Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Што значи кога машко ќе ти рече ќе ти дадам одговор за некое време, ми треба време да размислам? (ако сме во добри односи, и веќе еднаш сме биле заедно, иако за кратко)
Значи дека му се свиѓаат уште 3-4 девојки и му треба време да размисли со која ќе иде. Барем така јас би одговорил

Член од
12 април 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
E ok kako ke kazis taka neka e... toa preminuva vo glupost otkolku vo sovet:)

BrokenHeart

..not broken anymore..
Член од
30 мај 2007
Мислења
42
Поени од реакции
1
Интересено... еве ги варијантите.

1. Одјебуваш цел свет, го фаќаш другар ти и се заљубувате до коска. Живеете среќно до крајот на животот а оние ситници како екс другарки и дечковци исчезнуваат како скопски снег.

2. Одјебуваш цел свет, го фаќаш другар ти и сфаќаш дека сепак било само пролазна работа. Раскинувате, остануваш сама.

3. Го игнорираш другар ти и чувствата за него. Го задржуваш моменталниот дечко, другарка ти (екс на другар ти), и сфаќаш со време дека ги обожаваш сите како такви. Чувствата за другар ти се губат, се` е супер.

4. Го игнорираш другар ти и чувствата за него. Го задржуваш моменталниот дечко и другарка ти. По некое време раскинуваш што е сосема нормално, другар ти ги губи чувствата за тебе, фаќа друга девојка се губи моментот и ситуацијата. Паѓаш во депресија за загубената шанса, тажиш цел живот за тоа.

Чифт варијантите се поверојатни и со далеку поголем процент шанса да се остварат. Па ти сеа види...
Пак јас..:helou: само да ти кажам фала на 4ве варијанти и да те известам дека ја избрав првата,т.е. не ја избрав сама си дојде,испадна дека и он истото го осекал за мене и од пред 2 дена сме заедно и не можеме да се заситиме еден од друг....преубаво ни е...само ми остана уште да раскинам со дечко ми,не сум се видела со него...па ај држете ми срека се да биде ок и да не се заебе нешто...многу сум хепи....:back:

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Пак јас..:helou: само да ти кажам фала на 4ве варијанти и да те известам дека ја избрав првата,т.е. не ја избрав сама си дојде,испадна дека и он истото го осекал за мене и од пред 2 дена сме заедно и не можеме да се заситиме еден од друг....преубаво ни е...само ми остана уште да раскинам со дечко ми,не сум се видела со него...па ај држете ми срека се да биде ок и да не се заебе нешто...многу сум хепи....:back:
Ај честито ко така, ти ја посакувам цела среќа на светот
Треба да частиш :cug:

Член од
12 март 2008
Мислења
23
Поени од реакции
1
AJDEEEEEEEEE CESTITKI I OD MENE....MNOGU MNOGU DOLGO DA SI ODITE I DA SI SE SAKATE...TAKA NENASITNI DA PRODOLZITE DA SI BIDETE EDEN OD DRUG....HAHAHAHA...POZZ

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
епа вака...во врска сум повеќе од година и се чувствувам прекрасно.го најдов оној со кого сакам да бидам и кого го барав доолго време. е сега, врска како врска се разбира има и карање и смирување и различности. сите тие работи кај нас се држат на многу мал број. го сакам премногу ме сака и сум сигурна во тоа.
во последно време има некои 2-3 типови кои ми се мотаат во глава. порана пред оваа врска многу нормално би се обидела да се зближам со нив да ги упознаам подобро. несакам и не ми паѓа на памет да го изварам дечко ми. проблемот ми е: дали се овие мисли нормални и спаѓаат на една фаза која ќе ми помине или веќе врската ми преоѓа во криза?! ми треба објективно мислење:salut:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
епа вака...во врска сум повеќе од година и се чувствувам прекрасно.го најдов оној со кого сакам да бидам и кого го барав доолго време. е сега, врска како врска се разбира има и карање и смирување и различности. сите тие работи кај нас се држат на многу мал број. го сакам премногу ме сака и сум сигурна во тоа.
во последно време има некои 2-3 типови кои ми се мотаат во глава. порана пред оваа врска многу нормално би се обидела да се зближам со нив да ги упознаам подобро. несакам и не ми паѓа на памет да го изварам дечко ми. проблемот ми е: дали се овие мисли нормални и спаѓаат на една фаза која ќе ми помине или веќе врската ми преоѓа во криза?! ми треба објективно мислење:salut:
Дало врската ти е во криза тоа сама треба да си заклучиш.Како и накој начин размислуваш за останатите.Иако е тоа нормално на твои години.Имаш само 18 и имаш врска од една година.Најнормално е дека сакаш да живееш и да се движиш.Не страшно се додека не полувствуваш одбивност кон твојот дечко.А како што гледам ја немаш.Така да според мене уживај и не се замара.Имаш моментална збунетост која ќе помине.:smir:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Ти и самата си го одговори прашањето, цитирам:го сакам премногу ме сака и сум сигурна во тоа; несакам и не ми паѓа на памет да го изварам.
И исто така тврдам дека е нормално валкани работи да ти се мотаат околу глава :pipi:

Член од
22 април 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
help

heyyyyyyyyyyyyy pa vaak idevme 2 meseci i nezz od koja pri4ina mi raskina i posle pak se smirivme i posle pak mi raskina hahahahahahhaa a ja use go sakam i ne ideme vise a si pravevme golemi planovi za vo idnina a sega ovaaaaaaaaa help plisssssssssssssssssssssss

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Си му здосадилаааааааааааааа хејјјјјј хааааааааааа.

Мождаааааа знам и зо6тооооооооооооооооооооо. Али не кажуууууууувам.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
овде е проблемот , затоа ти се мотаат други во глава , „карајте„ се малку повеќе нема да ти падне друг на памет :smir:

Член од
22 април 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Си му здосадилаааааааааааааа хејјјјјј хааааааааааа.

Мождаааааа знам и зо6тооооооооооооооооооооо. Али не кажуууууууувам.
oooooooooooo aj kazi zosto sum mu zdosadila??????????????

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
oooooooooooo aj kazi zosto sum mu zdosadila??????????????
Зошто на дечко од 15 години не треба да му повторуваш по 16 пати едно те исто, ко на пример: те сакам. Секогаш ќе знае дека ќе може да биде со тебе пошо го сакаааааааааш, и покрај тоа шо ќе ти раскинува, ќе оди со твои другарки, ќе те вреѓа пред другарите, ќе те нервираааааааа.

На твои два реда муабет, еве мои 3. И прекини со буквитееееееееееееееее ме нервирааааааааааат и ќе треба да бришаааааааааааааааам.

А ако сакаш некакво посодржајно објаснување или помош од Кајганџии, дај посодржајна информација за твојот конкретен проблем.

Фала на внимание.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Знаете што..мене не ми е јасно што ме чуди однесувањево мое..до сеа не сум имала долга врска, а кога ќе дое пролет полудувам.Сонце, прошетки излегувања...Таква сум ова време бубачките ми удираат у глава.Како и да е не се нервирам више за ова, знам дека многу го сакам и дека несакам да го повредам или да го изгубам..ќе ми помине..
инаку фала за советите си сватив неко работи...поздравче

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
а сега како??? одиме 6 месеци досега беше се прекрасно, се сакавме, уште го сакам ама мислам дека тој некако олади... ги нема веќе изјавите неможам без тебе, не се интересира за мене, дури и вчера не ми се јави цел ден, а кога го барав јас не ми креваше... после тоа ми се јави и ми кажа дека спиел...не ми е некако уверливо тоа... неколку прати го прашав дали сака да продолжиме заедно и кога ке му го речам тоа веднав одговара дека ме сакал премногу за да дозволи да биде без мене ама однесувањето му вели друго. Го сакам и сакам да бидам со него ама се мислам можеби е подобро да го оставам сам некое време, велат остави го ако те сака ке се врати... така е, ама се плашам дека нема... :(

Kajgana Shop

На врв Bottom