Крусер
Тотем Пума
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 3.556
- Поени од реакции
- 1.612
Што е тоа што ти се бендисува кај него? Дека е фраер, т.е. дека не се замара со ништо?Типот шо ми се свиѓа е дете од генерација..не сме некои блиски другари..туку сме на здраво, шо праиш..за роденден му ги поклонив 3те работи што најмногу ги сака..секако се распрашав кој се тие работи од неговиот најбољи другар шо учи со мене..и мислам дека тој шо учи со мене знае дека ми се свиѓа..инаку типот е човече што вака на изглед не се замара со ништо..доаѓа у школо само зошо мора и тако даље..нз што да направам за да му дадам до знаење дека ми се свиѓа..дури мислам дека и се заљубувам во него..страв ми е од неговата реакција..зошто ако не сака да бидеме ништо повеќе од другари..може нема да бидеме ни на здраво шо праиш...ААААА Шо да правааам?!:nesum:
Ако е така, биди спремна дека можеби нема да се замара ни со тебе.
Во секој случај, треба да му кажеш директно во лице дека ти се допаѓа. Ако поради тоа го изгубите и она „здраво“, не е голем губиток, зашто покрај тоа „здраво“, ти со него немаш ништо, а такво „здраво“ имаш и со многу други луѓе.
А бидејќи не знаеш како е понатаму, ако ти се бендисува човекот, вреди да ризикуваш.