И доста со оф топик:star:leandra напиша:Наместо да и помогнете на Принцесс вие уште толку ја избунивте.Секој има право на свое мислење и од свој агол гледа на работите.И доста со препукувања меѓусебни:star:
Зошто секогаш истите проблеми се појавуваат. Зар нема други проблеми како, лезбејка сум или слично?ku4ka напиша:луѓе помогнете ми ве молам.заљубена сум во мојот најверен другар мислам дека и он ме сака ама не сум сигурна.а најстрашно е тоа што имам дечко.нека ми каже некој што да правам
Смувај се со него,види кој ти одговара појќе и go for it...па ако си во ситуација да бираш бирајku4ka напиша:луѓе помогнете ми ве молам.заљубена сум во мојот најверен другар мислам дека и он ме сака ама не сум сигурна.а најстрашно е тоа што имам дечко.нека ми каже некој што да правам
Љубов бе, нормално.Serpico напиша:Кучко, види вака. Ако си заљубена во твојот најверен другар, омажи се за него. Така ќе сте заедно, а дечкото ќе знае дека си му раскинала. Зошто да се омажиш? Затоа што секоја љубов која не е базирана на пријателство е како дворец изграден во пустина.
А можеш и поинаку... Остај куферите стари, и оди на нов перон. Повози се со автобусот. Ако е океј вожњата, оди во манастир, причекај 10-на години и направи го тоа од погоре. Ако не одиш во манастир за тоа време, имам филинг дека ќе се читаме често тука.![]()
----
Garfield, aко ти се води ЉУБОВ, барај тука. Ако си само за физички насластувања... немој![]()
Очигледно си нерешителен:helou:...ги сакаш или ги свиѓаш двете...па 20 години имаш де... и коа веќе си пишал подобјасни ако сакаш помош:jaj:DaSiDe напиша:Имам овде две типки до мене и неможам да се одлучам за која било од нив. А и двете ми се свиѓет. Ако може ќе ве замолам за совет што да правам и двете многу ги сакам
се срами, go for itblack angel напиша:ima edno tip4e mi se sviga ama koga jas go gledam on ja vrti glavata,koga jas ne go gledam togas on me gleda mene!ajde ve molam SOVET