Џабе флертот

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Болдот: искористување/курвање
црвеното:незрело
Колку и да е незрело и искористувачки пак луѓето го прават тоа со цел да остварат некои свои лични интереси...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Нема да му кажам дека сме другари(тоа е твоја случка изгледа не моја :) ) ама нема па ни одма на ебење да скокнам.Ќе го оставам малку да размисли за мене...па после пак флерт...па ако бидне нешто ок (така секогаш ми успевало) ако не здравје ИДЕМО ДАЉЕ :vozbud:
Така да. Аферим :))

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Немам некој издефиниран став. Лична заинтересираност, да го заинтересира за што? за дружење...шо знам нејасно ми е. Немам посебен коментар.
За да пробаат нешто повеќе од флерт...А тоа не значи само секс...

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Болдот: искористување/курвање
црвеното:незрело

Не оценуваме, само набројуваме. Има разлика меѓу флертување и курвање. Кај флерт моментот ако сакаш да го злоупотребиш некого обично се пренесува сув преку вода. :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Колку и да е незрело и искористувачки пак луѓето го прават тоа со цел да остварат некои свои лични интереси...
Јебига. Го користат, има и глупави шо подлегнуваат :)))
Не оценуваме, само набројуваме. Има разлика меѓу флертување и курвање. Кај флерт моментот ако сакаш да го злоупотребиш некого обично се пренесува сув преку вода. :)
Док има овци ке има и вуна :)))

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Немам некој издефиниран став. Лична заинтересираност, да го заинтересира за што? за дружење...шо знам нејасно ми е. Немам посебен коментар.
mnogu e lesno,kako oni postapuvaat so mene,taka i jas so niv,oni nekonkretni signali i flertuvanja,isto i jas.iskoristi ja nivnata sila,protiv niv,i nema greska.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@ANNABEL
-e pa ako sakas decko da ti bide,i ako sakas da ti ja svati tocno tvojata namera,ke si bides direktna,vo sprotivno,se e dozvoleno,zavisi koj sto i kako ke si svati.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Двата главни заклучоци од ова истражување биле дека мажите ужасно тешко можат да разликуваат пријателско однесување и флерт, додека жените ја преценувале машката способност за интерпретирање на флертот.
Ја веројатно спаѓам у оваа група.
Тешко дека некад ќе приметам флерт,а дури и по некоја случајност да се случи и тоа чудо,веројатно ќе помислам дека погрешно сум сватил и дека тоа било само обична гримаса а не флерт,и инстантно ја отфрлам таа идеја.
Можда некад ќе научам,шознам...:kesa:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@FABULLOUS
-ne se trudi da gi svatis,ako sakaat da gi svatis,neka se potrudat,so takvi nekonkretni signali,sekogas si ostavaat izbor.od edna strana ne sme primetuvale koga flertuvaat,a koga ke primetime,pa se vadat,kako ne bilo toa.i toa nema kraj.mozat das vrtat taka do beskraj,zatoa postapuvaj isto kako i oni.pa ako zabelezat deka ne si primetil signal,ti zabelezi deka i oni ne primetile signal ispraten od tebe.ako oni recat deka gresno si svatil(znaes kako ne bilo toa fl;ert),istoto kazi go i ti,i ona tebe pogresno te protolkuvala.
a be klin so klin se izbiva.

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
@ANNABEL
-e pa ako sakas decko da ti bide,i ako sakas da ti ja svati tocno tvojata namera,ke si bides direktna,vo sprotivno,se e dozvoleno,zavisi koj sto i kako ke si svati.
Епа сеа мое мислење си е тоа.Не сакам секогаш директно,сакам понекогаш да си поиграм малку.Мое право :baeh:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
pa zatoa i rekov,stom nastapuvas so nekonkretni signali i flertuvanja,jasno e deka sakas da si poigras,taka da...ili ke ja prifatam igrata,i ke igram i jas taka,ili igraj si sama.:baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom