Љубчо Георгиевски за градоначалник на Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
љубчо е поим за политичар у македонија пошто е искрен, увек и бил. "ние крадевме, ама за сите имаше". го сереа дека е бугарин, си извади бугарски пасош и си призна. башка у последно време некако накурчен е, све тера у три лепе. ќе биде интересно да му се следи кампањата.

Koj ќе му ја плати кампањата?

Продадена душа (бугарин) за Градоначалник, Албанец за претседател... Македонец во канта.

Фјууу ЕЈ малката...

љубчо е поим за политичар у македонија пошто е искрен, увек и бил. "ние крадевме, ама за сите имаше". го сереа дека е бугарин, си извади бугарски пасош и си призна. башка у последно време некако накурчен е, све тера у три лепе. ќе биде интересно да му се следи кампањата.

ние крадевме, ама за сите имаше:pos2::pos2: .....иди бегај таму ебате искреноста..повеќе личи на признавање кривични дела
-кампањата???????????????????????? прашање е дали ќе успее и да му се прифати кандидатурата

Да.

http://video.google.com/videoplay?d...ySbmAIJfE2AKnw_W0BQ&q=љупчо+георгиевски&hl=en

ako LjuBco pobedi jas izjavuvam javno deka ke se samozapalam na kejot

не е фер да играш на сигурна карта
сепак драго ми е што нема да мора да се палиш

има тука некоја игра ама не мислам да тупам глава што се крие зад тоа.
факт е, или ај барем мое мислење, дека од осамостојувањето на македонија, најинтелигентни актери на политичката сцена биле љубчо и бранко.

е сега што својата интелигенција ја користеле за некои цели, што по мене баш и не се поклопувале (секогаш, а можеби и никогаш, зависи кој како гледа) со националните интереси, тоа е друга работа

Ајде.......
Сега место статуата на Александар ваљда на плоштад ке стои Иван Ванчо.
Баталета ја оваа продадена душа не е вредна за коментари.........
Али Снешка е поише од вредна.
:sekss:

Od mesec-dva posle Bukurest:

Kalakurnica izbori kaj nas, Ljube se osloboduva, incidenti vo Mitrovica, incidenti vo Presevo, haos vo Grcija, Turcija igra kur-tasak so avionite, Nevzat se aktualizira, Ljubco se vraka, "oblacno vreme" vo Bosna......

а над македонија се раѓа ново сонце на ...

Ако се кандидира Љубчо за градоначалник на Скопје значи човекот е или луд или има муда.....

Od mesec-dva posle Bukurest:

Kalakurnica izbori kaj nas, Ljube se osloboduva, incidenti vo Mitrovica, incidenti vo Presevo, haos vo Grcija, Turcija igra kur-tasak so avionite, Nevzat se aktualizira, Ljubco se vraka, "oblacno vreme" vo Bosna......

Hihihihihi :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: ..... sta se desava u p.m.? :):):)

Љунгиве се израдуваа на климава мислат ќе поентираат на невреме.

Инаку Љубчо е луд 200 посто, ама не е глуп и пичка :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom