ne te sfakam prv sostanok pa velis pocetok pa velish razdelbaasfalt напиша:е сеа, ова не е љубовен проблем, сакам да прашам, на прв состанок со девојка,дали се дава ружа(ако девојчето е љубител), каква боја е најдобро и кога, дали на почетокот или пред разделба? ајде поискусните нека пишат...
Скорпио бе.SCORPIO__20 напиша:ne te sfakam prv sostanok pa velis pocetok pa velish razdelba
mmmmmmm ja kolku sto gi postuvam tie raboti ..gentlmenski dobro e da dades ruza crvena znak na vnimanie ali ne bi ti preporacal da go napravish toa na prv stostanok ..No postoi isklucok dokolku si siguren vo tvojata postapka deka faktot sto ke i podaris ruza na damata devojkata ke ja iznenadi i dovolno od poveke napravi go toa :smir:
a pri razdelba ne veruvam deka na nekoja devojka ke i stalo do taa ruza ili cvet. so ogled na toa deka nema pogolema omraza od krajot na edna ljubov..i deka togas se krsat site planovi i sonista..ne bi ti preporacal da dades ruza
vo sekoj slucaj ednas imam pokloneto ruza na devojka i mislam deka nejzinata nasmevka beshe dovolna..za toa kako se custvuva i kako go prifati toj gest
уффф, погрешно се изразив, не разделба туку кога ќе се видите, или пред испраќање, не знам дали ме сфаќаш)), а за криење, шо знам, па ќе ја оставиш в кола))SCORPIO__20 напиша:ne te sfakam prv sostanok pa velis pocetok pa velish razdelba
mmmmmmm ja kolku sto gi postuvam tie raboti ..gentlmenski dobro e da dades ruza crvena znak na vnimanie ali ne bi ti preporacal da go napravish toa na prv stostanok ..No postoi isklucok dokolku si siguren vo tvojata postapka deka faktot sto ke i podaris ruza na damata devojkata ke ja iznenadi i dovolno od poveke napravi go toa :smir:
a pri razdelba ne veruvam deka na nekoja devojka ke i stalo do taa ruza ili cvet. so ogled na toa deka nema pogolema omraza od krajot na edna ljubov..i deka togas se krsat site planovi i sonista..ne bi ti preporacal da dades ruza
vo sekoj slucaj ednas imam pokloneto ruza na devojka i mislam deka nejzinata nasmevka beshe dovolna..za toa kako se custvuva i kako go prifati toj gest
Скулгрл напиша:Скорпио бе.
Прв состанок им е побогу, и сигурна сум дека девојката нема да навлегува во филозофскиот аспект од подарување на цвет при разделба.
Во секој случај можеш да и подариш ружа, тоа е многу убав и романтичен гест. Нема да наидеш на негативна реакција.
Поубаво е да и ја дадеш на почетокот, не за друго, не ми е јасно кај ќе ја криеш дур трае состанокот.:smir:
Се збуна чоекот, мислеше на раскинвење.)Скулгрл напиша:Скорпио бе.
Прв состанок им е побогу, и сигурна сум дека девојката нема да навлегува во филозофскиот аспект од подарување на цвет при разделба.
Во секој случај можеш да и подариш ружа, тоа е многу убав и романтичен гест. Нема да наидеш на негативна реакција.
Поубаво е да и ја дадеш на почетокот, не за друго, не ми е јасно кај ќе ја криеш дур трае состанокот.:smir:
Вака сега , ружа е лејм да даваш на прв состанок . Оправдано е само ако спонтано влежиш во цвеќара дур се шеткате , демек тогаш ти се роди желба да и подариш цвеќе ...Не знам со чупе е ама една прошетка покрај езеро , мал пикник нешто во тој стил мислам би ценела доста .. Најубав поминasfalt напиша:е сеа, ова не е љубовен проблем, сакам да прашам, на прв состанок со девојка,дали се дава ружа(ако девојчето е љубител), каква боја е најдобро и кога, дали на почетокот или пред разделба? ајде поискусните нека пишат...
Зошто лејм? Баш е класичен романтичен потег, но во никој случај не е клише.ragazza напиша:Вака сега , ружа е лејм да даваш на прв состанок . Оправдано е само ако спонтано влежиш во цвеќапа дур се шеткате , демек тогаш ти се роди желба да и подариш цвеќе ...Не знам со чупе е ама една прошетка покрај езеро , мал пикник нешто во тој стил мислам би ценела доста .. Најубав помин
Дека е прв дате , за да подариш некому нешто треба малце подлогаСкулгрл напиша:Зошто лејм? Баш е класичен романтичен потег, но во никој случај не е клише.
ragazza напиша:Дека е прв дате , за да подариш некому нешто треба малце подлога
Дека треба таа ружа да ја држи цела вечер и можи да и ствара то неубавини
Дека можи на прв дате да се осети како пред предмет кој се купува со цвеќе.
Јас би препорачала цвеќината да ги остај за понатаму
Абе зависи до девојчето. Не можеш да знаеш како ќе реагира, ипак различни вкусови и размислувања има секој. toae:SCORPIO__20 напиша:nemora da znaci ako pokloni ruza deka e predmet koj se kupuva co cveke..nema logika ako jas tebe ti podaram cvet ruza..toa ke znaci deka sakam da te kupam ili deka mi e milo i ti poklonuvam cvet ?:smir:
Ова со цвеќево, како сакаш иако на прв судир не се поклонува туку се "мерат силите", но ако толку имаш желба тогаш поклони, но мене нешто друго ме интересираше... Што ќе и речеш кога ќе и го дадеш цвеќето а?asfalt напиша:е сеа, ова не е љубовен проблем, сакам да прашам, на прв состанок со девојка,дали се дава ружа(ако девојчето е љубител), каква боја е најдобро и кога, дали на почетокот или пред разделба? ајде поискусните нека пишат...
mala paznjaМоето_е_поголемо напиша:Ова со цвеќево, како сакаш иако на прв судир не се поклонува туку се "мерат силите", но ако толку имаш желба тогаш поклони, но мене нешто друго ме интересираше... Што ќе и речеш кога ќе и го дадеш цвеќето а?