Љубчо Георгиевски за градоначалник на Скопје

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
ne e samo tolku ,ama e dovolno se sto napravi vo ovoj period g-din LJubco

gledam grujo epten se isplasil,pa odma trca vo sitel da se vadi i toa zamislete megu drugoto izjavi deka i na gligorov ke mu pravi spomenik,pa i toa deka e jasno deka se pocituvaat i slovenite i deka i za niv ke ima spomenici -doduse cekase malku LJubco da go prosvetli preku intervjuto vo "Fokus",i posle ke kazete sto napravil LJubco?

bogami najmnogu od intervjuto na grujo na sitel me bendisa sto konecno prizna deka "NEMOZE DPMNE SAM DA NAPRAVI NISTO"
e vakva licna kvalifikacija za sebe da dade lider na" najgolema "partija na vlast e strasna rabota ,sam da si ja priznae svojata nesposobnost i toa javno na eden den po objavenoto intervju na LJubco vo nedelnikot "FOKUS" e toj fakt zboruva mnogu za toa kakva licnost e grujo.
Mislam dobro napraj sto se povlece...mada obrazlozenie ne bilo za bivs premier da e kandidat za g-nacalnik ne mi se dopagja...bas vo gradot mozi mn. da se stori...mene mi lici deka DD ne sakal ili ne mozel da se vkluci...

Za mene e bitno sto so ovaa svoja would be kandidatura LG ne popreci na proces na reforma na Vmro...nova partija sekako...uste i LB da se povlecese super...ama to e vece drug nacin na mislenje...i koj znae mozda i pokraj poraz LB ce e pobednik na idei...pa ce go zemime vo novoto...

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
od izjavata vo fokus jas svativ deka se povlekol i od pricina kako sto veli deka seuste narodot ne go doprel dnoto za da moze porealno da glasa,premnogu mu e nametnata pogresna slika na narodot vo smisla koj i za sto e kriv vo drzavata pa ottamu glasacite seuste glasaat kako sto glasaat.
jas ne gi razbiram site sto se zadovolni od ovaa vlada,jas ne go gledam napredokot na drzavata jas ne ziveam podobro vo drzavata ,jas nesakam da zivean vo federativna drzava makedonija no ednostavno moram barem zasega
kako sto pisuvas go podrzuvam LJ.B. i da izgubi nema ni malku da se namali mojata poccit kon nego
za toa sto pisuvas za DD iskreno ne te razbrav ,ne te razbiram ni za reforma na vmro,ni za toa nesto novo no ako nemozes da mi doobjasnis vo red e pa vrocem nemora se da razberam

Член од
7 мај 2005
Мислења
1.231
Поени од реакции
307
ВМРО-НП по отсуството на ланските избори, одлучи да се реактивира.
:pos::pos:

Cе уште не сватиле дека нема разлика акo се реактивaaт.

Не бе, зошо логично?
Јас на пример уживам во поразот на предавникот :smir:
И jac, и jac. :aplauz:И сите Mакедонци!! :eek:jea:

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
za koj poraz toa pisuvate?

pa na poslednite izbori na koi ucestvuvase LJubco osvoi 105 000 glasovi
na tie izbori grujo so drugarcinjata od 22 partii so koi koalicirase osvoi 350000glasa

i spored ovie podatoci koj e gubitnik?
toj sto sam osvoil 105000 glasa ili toj sto so uste 22 partii osvoil 350000glasa

jas posto znam matematika sigurna sum deka e pobednik toj sto sam osvoil 105000glasa
a gubitnik normalno e toj sto osvoil 350000 glasa ama so drugarcinjata

D

Delux

Гостин
Druze daj ne zaebavaj......
Sto pati podobro otkolku da gi gledam gvujo kiborgot i zajceto na TV.
Ovie ti se evergreen be..... sto i da se, kakvi i da se.... smek imaat, stil imaat.... :):)
Кој бе има шмек Љубчо??гомна да јади тој

Ама знам зошто тебе ти е симпатичен...изјавата негова:smir:

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Човек со психолошки дијагнози не е за тука.

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
od izjavata vo fokus jas svativ deka se povlekol i od pricina kako sto veli deka seuste narodot ne go doprel dnoto za da moze porealno da glasa,premnogu mu e nametnata pogresna slika na narodot vo smisla koj i za sto e kriv vo drzavata pa ottamu glasacite seuste glasaat kako sto glasaat.
jas ne gi razbiram site sto se zadovolni od ovaa vlada,jas ne go gledam napredokot na drzavata jas ne ziveam podobro vo drzavata ,jas nesakam da zivean vo federativna drzava makedonija no ednostavno moram barem zasega
kako sto pisuvas go podrzuvam LJ.B. i da izgubi nema ni malku da se namali mojata poccit kon nego
za toa sto pisuvas za DD iskreno ne te razbrav ,ne te razbiram ni za reforma na vmro,ni za toa nesto novo no ako nemozes da mi doobjasnis vo red e pa vrocem nemora se da razberam
DD e Den Doncev...profil kakov mu treba na sekoj koj saka da e uspesen g-nacalnik...zato koga LG negojte objavija znaev deka ako izdrzat dobivaat...

Inaku reforma na Vmro-dpmne e kulturna fraza za raspad...nema da go preziveat NG...pameten politicar misli i na naslednik...a ovoj ne dava...a pazi g-nacalnik na SK i toa kako ima sansi za naslednik...ama ako ne bese KT...mora urban tip...valjda zato i go stavi...

Kajgana Shop

На врв Bottom