Lele i mene mi e slicniov problem,super ni e a ne sakame niso seriozno, a mn pati sum razmisluvala kako ke ni bide onaka poseriozno,i sakam da probame ama neznam,...princess$ напиша:e jas da ne delam mnogu soveti oti sum zanikade...mislam mi treba sovet...
ima eden decko so mi se pustase mnogu vreme i odednas prestana i si rekov e zosto pa sega prestana?pa jas pocnav neso ova ona..i se smuvavme konecno,se slusavme po tel.sekoj den i nekolku pati bevme zaedno ama nesto ne stima,ko mali deca se molime samo i mi vika nejkam nisto seriozno...e niso ne razbiram..a ubo ni e zaedno..maski pomos so mislite vo toa glavite?
Сакаме да ве ебеме and that's about it. :helou:princess$ напиша:e jas da ne delam mnogu soveti oti sum zanikade...mislam mi treba sovet...
ima eden decko so mi se pustase mnogu vreme i odednas prestana i si rekov e zosto pa sega prestana?pa jas pocnav neso ova ona..i se smuvavme konecno,se slusavme po tel.sekoj den i nekolku pati bevme zaedno ama nesto ne stima,ko mali deca se molime samo i mi vika nejkam nisto seriozno...e niso ne razbiram..a ubo ni e zaedno..maski pomos so mislite vo toa glavite?
Типична машка работа Секоја чест на искреноста :smir:Bada Bing! напиша:Сакаме да ве ебеме and that's about it. :helou:
А ти си жртва на успешна манипулација од страна на момакот (твојата не ти успеа) кој не дека направи нешто посебно само ја сврте играта наопаку играјќи си топло-ладно со тебе.
Инаку ако е паметен ко што го опиша си поминува убаво (заедно) и со друга/и девојка/и оти ако беше дојдено до молење, немаше да те одбие баш ќе му беше мило дека збарил една која го мољакала. Или може му е интересно да те гледа како патиш. Свашта има по светот.
princess$ напиша:e jas da ne delam mnogu soveti oti sum zanikade...mislam mi treba sovet...
:uvo:La Española напиша:Па дечково или игра двојна игра (со една две три...) , игра со тебе... или пак страв му е... не сака да е врзува за некого. Или пак од многу одбивања му се здосадило па сега ти враќа на некој начин а оладил во врска со тебе- машките кога веќе добиваат корпа или биднуваат одбивани верувај не се повеќе никогаш исти
Али уживај бе ти... батали го крај краева... ќе се појави некој друг
Во секојо случај тој губи :smir:
Едно губење да си ебеш мајката. Сигурно седи дома и плаче по Ох Толку Добрата Пропуштена Шанса nesum.La Española напиша:Во секојо случај тој губи :smir:
Нема да има мизерни губитници додека некој се стиска да и се пушти на некоја девојка однапред со мисла дека мозе да го одбие тогаш тој е лузерBada Bing! напиша:Едно губење да си ебеш мајката. Сигурно седи дома и плаче по Ох Толку Добрата Пропуштена Шанса nesum.
Али ај тешете се, он е губитникот, ти си супер цура што донесува правилни одлуки ! Ву-ху! Иди на следен напрај му така па на уште еден па да се напуни Скопјево со мизерни губитници. :helou:
Мега паметната изјава кога другарки ја тешата разочараната шмизла. ”ОН ГУБИ”. Ако те откачуе бејби у никој слѕучај не губи. И по кое божјо правило и во кој пасус од псалмите пишува дека жените секогаш се фини и добри и заслужуваат подобро, а момчето е тоа што губи...La Española напиша:Во секојо случај тој губи :smir:
Ne ni pomisliv deka sed doma i place... sigurno voopsto i ne mu e galje, uste ena devojka vo spisokot sto go odbila ili sto ja zaebava.Bada Bing! напиша:Едно губење да си ебеш мајката. Сигурно седи дома и плаче по Ох Толку Добрата Пропуштена Шанса nesum.
Али ај тешете се, он е губитникот, ти си супер цура што донесува правилни одлуки ! Ву-ху! Иди на следен напрај му така па на уште еден па да се напуни Скопјево со мизерни губитници. :helou:
Bada Bing! напиша:Епа еве еден општ совет, така без навлагање- стави слика девојко и ќе видиш ако си згодна (или евентуално стварно да си принцеза со долари!) дузина типчиња ќе те додадат на мсн и нема да помислиш на крелето што те оставило.