Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Што значи кога машко ќе ти рече ќе ти дадам одговор за некое време, ми треба време да размислам? (ако сме во добри односи, и веќе еднаш сме биле заедно, иако за кратко)

Значи дека му се свиѓаат уште 3-4 девојки и му треба време да размисли со која ќе иде. Барем така јас би одговорил

Интересено... еве ги варијантите.

1. Одјебуваш цел свет, го фаќаш другар ти и се заљубувате до коска. Живеете среќно до крајот на животот а оние ситници како екс другарки и дечковци исчезнуваат како скопски снег.

2. Одјебуваш цел свет, го фаќаш другар ти и сфаќаш дека сепак било само пролазна работа. Раскинувате, остануваш сама.

3. Го игнорираш другар ти и чувствата за него. Го задржуваш моменталниот дечко, другарка ти (екс на другар ти), и сфаќаш со време дека ги обожаваш сите како такви. Чувствата за другар ти се губат, се` е супер.

4. Го игнорираш другар ти и чувствата за него. Го задржуваш моменталниот дечко и другарка ти. По некое време раскинуваш што е сосема нормално, другар ти ги губи чувствата за тебе, фаќа друга девојка се губи моментот и ситуацијата. Паѓаш во депресија за загубената шанса, тажиш цел живот за тоа.

Чифт варијантите се поверојатни и со далеку поголем процент шанса да се остварат. Па ти сеа види...

Пак јас..:helou: само да ти кажам фала на 4ве варијанти и да те известам дека ја избрав првата,т.е. не ја избрав сама си дојде,испадна дека и он истото го осекал за мене и од пред 2 дена сме заедно и не можеме да се заситиме еден од друг....преубаво ни е...само ми остана уште да раскинам со дечко ми,не сум се видела со него...па ај држете ми срека се да биде ок и да не се заебе нешто...многу сум хепи....:back:

Пак јас..:helou: само да ти кажам фала на 4ве варијанти и да те известам дека ја избрав првата,т.е. не ја избрав сама си дојде,испадна дека и он истото го осекал за мене и од пред 2 дена сме заедно и не можеме да се заситиме еден од друг....преубаво ни е...само ми остана уште да раскинам со дечко ми,не сум се видела со него...па ај држете ми срека се да биде ок и да не се заебе нешто...многу сум хепи....:back:

Ај честито ко така, ти ја посакувам цела среќа на светот
Треба да частиш :cug:

AJDEEEEEEEEE CESTITKI I OD MENE....MNOGU MNOGU DOLGO DA SI ODITE I DA SI SE SAKATE...TAKA NENASITNI DA PRODOLZITE DA SI BIDETE EDEN OD DRUG....HAHAHAHA...POZZ

епа вака...во врска сум повеќе од година и се чувствувам прекрасно.го најдов оној со кого сакам да бидам и кого го барав доолго време. е сега, врска како врска се разбира има и карање и смирување и различности. сите тие работи кај нас се држат на многу мал број. го сакам премногу ме сака и сум сигурна во тоа.
во последно време има некои 2-3 типови кои ми се мотаат во глава. порана пред оваа врска многу нормално би се обидела да се зближам со нив да ги упознаам подобро. несакам и не ми паѓа на памет да го изварам дечко ми. проблемот ми е: дали се овие мисли нормални и спаѓаат на една фаза која ќе ми помине или веќе врската ми преоѓа во криза?! ми треба објективно мислење:salut:

епа вака...во врска сум повеќе од година и се чувствувам прекрасно.го најдов оној со кого сакам да бидам и кого го барав доолго време. е сега, врска како врска се разбира има и карање и смирување и различности. сите тие работи кај нас се држат на многу мал број. го сакам премногу ме сака и сум сигурна во тоа.
во последно време има некои 2-3 типови кои ми се мотаат во глава. порана пред оваа врска многу нормално би се обидела да се зближам со нив да ги упознаам подобро. несакам и не ми паѓа на памет да го изварам дечко ми. проблемот ми е: дали се овие мисли нормални и спаѓаат на една фаза која ќе ми помине или веќе врската ми преоѓа во криза?! ми треба објективно мислење:salut:

Дало врската ти е во криза тоа сама треба да си заклучиш.Како и накој начин размислуваш за останатите.Иако е тоа нормално на твои години.Имаш само 18 и имаш врска од една година.Најнормално е дека сакаш да живееш и да се движиш.Не страшно се додека не полувствуваш одбивност кон твојот дечко.А како што гледам ја немаш.Така да според мене уживај и не се замара.Имаш моментална збунетост која ќе помине.:smir:

Ти и самата си го одговори прашањето, цитирам:го сакам премногу ме сака и сум сигурна во тоа; несакам и не ми паѓа на памет да го изварам.
И исто така тврдам дека е нормално валкани работи да ти се мотаат околу глава :pipi:

help

heyyyyyyyyyyyyy pa vaak idevme 2 meseci i nezz od koja pri4ina mi raskina i posle pak se smirivme i posle pak mi raskina hahahahahahhaa a ja use go sakam i ne ideme vise a si pravevme golemi planovi za vo idnina a sega ovaaaaaaaaa help plisssssssssssssssssssssss

Си му здосадилаааааааааааааа хејјјјјј хааааааааааа.

Мождаааааа знам и зо6тооооооооооооооооооооо. Али не кажуууууууувам.

овде е проблемот , затоа ти се мотаат други во глава , „карајте„ се малку повеќе нема да ти падне друг на памет :smir:

oooooooooooo aj kazi zosto sum mu zdosadila??????????????

Зошто на дечко од 15 години не треба да му повторуваш по 16 пати едно те исто, ко на пример: те сакам. Секогаш ќе знае дека ќе може да биде со тебе пошо го сакаааааааааш, и покрај тоа шо ќе ти раскинува, ќе оди со твои другарки, ќе те вреѓа пред другарите, ќе те нервираааааааа.

На твои два реда муабет, еве мои 3. И прекини со буквитееееееееееееееее ме нервирааааааааааат и ќе треба да бришаааааааааааааааам.

А ако сакаш некакво посодржајно објаснување или помош од Кајганџии, дај посодржајна информација за твојот конкретен проблем.

Фала на внимание.

Знаете што..мене не ми е јасно што ме чуди однесувањево мое..до сеа не сум имала долга врска, а кога ќе дое пролет полудувам.Сонце, прошетки излегувања...Таква сум ова време бубачките ми удираат у глава.Како и да е не се нервирам више за ова, знам дека многу го сакам и дека несакам да го повредам или да го изгубам..ќе ми помине..
инаку фала за советите си сватив неко работи...поздравче

а сега како??? одиме 6 месеци досега беше се прекрасно, се сакавме, уште го сакам ама мислам дека тој некако олади... ги нема веќе изјавите неможам без тебе, не се интересира за мене, дури и вчера не ми се јави цел ден, а кога го барав јас не ми креваше... после тоа ми се јави и ми кажа дека спиел...не ми е некако уверливо тоа... неколку прати го прашав дали сака да продолжиме заедно и кога ке му го речам тоа веднав одговара дека ме сакал премногу за да дозволи да биде без мене ама однесувањето му вели друго. Го сакам и сакам да бидам со него ама се мислам можеби е подобро да го оставам сам некое време, велат остави го ако те сака ке се врати... така е, ама се плашам дека нема... :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom