Свиткани опашки, плачки, колнења...
Знаеш ли дека таквата реторика само може да ги натера мажите да жалат за тоа што не ја прекршиле од ќотек? Уште повеќе ја потврди сега теоријата дека жената размислува на сосем поинаква бранова должина од мажот, па последично на чин од типот изневерување, кој што е врв на...предавство е тежок збор, нека биде нелојалност, уште има лице да биде курназ наместо кабает.
И самата кажа дека не сме 18 години и дека сме биле изневерени и сме изневериле. Се слагам. We most certainly did both. Арно ама, ако веќе зборувам од искуство, и притоа паламурдам наоколу со фрази од типот "свиткана опашка, солзи и патетика", значи дека не ме погодил чинот, немам совест за туѓата болка, без проблем би го повторил(а) неверството и врз некое друго несреќно копиле, ем и можам со гордост да се фалам за последиците кои ги сносило дотичното несреќно копиле со свиткана опашка.
Искрено, комши, да јас го напишев ова, ќе се сепнев и ќе се замислев зошто досега некоја девојка не ми скршила вазна од глава. Оти кога веќе сум толку фраер да после неколку заебани животи, дојдам до степен да ги шиканирам на форум, можеби the ќотек is... overdue.