Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

I

InF3cTeD

Гостин
Па затоа сакам да ве прашам, како да ја натерам таа да ми раскине на мене после 1-2 недели??
кога веќе не ја сакаш најди во најбрзо време некоја друга и направи нешто со таа ама да гледаш сегашнава да дознае за тоа....а поголема причина од тоа за да ти се скара мислам дека нема...или па почни смени понашање,однесуј се ладнокрвно спрема неа и можеби ќе свати и ќе се скарате...

Член од
6 март 2009
Мислења
25
Поени од реакции
0
luge aj help malku...mi se svigja edna zenska..komsii sme..se znaeme uste odamna..mi se dopgjaa no ne znam kako da i go kazam toa..se mislim deka ako i go kazam toa i ako me odbie ke mi se naluti a ushte od mali noze se znaeme...
pls help pisete mi poraka za vasite soveti...
Ako ste mnogu bliski komsii,moj sovet e nisto da ne prevzemas zatoa sto najverovatno,devojkata te glea kako sosed i prijatel,a ako ne ste mnogu bliski,togas probaj,nisto ne gubis,moes samo da dobis,ali prethodno ubavo razmisli koj poteg ke go povleces!!

Член од
5 април 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
pa jas mislam deka treba da mu kazes deka go sakas pa ce vidis dali i toj te saka

С

Сатори

Гостин
Па затоа сакам да ве прашам, како да ја натерам таа да ми раскине на мене после 1-2 недели??
Ако таа девојка ги поднесувала сите тие извини на искреност, срања од тебе додека сте биле заедно сериозно мислиш дека можеш да ја натераш некако без да ја повредиш да се скарате?
Ако вистински сакаш да излезеш фер, ќе седнеш на кафе со неа и ќе бидеш искрен, зошто колку и да боли во моментот, полесно ќе помине, отколку да си врти во глава покасно дека направила грешка зошто ти се скарала, па можеби не си бил толку лош, па можеби ќе можете да пробате пак.
Значи, биди бре маж и изјасни се како што треба, ако навистина е океј девојката, заслужува.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Вака, малку работата е комплицирана, а и 100% не сакате да знаете што се случило во детали.. :tapp: ...
Значи, пред некое време се смирив со мојата бивша, а бев многу пијан при тие дејствија.Претходно, нашата врска не беше баш сјајна и све то, бидејки многу често раскинувавме и пак се смирувавме (при што јас бев тој кој раскинуваше). А сега веќе не ја сакам толку(уствари ич), а неќам јас да и раскинам бидејки ми е многу незгодно,смотано, кретенски... и несакам да ја повредам, а девојчето си беше океј!
немојте да се смеете,некако глупо звучи сево ова, но кога би и раскинал уште еднаш, ке се чувствуем многу дебилски..
Значи вака, не ја сакаш, а ти е дебилски да и раскинеш со неа?И?Ќе ја лажеш цел живот дека стварно си сакал да се фатиш со неа, а уствари тоа било на пијано?Оф леле.Добро е што си почнал да размислуваш, но сепак си застанал во слепа точка.Имам за предлог две решенија:
1.Седни и направи отворен муабет.
2.Ако веќе сакаш да играш валкано, дејствувај.Иди на живци, биди разгален, биди нон стоп во женско друштво, досаѓај, имај преголеми барања, биди тврдоглав и горд(знам дека на вас машките тоа највеќе ви иде од рака).Едноставно е.Нека и прегори жичката така што нема да посака да те види пак, да биде со тебе, а камоли да се ебе.
Али пази што правиш зашто, можеш да изгубиш добар материјал:smir:.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.503
Поени од реакции
8.182
Се среди работата, уште вчера...
Само што некако немав живци да и го кажам тоа у очи, па затоа постои интернет, така не?
Бебуш, имам идено 4 месеци со неа, се скаравме пред 1 месец, и овој петок јас бев мн. пијан и го направив тоа... Тоа не бев јас, тоа беше алкохолот... ја не ја сакам неа, а таа мене ме сака...
Thanks anyway...

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Ајде ако може и мене да ми помогнете:kesa:
Излегов со едно типче само еднаш и знаете само мување беше..он претходно ми има кажано дека му се свиѓам а и он ми се свиѓа.Арно ама после тоа некако ко да ме одбегнува.Мн ретко ми прави муабет и кога ке се видам со него сум само на здраво!:nesum: Незнам што да правам..дали и јас да се правам на три и пол или?А можеби и во мене е проблемот?! Ако имате некој корисен совет..ве молам помогнете ми!:uvo:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Излегов со едно типче само еднаш и знаете само мување беше..он претходно ми има кажано дека му се свиѓам а и он ми се свиѓа.Арно ама после тоа некако ко да ме одбегнува.Мн ретко ми прави муабет и кога ке се видам со него сум само на здраво!:nesum: Незнам што да правам..дали и јас да се правам на три и пол или?А можеби и во мене е проблемот?! Ако имате некој корисен совет..ве молам помогнете ми!:uvo:
Хмм пробај да сврзеш муабет со него. Гледај како ќе реагира, дали ќе му биде мило... Ако резултатите се негативнии тогаш се` е јасно. Сепак да не бидам песимистички, пробај - немаш што да загубшиш (релацијата меѓу вас е само еден ден, како што викаш). Сепак најдобар одговор е кога знаеш на што си. Со среќа:)

Dozdot

vergine
Член од
4 април 2009
Мислења
21
Поени од реакции
0
se e jasno...i ti znaes...ne se pravi deka ne znaes...i priznaj si...kolko i da je tesko...deka ne si mu odstavila vpecetok...baraj drug...pa ne je samo on...

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
Имам дечко,одиме веќе подолго време, се е супер во врската ама проблемот се неговите другари многу се љубоморни на него и мене тоа ми е мн криво.На пр. пред некое време ко ќе се уклучев од неговиот мсн,бидејќи ми пишеа некои ни видени ни чуени јас ќе напишев дека сум јас на мсн и овие другарите му рекле демек дека се уклучувам јас и дека пишам дека сум јас на мсн некои за инает ќе ми пишеле нешто и ќе не скарале,а всушност тие се оние што сакаат да не скараат.Јас многу се нервирам во врска со тоа,а тој ми вели да не ги слушам нив туку него да го слушам,а тој ми вели за инает да се уклучувам од неговиот мсн и да пишам што сакам,а јас не го правам тоа, а пред некој ден разбра дека плачев заради тоа што го велат неговите другари и многу се налути ама стварно не ми е свеедно така да зборуваат,затоа што не му имам јас ништо згрешено....Совет...

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Имам дечко,одиме веќе подолго време, се е супер во врската ама проблемот се неговите другари многу се љубоморни на него и мене тоа ми е мн криво.На пр. пред некое време ко ќе се уклучев од неговиот мсн,бидејќи ми пишеа некои ни видени ни чуени јас ќе напишев дека сум јас на мсн и овие другарите му рекле демек дека се уклучувам јас и дека пишам дека сум јас на мсн некои за инает ќе ми пишеле нешто и ќе не скарале,а всушност тие се оние што сакаат да не скараат.Јас многу се нервирам во врска со тоа,а тој ми вели да не ги слушам нив туку него да го слушам,а тој ми вели за инает да се уклучувам од неговиот мсн и да пишам што сакам,а јас не го правам тоа, а пред некој ден разбра дека плачев заради тоа што го велат неговите другари и многу се налути ама стварно не ми е свеедно така да зборуваат,затоа што не му имам јас ништо згрешено....Совет...
Слушај го дечкото, не за џабе рекле дека мажите се попаметни од нас:))

Член од
9 март 2009
Мислења
28
Поени од реакции
1
znaci ic nemoj da se zamaras za toa sto go mislat drugite,ednostavno samo vie si znaete so e i kako e i nema zosto drugite da se mesaat u vasi raboti a decko ti e u pravo..a drugarite moze se ljubomirni sto poveke vreme e so tebe otkolku so niv se e normalno...nemoj da obrakas vnimanie na toa sto go zborat i koa i oni ke go vidat toa nema da ve zamaraat...uzivaj si:tv:

sea mi treba i mene eden sovet po moznost od maskite..imav mn 'dobra' drugarka bar mislev deka mi e ali se me istastala na site..nvm ne se zamaram so nea ali on nea doslo i do tooj so mi se sviga i on znae ali ja go neam videno odamna i nz kako da se postavam sea...help..

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Човече, да иам ваква девојка...:uvo:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Као прво не знам ни шо бараш да се уклучуваш на негов мсн ни која е поентата да го правиш тоа. Второ доколку те малтретираа на мсн негови другари стави ги на блок. Трето ако дечко ти е паметен ќе седне ќе збори убаво со другарите (може да им подели по некоја клоца) да им даде до знаење дека е сериозен со вашата врската ако уопште е. (=

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
зошто мсното да ви биде главна занимација? Ко од витално значење да е. Јас со дечко ми кога и да правевме муабет на мсн се каравме, и тоа ми го имаат кажувано и друго. И сега веќе не правиме муабет по мсн, златен телефон.
Заеби мсн, не се ставај, не се замарај, не води инает ко што вика дечко ти. Пошто со тоа само ќе им направиш мерак на кретените и ќе се изнервираш. И ко што гледам дечко ти не ги слуша другарите што му зборат за тебе, така да ич не се секирај, можеш комотно да ги избришеш од постечка листа

Kajgana Shop

На врв Bottom