F
Foxy`BuTTerFLY
Гостин
Прашај го дали си го повредила несвесно со некоја твоја постапка или си му рекла нешто што нетреба.а сега како??? одиме 6 месеци досега беше се прекрасно, се сакавме, уште го сакам ама мислам дека тој некако олади... ги нема веќе изјавите неможам без тебе, не се интересира за мене, дури и вчера не ми се јави цел ден, а кога го барав јас не ми креваше... после тоа ми се јави и ми кажа дека спиел...не ми е некако уверливо тоа... неколку прати го прашав дали сака да продолжиме заедно и кога ке му го речам тоа веднав одговара дека ме сакал премногу за да дозволи да биде без мене ама однесувањето му вели друго. Го сакам и сакам да бидам со него ама се мислам можеби е подобро да го оставам сам некое време, велат остави го ако те сака ке се врати... така е, ама се плашам дека нема...
можеби му станало се премногу сериозно па сака да расчисти сам со себе каде понатаму.
у најдобар случај чул некој трач па страв му е да те праша дали е вистина зашто знае дека те нервираат неточни трачеви. у секој случај прашај го конкретно за проблемот и искрајно кажи му дека си приметила промена кај него.Ако се сакате толку заслужувашда знаеш..Муабет му е мајката :helou: