Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
зошто мсното да ви биде главна занимација? Ко од витално значење да е. Јас со дечко ми кога и да правевме муабет на мсн се каравме, и тоа ми го имаат кажувано и друго. И сега веќе не правиме муабет по мсн, златен телефон.
Заеби мсн, не се ставај, не се замарај, не води инает ко што вика дечко ти. Пошто со тоа само ќе им направиш мерак на кретените и ќе се изнервираш. И ко што гледам дечко ти не ги слуша другарите што му зборат за тебе, така да ич не се секирај, можеш комотно да ги избришеш од постечка листа
Јас ретко се уклучувам на мсн така да и не прајме муабет толку на мсн како што викаш златен телефон и точно не ги слуша оти не се цвеќе за мирисање...

Човече, да иам ваква девојка...:uvo:
Што сакаш да кажиш со ова?

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Ја би рекол дека сака да ти каже дека си поштено девојче...само ептен многу му ја мислиш што другите ти кажуваат и мислат за тебе (коментарот кон God.HateUSaLL као за пример). Не му ја мисли до толку и терај како ти е убаво...иначе ќе си имаш маки у животот.

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
Ја би рекол дека сака да ти каже дека си поштено девојче...само ептен многу му ја мислиш што другите ти кажуваат и мислат за тебе (коментарот кон God.HateUSaLL као за пример). Не му ја мисли до толку и терај како ти е убаво...иначе ќе си имаш маки у животот.
За ова си во право многу мислам за другите:S

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Епа немој...свој живот живееш не туѓ. Тебе треба да ти е мерак не на другарите на дечкото.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Баталете мсн бе! По мсн само кавги настануваат!

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Имам дечко,одиме веќе подолго време, се е супер во врската ама проблемот се неговите другари многу се љубоморни на него и мене тоа ми е мн криво.На пр. пред некое време ко ќе се уклучев од неговиот мсн,бидејќи ми пишеа некои ни видени ни чуени јас ќе напишев дека сум јас на мсн и овие другарите му рекле демек дека се уклучувам јас и дека пишам дека сум јас на мсн некои за инает ќе ми пишеле нешто и ќе не скарале,а всушност тие се оние што сакаат да не скараат.Јас многу се нервирам во врска со тоа,а тој ми вели да не ги слушам нив туку него да го слушам,а тој ми вели за инает да се уклучувам од неговиот мсн и да пишам што сакам,а јас не го правам тоа, а пред некој ден разбра дека плачев заради тоа што го велат неговите другари и многу се налути ама стварно не ми е свеедно така да зборуваат,затоа што не му имам јас ништо згрешено....Совет...
Имаш 2 начина да го решиш проблемот. Поточно 3 , ама третиот е да го избегнеш , а тоа никако нема да помогне .

1 Начин :
Зборувај со дечко ти , прашај го зашто толку те замараат неговите пријатели , кажи му да ги замоли да престанат бидејќи тоа ти смета. Водете отворена дискусија .
2 Начин :
Зборувај со пријателите на дечкото , прашај ги отворено што им смета кај тебе, зашто се однесуваат така кон тебе . Меѓутоа претходно кажи му на дечко ти дека ќе разговараш за тоа со неговите пријатели за да не дојде до забуна.

И на крај краева, не мисли до толку за тоа што го мислат другите за тебе. Биди тоа што си , ако другите не те прифатат , во нив е грешката. Ти си тоа што си , take it or leave it.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Имам дечко,одиме веќе подолго време, се е супер во врската ама проблемот се неговите другари многу се љубоморни на него и мене тоа ми е мн криво.На пр. пред некое време ко ќе се уклучев од неговиот мсн,бидејќи ми пишеа некои ни видени ни чуени јас ќе напишев дека сум јас на мсн и овие другарите му рекле демек дека се уклучувам јас и дека пишам дека сум јас на мсн некои за инает ќе ми пишеле нешто и ќе не скарале,а всушност тие се оние што сакаат да не скараат.Јас многу се нервирам во врска со тоа,а тој ми вели да не ги слушам нив туку него да го слушам,а тој ми вели за инает да се уклучувам од неговиот мсн и да пишам што сакам,а јас не го правам тоа, а пред некој ден разбра дека плачев заради тоа што го велат неговите другари и многу се налути ама стварно не ми е свеедно така да зборуваат,затоа што не му имам јас ништо згрешено....Совет...
Јас со мојата девојка одам 3 год. и сеуште таа не ја знае мојата лозинка на мсн. Според мене тие се лични податоци, не треба да се дават ни на најблиските. Ако мислиш оти те лаже и оти оди со друга тоа може да се користи да видеш дали ќе ти пише некоја негова другарка мислам симпатија и ќе дознаеш се, ама во ваков случај немаш зошто да влегуваш во неговиот мсн, нема никаква поента.

rkalo88

Били Талентиран
Член од
26 август 2008
Мислења
33
Поени од реакции
0
очајно ...

има едно девојче ... што сакам да ги поминам најубавите моменти со неа ... а и она сака со мене ... ама типката не верува во љубов ... како да ја натерам т.е не да ја натерам ... да и покажам што е тоа ?

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
очајно ...

има едно девојче ... што сакам да ги поминам најубавите моменти со неа ... а и она сака со мене ... ама типката не верува во љубов ... како да ја натерам т.е не да ја натерам ... да и покажам што е тоа ?
Абе Ромео намали со филмовите малце.
Пробај да ја фатиш за г`с или за цицка ама глеј да го погодиш моментот. Ако го поседуваш тоа вистинското, (доколку ја имаш таа посебна дарба) да ја погодиш на вистинското место во вистинското време, верувај сме успеале, ако ти плесне шамар пак добро нареден пат ќе знаеш кај да не фаќаш.
Или имаш и алтернатива $$$$$$$$$$$$ = љубов колку ти душа сака.
Со среќа ај. :smir:

Anele

princess without a crown*
Член од
3 јануари 2009
Мислења
135
Поени од реакции
4
очајно ...

Прекрасно, баш си среќник...само биди со неа, гали ла, мази ја, бакнувај ја и сакај ја пред се и ќе ја научиш што е љубов:back:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
очајно ...

Земи и ја книгата Game Over...озбилен сум и дај и ја да ја прочита од Алис Паркер е...таму се и е објаснето :smir:

Член од
4 април 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
21
Ајде ако може и мене да ми помогнете:kesa:
Излегов со едно типче само еднаш и знаете само мување беше..он претходно ми има кажано дека му се свиѓам а и он ми се свиѓа.Арно ама после тоа некако ко да ме одбегнува.Мн ретко ми прави муабет и кога ке се видам со него сум само на здраво!:nesum: Незнам што да правам..дали и јас да се правам на три и пол или?А можеби и во мене е проблемот?! Ако имате некој корисен совет..ве молам помогнете ми!:uvo:
Prvo najosnovno pravilo e da ne dozvolite da dojdete vo situacija da toj ve razberi deka ste zatreskana sto posto vo nego,za pocetok ona sto go cuvstvuvate za nego treba samo vasa slatka tajna da vi bide.
Dokolku i toj gi cuvstvuva vasite emocii toj ke vi dokaze,potrebno e za pocetokot pogolemo odbegnuvanje i testot na strplenieto kaj nego,sto znaci dokolku saka da bide so tebe toj site vasi torturi ke gi izdrzi vo sprotivno barajte nova simapatija.
Pred se najbitno od sve e ljubovta,koja ne moze da se kupi so pari.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
очајно ...

Абе Ромео намали со филмовите малце.
Пробај да ја фатиш за г`с или за цицка ама глеј да го погодиш моментот. Ако го поседуваш тоа вистинското, (доколку ја имаш таа посебна дарба) да ја погодиш на вистинското место во вистинското време, верувај сме успеале, ако ти плесне шамар пак добро нареден пат ќе знаеш кај да не фаќаш.
Или имаш и алтернатива $$$$$$$$$$$$ = љубов колку ти душа сака.
Со среќа ај. :smir:
Апсолутно се согласувам со претходното мислење. Ако не верува во љубов, потфати ја некако или залапај ја кога ќе стасаш. Бидејќи не верува во љубов, сеедно и` е, а ти барем убаво ќе си поминеш. Ако успееш да ја доведеш до секс, нејзе пак ќе и` биде сеедно, а ти пак поубаво ќе си поминеш.

А ако и` се *бендиса*, е дури тогаш може да зборувате за љубов. Ама до тогаш има доста секс.

Со среќа,:helou:

Ајде ако може и мене да ми помогнете:kesa:
Излегов со едно типче само еднаш и знаете само мување беше..он претходно ми има кажано дека му се свиѓам а и он ми се свиѓа.Арно ама после тоа некако ко да ме одбегнува.Мн ретко ми прави муабет и кога ке се видам со него сум само на здраво!:nesum: Незнам што да правам..дали и јас да се правам на три и пол или?А можеби и во мене е проблемот?! Ако имате некој корисен совет..ве молам помогнете ми!:uvo:
Ти се бендисува ли типот?

Ако да, има смисла да го бараш пак. Тој веројатно си залапува и други по страна, па си одлучил дека не сака веќе со тебе да прави што било повеќе, туку некоја друга повеќе му одговара.

Ако баш тој е оној вистинскиот со кој знаеш дека сакаш да се лапаш/сексаш/итн, направи сè за тој тоа да го дознае. А ако подлапнеш и некој друг и тој е подеднакво добар или подобар, заборави го претходниов.

Член од
16 октомври 2007
Мислења
59
Поени од реакции
1
Luge ja sum bas baksuz denot koga trebase da izlezam sokomshikawa ja napuknaav rakata na dve mesta...i sea uste 3 nedeli stop....:S..no srekja doagja kaj mene da mi dava domasno za u skolo so ucime..\P.S ucime u istiot klas..

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Luge ja sum bas baksuz denot koga trebase da izlezam sokomshikawa ja napuknaav rakata na dve mesta...i sea uste 3 nedeli stop....:S..no srekja doagja kaj mene da mi dava domasno za u skolo so ucime..\P.S ucime u istiot klas..
... Не гледам дека имаш проблем. Баш напротив. :smir:

Поздрав и со среќа. Гледај брзо да закрепнеш и да ја изведеш конечно во град. :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom