mean
:пипи:
- Член од
- 12 октомври 2008
- Мислења
- 587
- Поени од реакции
- 24
Колку и да е незрело и искористувачки пак луѓето го прават тоа со цел да остварат некои свои лични интереси...Болдот: искористување/курвање
црвеното:незрело
Колку и да е незрело и искористувачки пак луѓето го прават тоа со цел да остварат некои свои лични интереси...Болдот: искористување/курвање
Така да. Аферим )Нема да му кажам дека сме другари(тоа е твоја случка изгледа не моја ) ама нема па ни одма на ебење да скокнам.Ќе го оставам малку да размисли за мене...па после пак флерт...па ако бидне нешто ок (така секогаш ми успевало) ако не здравје ИДЕМО ДАЉЕ
За да пробаат нешто повеќе од флерт...А тоа не значи само секс...Немам некој издефиниран став. Лична заинтересираност, да го заинтересира за што? за дружење...шо знам нејасно ми е. Немам посебен коментар.
Болдот: искористување/курвање
Јебига. Го користат, има и глупави шо подлегнуваат ))Колку и да е незрело и искористувачки пак луѓето го прават тоа со цел да остварат некои свои лични интереси...
Док има овци ке има и вуна ))Не оценуваме, само набројуваме. Има разлика меѓу флертување и курвање. Кај флерт моментот ако сакаш да го злоупотребиш некого обично се пренесува сув преку вода.
mnogu e lesno,kako oni postapuvaat so mene,taka i jas so niv,oni nekonkretni signali i flertuvanja,isto i jas.iskoristi ja nivnata sila,protiv niv,i nema greska.Немам некој издефиниран став. Лична заинтересираност, да го заинтересира за што? за дружење...шо знам нејасно ми е. Немам посебен коментар.
Па така е најдобро ))mnogu e lesno,kako oni postapuvaat so mene,taka i jas so niv,oni nekonkretni signali i flertuvanja,isto i jas.iskoristi ja nivnata sila,protiv niv,i nema greska.
Точно :smir: Може сакам бе дечко да ми биде :back:За да пробаат нешто повеќе од флерт...А тоа не значи само секс...
Сакаш дечко а не секс.Точно :smir: Може сакам бе дечко да ми биде :back:
Па ќе има после и секс дее шо си се запнал толкуСакаш дечко а не секс.
добро
Ја веројатно спаѓам у оваа група.Двата главни заклучоци од ова истражување биле дека мажите ужасно тешко можат да разликуваат пријателско однесување и флерт, додека жените ја преценувале машката способност за интерпретирање на флертот.
Епа сеа мое мислење си е тоа.Не сакам секогаш директно,сакам понекогаш да си поиграм малку.Мое право :baeh:@ANNABEL
-e pa ako sakas decko da ti bide,i ako sakas da ti ja svati tocno tvojata namera,ke si bides direktna,vo sprotivno,se e dozvoleno,zavisi koj sto i kako ke si svati.