CueBaLL
Schizophrenic
- Член од
- 7 декември 2008
- Мислења
- 1.137
- Поени од реакции
- 34
obavezno mora....hehe epa milo mi e sto bar nekoj ima korist od toa ja so go pominav i da pises so ke bide mn me interesira............
obavezno mora....hehe epa milo mi e sto bar nekoj ima korist od toa ja so go pominav i da pises so ke bide mn me interesira............
Мој совет .... иако незнам кај си ја носел... али на прв состанок веке никад не иди на места кај што има гужви и многу народ или па на кафе макар и никој да не влезе у кафичот цел ден... тоа избаци од глава сместаpa super bese se dodeka nejziniot glupav brat se pojawi:
da mu e*** facata dojde i sedna so nas i ostana pa ne mozev mn da napravam osven sto i rekov deka mi se dopaga
anyway ova bese samo prv pat zadutre pak izlagame pa do togas se nadevam deka nejziniot brat da ne se pojavi....
Епа ако и мрда опашката незнам ти што бараш со неа уште, како можеш да си со неа воопшто, а да знаеш дека оди и со други ?Ejj ...
Imam problem vaka, sega odam so edna zenska i e sega mi treba pomos od vas. Na zenskata im mrda paskata (sakam da kazam ode so drugi i slicno) znaete poveke situacii vakvi, pa kako ova da go smiram da odeme zaedno bez problemi i da ne odi so drugi da si odime nie kejfski ?? Ima li nacin za ova pomos ?
pa fala bogu ako te saka nema da te varaVe poslusav, fala fala ...
да и тоа многу ни одговара коа девојката е многу директна, коа таа ќе го направи првиот чекор, исто како и вас што ви одговара ама нели како што има и различни жени има и различни машки. со тој чекор на некој може ќе му се дигнат акциите, па ќе летне многу во облаци. има машки што се срамежливи, па уште повеќе ќе "втонат" во земја ако прва им пријдеш и слично, значи има еден куп примери. Се зависи од ситуацијата сепак, процени си ја ситуацијата прво и најважно од се, не се отворај одма од прва, степ бај степПа не е некој проблем туку прашање до машките.Мислам дека имаше и ваква посебна тема ама не можам да ја најдам(можда зш и ја немало)Сеедно....
Сакам да прашам дали ви одговарат кога девојката е многу дирекна?На пример дали мислите дека е океј ако некоја девојка ви се 'пуштат' апла или мислите дека сепак машкото е тој што треба да го направи тој прв чекор?
Дали ги сакате отворените и искрени девојќи кој не вртат од околку туку одма преминуваат на главното?
да да да да .... мислам дека со то шо ќе бидите диретни многу ни помагате и нас а и самите ... наместо глумење тешка женска поарно оди кажи му на чоеко дека го бендисваш и скратени маките на двајцата и сите среќни весели ...Па не е некој проблем туку прашање до машките.Мислам дека имаше и ваква посебна тема ама не можам да ја најдам(можда зш и ја немало)Сеедно....
Сакам да прашам дали ви одговарат кога девојката е многу дирекна?На пример дали мислите дека е океј ако некоја девојка ви се 'пуштат' апла или мислите дека сепак машкото е тој што треба да го направи тој прв чекор?
Дали ги сакате отворените и искрени девојќи кој не вртат од околку туку одма преминуваат на главното?