Љубчо Георгиевски за градоначалник на Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Pa za razlika od site ovie koi gi kandidiraat i VMRO i SDSM na LjuBco mozat da mu nosat voda bidejki toj samiot e popameten pointeligenten odkolku cela Vlada na Gruevski.Ako stavime nastrana site marifetluci so gi ima napraeno vo Makedonija nema podobar izbor od nego i od Risto Penov za gradonacelnik na Skopje ili bilo koja funkcija vo drzavata.

пффф,тешка бугарчина, нема шансииии!!! уфффф како би го натепаллл,абе коските да му ги скршам!!!камо да можам:pos2:

Љубчо дома да се кандидира, нема да го изгласаат (Снежа ќе му откажи), не во Скопје.

Значи овој будалиов полн е со глупи идеи треба малку да се чукне сам по глава и да си појде во лудница дури не го собрале од таму

А кој ќе му бидат конкуренција бе? Има некој асален?

Значи овој будалиов полн е со глупи идеи треба малку да се чукне сам по глава и да си појде во лудница дури не го собрале од таму
Dali si siguren?
Vmro imase sansa...go odbra Belimbegovo...
Ne za dzabe Sase e Albanec...ti mu velis treba intelektualec...toj Belimbegovo...na ti Belimbegovo drvo Udbasko...barem komsijata da go kandidirase...ovoj lekarov od VZh...

Mene me zanima kako ova ce ima odraz na raspad na Vmro...sto e neminovno...a ne mi se saka NP tuku nesto novo...nisto pojce...

ovoj ludiov cela makedonska nacija ne smeta za idioti.:nenene::tapp:

Od mesec-dva posle Bukurest:

Kalakurnica izbori kaj nas, Ljube se osloboduva, incidenti vo Mitrovica, incidenti vo Presevo, haos vo Grcija, Turcija igra kur-tasak so avionite, Nevzat se aktualizira, Ljubco se vraka, "oblacno vreme" vo Bosna......

Hihihihihi :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: ..... sta se desava u p.m.? :):):)

bice rata kazu svi!!!!!!!!!!:tv:

Леле што раја ќе има на негов митинг, ау,ау,ау...комедијанти. Идеме на сеир.:smir:

Според мене овој лудак треба да се најде зад решетки, а не да ми парадира ко некој “Геј ивент“ во Скопје.

Скопјани има да го исшутираат..... :tv:

Според мене овој лудак треба да се најде зад решетки, а не да ми парадира ко некој “Геј ивент“ во Скопје.

Скопјани има да го исшутираат..... :tv:
И така не е роден скопјанец....шо кур бара во Скопје да биде градоначелник.....нек се кандидитира во неговото родно место

Браво за Љубчо. Ме изненади со разговорот. Искрен, ВИСТИНИТ. Само не се сложувам со тоа што е Бугарин (и што вероватно си мисли дека Македонците се Бугари - предавник). Според мене има задни мисли за Македонија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom