Да Никола, а ти и за мене знаеш се`, нели?:vozbud:
Туку уште нешто ... ако девојките учат фрази од дечковците, од кого учат тие?
Од книги бе Дивајн. Некои учат од книги и тоа оние џебните од типот "Сите жени гаќи соблакаат кога ќе ме видат". :pos: За разлика од нив другите од искуство, од број на смкнати гаќи. :)

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Од книги бе Дивајн. Некои учат од книги и тоа оние џебните од типот "Сите жени гаќи соблакаат кога ќе ме видат". :pos: За разлика од нив другите од искуство, од број на смкнати гаќи. :)
cekaj sega,a koj toa uci od iskustvo,i od brojot na simnati gaki,koj?zenite,ili?

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
cekaj sega,a koj toa uci od iskustvo,i od brojot na simnati gaki,koj?zenite,ili?
Прво мислев на мажите, ама кога го прочитав твоево прашање се предомислив. Сеедно, мажи или жени.
Само треба да го сменам насловот на книгата за да важи подеднакво. :)

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Абе машките приметуваат ама едно не ми е јасно....зашто флертуваат женските коа после ќе речат...другар си ми ти ова она..
Да се преформулирам: Зашто флертуваат коа не сакаат да се ебат?
Па тоа е и поентата на изложената студија во првиот пост, дека мнозинството машки воглавно неможат да ги разликуваат сигналите што им ги праќаат женските дали тие се другарски или се флерт сигнали.

Па не се флертува само за ебење ехеее колку пати се има флертувано онака само ради ќеиф :wink:
Ќеиф а? изгледа ти навстина не си разбрала дека поуката од:
1.прикаската за овчарчето кои на почетокот ради забава викаоо волк волк за да после да го јаде стапот од страна на волкот кога селаните не дошле на помош, однсно
2. од вицот за трпе и трпана кога биле во зоолошка и кога горилата ја зграпчилтрпана да ја секса трпе и одговорил на трпана да му се пожали на горилата дека ја болело главата.

Јас лично исто така имам проблеми во точно интерпертирање на одредени сигнали, во меѓувреме можам колку толку да претпоставам дали поголеми се шансите да станува збор за флерт или за пријателско комуницирање.
Ама едниствен начи за ад бидам сигурен дека станува збор а флерт е почнување на моја иницијатива, па ако она мислела на другарска комуникација ќе има разбирање за моето недоразбирање, а ако сака само да си игра тогаш јасно да има не сите девојки дека тоа кај повеќето машки пред се ќе биде интерпретирано како тоа дека сепак згрешиле во проценката дека станува збор за флерт.

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Јас мислев дека барем машките ќе ме сфатат за флертот од ќеиф ама гледам дека уште имало "добри момци" :pos: а па вака па уште еднаш кога ќе размислам....да не ве боли така некој кога си игра со вас па вие незнаете на што сте????
Како и да е...да не забегуваме од темава,навистина тој флерт од ќеиф може да ве збуни па да не знаете што се случува и во тој случај ве оправдувам а како што ги читам постовиве испаѓа дека сите вие сте фраери кои не се замараат многу многу и по се изгледа дека женскиве како од небо да ви паѓаат :toe: алал да ви е ако е така...тогаш навистина е ЏАБЕ ФЛЕРТОТ !!!

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Јас мислев дека барем машките ќе ме сфатат за флертот од ќеиф ама гледам дека уште имало "добри момци" :pos: а па вака па уште еднаш кога ќе размислам....да не ве боли така некој кога си игра со вас па вие незнаете на што сте????
Како и да е...да не забегуваме од темава,навистина тој флерт од ќеиф може да ве збуни па да не знаете што се случува и во тој случај ве оправдувам а како што ги читам постовиве испаѓа дека сите вие сте фраери кои не се замараат многу многу и по се изгледа дека женскиве како од небо да ви паѓаат :toe: алал да ви е ако е така...тогаш навистина е ЏАБЕ ФЛЕРТОТ !!!
ne ni pagaat,tuku sami gi lovime.:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom