Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
а сега како??? одиме 6 месеци досега беше се прекрасно, се сакавме, уште го сакам ама мислам дека тој некако олади... ги нема веќе изјавите неможам без тебе, не се интересира за мене, дури и вчера не ми се јави цел ден, а кога го барав јас не ми креваше... после тоа ми се јави и ми кажа дека спиел...не ми е некако уверливо тоа... неколку прати го прашав дали сака да продолжиме заедно и кога ке му го речам тоа веднав одговара дека ме сакал премногу за да дозволи да биде без мене ама однесувањето му вели друго. Го сакам и сакам да бидам со него ама се мислам можеби е подобро да го оставам сам некое време, велат остави го ако те сака ке се врати... така е, ама се плашам дека нема... :(
Прашај го дали си го повредила несвесно со некоја твоја постапка или си му рекла нешто што нетреба.
можеби му станало се премногу сериозно па сака да расчисти сам со себе каде понатаму.
у најдобар случај чул некој трач па страв му е да те праша дали е вистина зашто знае дека те нервираат неточни трачеви. у секој случај прашај го конкретно за проблемот и искрајно кажи му дека си приметила промена кај него.Ако се сакате толку заслужувашда знаеш..Муабет му е мајката :helou:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
а сега како??? одиме 6 месеци досега беше се прекрасно, се сакавме, уште го сакам ама мислам дека тој некако олади... ги нема веќе изјавите неможам без тебе, не се интересира за мене, дури и вчера не ми се јави цел ден, а кога го барав јас не ми креваше... после тоа ми се јави и ми кажа дека спиел...не ми е некако уверливо тоа... неколку прати го прашав дали сака да продолжиме заедно и кога ке му го речам тоа веднав одговара дека ме сакал премногу за да дозволи да биде без мене ама однесувањето му вели друго. Го сакам и сакам да бидам со него ама се мислам можеби е подобро да го оставам сам некое време, велат остави го ако те сака ке се врати... така е, ама се плашам дека нема... :(
Има некои проблеми дечкото (школо/кеш/родители) не му замеравај ама ич. Доколку ти се роди недоверба у дечкото извини ама јебеш ти таква љубов, убаво е да ја има таа сумља ама скриена нека биде.
На крај краева дај му и напрај го ептен хепи:)

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Има некои проблеми дечкото (школо/кеш/родители) не му замеравај ама ич. Доколку ти се роди недоверба у дечкото извини ама јебеш ти таква љубов, убаво е да ја има таа сумља ама скриена нека биде.
На крај краева дај му и напрај го ептен хепи:)
сексот е за се решение а? видиш не сум го гледала така..:pos::pos::pos:

D

devojcence

Гостин
sto da praam sakam da se zapoznaam so edno dete, mu spomnav za na kafe i ko ke se dogovorime vikendov mi rece i niso . i si pravime muabet ali ne me viknal na kafe i ne sme iskocile i sega ?? dali da mu praam muabet ??
da ne bide za gjabe gubenje vreme moze si brka drugi :( so mislite??

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Фала на совети :) Ке пробам со двете ;)

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
heyyyyyyyyyyyyy pa vaak idevme 2 meseci i nezz od koja pri4ina mi raskina i posle pak se smirivme i posle pak mi raskina hahahahahahhaa a ja use go sakam i ne ideme vise a si pravevme golemi planovi za vo idnina a sega ovaaaaaaaaa help plisssssssssssssssssssssss
Поима немам колку години имаш ама претпоставувам дека не си полнолетна.И веќе сте имале планови за во иднина?Браво!А што се однесува до тебе kit-katce ако не сака да продолжи не сака ако сака ок.Малку ти игнорирај го па види како он ќе реагира на тоа.Ама јас би си го продолжила животот понатака.А ти devojcence приметувам дека само сакаш да се запознаеш со некој ама не ти успева.Зашто не оставиш и не баталиш се па може некој ќе сака да се запознае.Не ги замарај и не им придавај значење.Поздравче:smir:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Sunshinebaby, де да ти кажам и се заборавам, али аватаров ти е закон (ја обожавам Сандра Булок. Респекат).
Него некој да ми каже зошто сум толку глуп.
Се сретнав со една школска после 4 години и ми вика да и се јавам, да идам кај нејзе, или да се договориме да излеземе(она со другарки). Јас никако да и се јавам. Некако глупо ми е.
Ама ќе и се јавам кај и да е.

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Sunshinebaby, де да ти кажам и се заборавам, али аватаров ти е закон (ја обожавам Сандра Булок. Респекат).
Се сретнав со една школска после 4 години и ми вика да и се јавам, да идам кај нејзе, или да се договориме да излеземе(она со другарки). Јас никако да и се јавам. Некако глупо ми е.
Де фала ти многу.:)Него зашто мислиш дека си глуп?Јас мислам дека ти е срам.Или ти се свиѓала или сега ти се свиѓа или некоја нејзина другарка.ЈАви и се најлајт муабет направи и излезете.:helou:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Дали таа школска ти значи повеќе од само школска па затоа тие тешко да и се јавиш?!

Член од
22 април 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Поима немам колку години имаш ама претпоставувам дека не си полнолетна.И веќе сте имале планови за во иднина?Браво!А што се однесува до тебе kit-katce ако не сака да продолжи не сака ако сака ок.Малку ти игнорирај го па види како он ќе реагира на тоа.Ама јас би си го продолжила животот понатака.А ти devojcence приметувам дека само сакаш да се запознаеш со некој ама не ти успева.Зашто не оставиш и не баталиш се па може некој ќе сака да се запознае.Не ги замарај и не им придавај значење.Поздравче:smir:
da imavme mn planovi za vo idnina ama nezz sto se slu4i mi kazuvase deka me saka i deka ke ideme mn dolgo a posle mi raskina nezz sto se slu4i a sega prasuva za edno dete sto mene me sviga :) PS:Sovetttttttt:back:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
da imavme mn planovi za vo idnina ama nezz sto se slu4i mi kazuvase deka me saka i deka ke ideme mn dolgo a posle mi raskina nezz sto se slu4i a sega prasuva za edno dete sto mene me sviga :) PS:Sovetttttttt:back:
Ама мене уште не ми е јасно како сте можеле да имате планови за во иднина?А тој план бил дека ќе одите долго.Со што добивам одговор дека сте млади и двајцата.И како може да те уверува дека ќе бидете долго зедно.Прво никогаш не можеш на никој целосно да му веруваш кога ќе ти каже такво нешто.Второ батали го.Гледаш дека имаш нов кандидат на пат.На некој му се свиѓаш кој 100% повеќе те заслужува и повеќе сака да биде со тебе.Не се замарај веќе со бившиот.Да бивш е веќе и заборави го.Поздравче:smir:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Дали таа школска ти значи повеќе од само школска па затоа тие тешко да и се јавиш?!
Не ми значи ништо повеќе од другарка, али има право sunshinebaby, срамежлив сум, а и ја немам видено од дамна, и сега да и се јавувам, ќе си помисли дека ептен навалувам. Ама ко што реков ќе и се јавам деновиве. Поздрав:smir:

Член од
22 април 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Ама мене уште не ми е јасно како сте можеле да имате планови за во иднина?А тој план бил дека ќе одите долго.Со што добивам одговор дека сте млади и двајцата.И како може да те уверува дека ќе бидете долго зедно.Прво никогаш не можеш на никој целосно да му веруваш кога ќе ти каже такво нешто.Второ батали го.Гледаш дека имаш нов кандидат на пат.На некој му се свиѓаш кој 100% повеќе те заслужува и повеќе сака да биде со тебе.Не се замарај веќе со бившиот.Да бивш е веќе и заборави го.Поздравче:smir:

aaaaaaaaaaaa toa tesko da go prebolam, ama edno ne mi e jasno on mene mi raskinuva i posle ljubomoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii za edno masko sto me sviga mislam nema logika i sekogas koga ke me vidi, zamenuva nezz sto mu e a najzalno e sto nemozam da go prebolam:tapp:

Член од
20 јануари 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Имам голем проблем и ве молам да ми помогнете!
Имам врска 1 година и 1 месец многу го сакам и многу ми значи.Денес оди за Струмица кај баба му и дедо му со неговите и ќе биде таму до другиот викенд, а мене не ме покани да одам со нив и тоа многу ме повреди затоа што јас сакам да сум со него.Минатата година не бевме заедно за Велигден бидејќи беше болен.Дали го оправдува некој неговото однесување?Што да правам не знам?

Kajgana Shop

На врв Bottom