Љубчо Георгиевски за градоначалник на Скопје

Член од
22 јули 2008
Мислења
819
Поени од реакции
26
Pa za razlika od site ovie koi gi kandidiraat i VMRO i SDSM na LjuBco mozat da mu nosat voda bidejki toj samiot e popameten pointeligenten odkolku cela Vlada na Gruevski.Ako stavime nastrana site marifetluci so gi ima napraeno vo Makedonija nema podobar izbor od nego i od Risto Penov za gradonacelnik na Skopje ili bilo koja funkcija vo drzavata.

С

Спенсер

Гостин
пффф,тешка бугарчина, нема шансииии!!! уфффф како би го натепаллл,абе коските да му ги скршам!!!камо да можам:pos2:

Член од
4 мај 2008
Мислења
255
Поени од реакции
11
Љубчо дома да се кандидира, нема да го изгласаат (Снежа ќе му откажи), не во Скопје.

H

HITCH

Гостин
Значи овој будалиов полн е со глупи идеи треба малку да се чукне сам по глава и да си појде во лудница дури не го собрале од таму

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
А кој ќе му бидат конкуренција бе? Има некој асален?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Љупчо не заслужува дискусија!!!:tapp:

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Значи овој будалиов полн е со глупи идеи треба малку да се чукне сам по глава и да си појде во лудница дури не го собрале од таму
Dali si siguren?
Vmro imase sansa...go odbra Belimbegovo...
Ne za dzabe Sase e Albanec...ti mu velis treba intelektualec...toj Belimbegovo...na ti Belimbegovo drvo Udbasko...barem komsijata da go kandidirase...ovoj lekarov od VZh...

Mene me zanima kako ova ce ima odraz na raspad na Vmro...sto e neminovno...a ne mi se saka NP tuku nesto novo...nisto pojce...

Член од
3 декември 2008
Мислења
179
Поени од реакции
3
ovoj ludiov cela makedonska nacija ne smeta za idioti.:nenene::tapp:

Od mesec-dva posle Bukurest:

Kalakurnica izbori kaj nas, Ljube se osloboduva, incidenti vo Mitrovica, incidenti vo Presevo, haos vo Grcija, Turcija igra kur-tasak so avionite, Nevzat se aktualizira, Ljubco se vraka, "oblacno vreme" vo Bosna......

Hihihihihi :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: ..... sta se desava u p.m.? :):):)
bice rata kazu svi!!!!!!!!!!:tv:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Леле што раја ќе има на негов митинг, ау,ау,ау...комедијанти. Идеме на сеир.:smir:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Според мене овој лудак треба да се најде зад решетки, а не да ми парадира ко некој “Геј ивент“ во Скопје.

Скопјани има да го исшутираат..... :tv:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Според мене овој лудак треба да се најде зад решетки, а не да ми парадира ко некој “Геј ивент“ во Скопје.

Скопјани има да го исшутираат..... :tv:
И така не е роден скопјанец....шо кур бара во Скопје да биде градоначелник.....нек се кандидитира во неговото родно место

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Член од
8 јануари 2009
Мислења
169
Поени од реакции
8
Браво за Љубчо. Ме изненади со разговорот. Искрен, ВИСТИНИТ. Само не се сложувам со тоа што е Бугарин (и што вероватно си мисли дека Македонците се Бугари - предавник). Според мене има задни мисли за Македонија

Kajgana Shop

На врв Bottom