Lele i mene mi e slicniov problem,super ni e a ne sakame niso seriozno, a mn pati sum razmisluvala kako ke ni bide onaka poseriozno,i sakam da probame ama neznam,...princess$ напиша:e jas da ne delam mnogu soveti oti sum zanikade...mislam mi treba sovet...
ima eden decko so mi se pustase mnogu vreme i odednas prestana i si rekov e zosto pa sega prestana?pa jas pocnav neso ova ona..i se smuvavme konecno,se slusavme po tel.sekoj den i nekolku pati bevme zaedno ama nesto ne stima,ko mali deca se molime samo i mi vika nejkam nisto seriozno...e niso ne razbiram..a ubo ni e zaedno..maski pomos so mislite vo toa glavite?
Сакаме да ве ебеме and that's about it. :helou:princess$ напиша:e jas da ne delam mnogu soveti oti sum zanikade...mislam mi treba sovet...
ima eden decko so mi se pustase mnogu vreme i odednas prestana i si rekov e zosto pa sega prestana?pa jas pocnav neso ova ona..i se smuvavme konecno,se slusavme po tel.sekoj den i nekolku pati bevme zaedno ama nesto ne stima,ko mali deca se molime samo i mi vika nejkam nisto seriozno...e niso ne razbiram..a ubo ni e zaedno..maski pomos so mislite vo toa glavite?
Типична машка работаBada Bing! напиша:Сакаме да ве ебеме and that's about it. :helou:
А ти си жртва на успешна манипулација од страна на момакот (твојата не ти успеа) кој не дека направи нешто посебно само ја сврте играта наопаку играјќи си топло-ладно со тебе.
Инаку ако е паметен ко што го опиша си поминува убаво (заедно) и со друга/и девојка/и оти ако беше дојдено до молење, немаше да те одбие баш ќе му беше мило дека збарил една која го мољакала. Или може му е интересно да те гледа како патиш. Свашта има по светот.![]()
princess$ напиша:e jas da ne delam mnogu soveti oti sum zanikade...mislam mi treba sovet...
:uvo:La Española напиша:Па дечково или игра двојна игра (со една две три...) , игра со тебе... или пак страв му е... не сака да е врзува за некого. Или пак од многу одбивања му се здосадило па сега ти враќа на некој начин а оладил во врска со тебе- машките кога веќе добиваат корпа или биднуваат одбивани верувај не се повеќе никогаш исти![]()
Али уживај бе ти... батали го крај краева... ќе се појави некој друг
Во секојо случај тој губи :smir:
Едно губење да си ебеш мајката. Сигурно седи дома и плаче по Ох Толку Добрата Пропуштена ШансаLa Española напиша:Во секојо случај тој губи :smir:
Нема да има мизерни губитници додека некој се стиска да и се пушти на некоја девојка однапред со мисла дека мозе да го одбие тогаш тој е лузерBada Bing! напиша:Едно губење да си ебеш мајката. Сигурно седи дома и плаче по Ох Толку Добрата Пропуштена Шансаnesum
.
Али ај тешете се, он е губитникот, ти си супер цура што донесува правилни одлуки ! Ву-ху! Иди на следен напрај му така па на уште еден па да се напуни Скопјево со мизерни губитници. :helou:
Мега паметната изјава кога другарки ја тешата разочараната шмизла. ”ОН ГУБИ”. Ако те откачуе бејби у никој слѕучај не губи. И по кое божјо правило и во кој пасус од псалмите пишува дека жените секогаш се фини и добри и заслужуваат подобро, а момчето е тоа што губи...La Española напиша:Во секојо случај тој губи :smir:
Ne ni pomisliv deka sed doma i place... sigurno voopsto i ne mu e galje, uste ena devojka vo spisokot sto go odbila ili sto ja zaebava.Bada Bing! напиша:Едно губење да си ебеш мајката. Сигурно седи дома и плаче по Ох Толку Добрата Пропуштена Шансаnesum
.
Али ај тешете се, он е губитникот, ти си супер цура што донесува правилни одлуки ! Ву-ху! Иди на следен напрај му така па на уште еден па да се напуни Скопјево со мизерни губитници. :helou:
Bada Bing! напиша:Епа еве еден општ совет, така без навлагање- стави слика девојко и ќе видиш ако си згодна (или евентуално стварно да си принцеза со долари!) дузина типчиња ќе те додадат на мсн и нема да помислиш на крелето што те оставило.