Mislam dobro napraj sto se povlece...mada obrazlozenie ne bilo za bivs premier da e kandidat za g-nacalnik ne mi se dopagja...bas vo gradot mozi mn. da se stori...mene mi lici deka DD ne sakal ili ne mozel da se vkluci...ne e samo tolku ,ama e dovolno se sto napravi vo ovoj period g-din LJubco
gledam grujo epten se isplasil,pa odma trca vo sitel da se vadi i toa zamislete megu drugoto izjavi deka i na gligorov ke mu pravi spomenik,pa i toa deka e jasno deka se pocituvaat i slovenite i deka i za niv ke ima spomenici -doduse cekase malku LJubco da go prosvetli preku intervjuto vo "Fokus",i posle ke kazete sto napravil LJubco?
bogami najmnogu od intervjuto na grujo na sitel me bendisa sto konecno prizna deka "NEMOZE DPMNE SAM DA NAPRAVI NISTO"
e vakva licna kvalifikacija za sebe da dade lider na" najgolema "partija na vlast e strasna rabota ,sam da si ja priznae svojata nesposobnost i toa javno na eden den po objavenoto intervju na LJubco vo nedelnikot "FOKUS" e toj fakt zboruva mnogu za toa kakva licnost e grujo.
Za mene e bitno sto so ovaa svoja would be kandidatura LG ne popreci na proces na reforma na Vmro...nova partija sekako...uste i LB da se povlecese super...ama to e vece drug nacin na mislenje...i koj znae mozda i pokraj poraz LB ce e pobednik na idei...pa ce go zemime vo novoto...