Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
pa super bese se dodeka nejziniot glupav brat se pojawi:mad::mad::mad::mad::
da mu e*** facata dojde i sedna so nas i ostana pa ne mozev mn da napravam osven sto i rekov deka mi se dopaga
anyway ova bese samo prv pat zadutre pak izlagame pa do togas se nadevam deka nejziniot brat da ne se pojavi....
Мој совет .... иако незнам кај си ја носел... али на прв состанок веке никад не иди на места кај што има гужви и многу народ или па на кафе макар и никој да не влезе у кафичот цел ден... тоа избаци од глава сместа :)

Член од
24 март 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
Ejj ...
Imam problem vaka, sega odam so edna zenska i e sega mi treba pomos od vas. Na zenskata im mrda paskata (sakam da kazam ode so drugi i slicno) znaete poveke situacii vakvi, pa kako ova da go smiram da odeme zaedno bez problemi i da ne odi so drugi da si odime nie kejfski ?? Ima li nacin za ova pomos ?

Х

Ханзо

Гостин
Има. Откачи ја и најди си друга, на оваа не и` е дојдено до тебе нешто многу.

Член од
24 март 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
Ama ja sakam bre, i ta saka da e so mene i ja ali zabeguva lesno se prodava kako da kazam neznam ja sakaaaaam

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Ех ќе ја одсакаш:smir:Како воопшто можеш да си со некоја која која така забегува?
Мислам дека нема некое рашение.Обиди се да ја заборавиш(тешко е знам)и терај понатаму.А колку сака таа да биде со тебе незнам....Ако сакаш да си со некој треба да го сакаш,цениш,почитуваш а таа не го прави тоа.
Отвори очи.Мислам дека те маткат цело време...

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Ejj ...
Imam problem vaka, sega odam so edna zenska i e sega mi treba pomos od vas. Na zenskata im mrda paskata (sakam da kazam ode so drugi i slicno) znaete poveke situacii vakvi, pa kako ova da go smiram da odeme zaedno bez problemi i da ne odi so drugi da si odime nie kejfski ?? Ima li nacin za ova pomos ?
Епа ако и мрда опашката незнам ти што бараш со неа уште, како можеш да си со неа воопшто, а да знаеш дека оди и со други ?
Јас те советувам да си се тргнеш да не си ја удираш глават после кога ке биде касно

Член од
6 март 2009
Мислења
25
Поени од реакции
0
VaKa prijatele!!!!
Najbolje e da ja prebolis devojkata,zasto samo ke se nerviras i uste poloso ke ti bide,a nejze(verovatno ona ne se zamara),taka da staija na ignor,nekoe vreme,pa posle ke vidis kakvi se reakciite!! Ti kazuem od iskustvo.:toe:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Па не е некој проблем туку прашање до машките.Мислам дека имаше и ваква посебна тема ама не можам да ја најдам(можда зш и ја немало:icon_lol:)Сеедно....
Сакам да прашам дали ви одговарат кога девојката е многу дирекна?На пример дали мислите дека е океј ако некоја девојка ви се 'пуштат' апла или мислите дека сепак машкото е тој што треба да го направи тој прв чекор?
Дали ги сакате отворените и искрени девојќи кој не вртат од околку туку одма преминуваат на главното?

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.805
Поени од реакции
5.582
Па не е некој проблем туку прашање до машките.Мислам дека имаше и ваква посебна тема ама не можам да ја најдам(можда зш и ја немало:icon_lol:)Сеедно....
Сакам да прашам дали ви одговарат кога девојката е многу дирекна?На пример дали мислите дека е океј ако некоја девојка ви се 'пуштат' апла или мислите дека сепак машкото е тој што треба да го направи тој прв чекор?
Дали ги сакате отворените и искрени девојќи кој не вртат од околку туку одма преминуваат на главното?
да и тоа многу ни одговара коа девојката е многу директна, коа таа ќе го направи првиот чекор, исто како и вас што ви одговара :) ама нели како што има и различни жени има и различни машки. со тој чекор на некој може ќе му се дигнат акциите, па ќе летне многу во облаци. има машки што се срамежливи, па уште повеќе ќе "втонат" во земја ако прва им пријдеш и слично, значи има еден куп примери. Се зависи од ситуацијата сепак, процени си ја ситуацијата прво :) и најважно од се, не се отворај одма од прва, степ бај степ :) :)

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Мене никогаш не ми пречи кога девојката ќе го направи првиот чекор, посебно заради то шо сум по малку срамежлив. И повеќе почитувам кога некоја не врти од околу туку си кажува се директно.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
да да да да .... мислам дека со то шо ќе бидите диретни многу ни помагате и нас а и самите ... наместо глумење тешка женска поарно оди кажи му на чоеко дека го бендисваш и скратени маките на двајцата и сите среќни весели ...

Kajgana Shop

На врв Bottom