Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

angel_oh

око на кајгана
Член од
8 јануари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
10
девојчето шо го сакам ми е другарка(за среќа не учи со мене) и речиси нон-стоп сме заедно, а таа не знајт дека ја сакам и сеа не знам дали да и кажам бидејќи после то можно е да не напрам ништо со неа, а и да не сме веќе ни другари... ај некој нека дајт мислење шо да прам

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
девојчето шо го сакам ми е другарка(за среќа не учи со мене) и речиси нон-стоп сме заедно, а таа не знајт дека ја сакам и сеа не знам дали да и кажам бидејќи после то можно е да не напрам ништо со неа, а и да не сме веќе ни другари... ај некој нека дајт мислење шо да прам
Ако осетиш дека и таа нонстоп те мерка, се врти околу тебе, ти прави често муабет, се однесува чудно тогаш не чекај (=

Член од
12 март 2008
Мислења
23
Поени од реакции
1
nemoj da se dvoumis da probas...ali prvo zbori...nemoj odma da premines na taktika muvanje na pijano i sl.-ova od iskustvo...taka da...zborete duri i da te odbie ke znaes deka si se obidel,a vaka ke se kaes celo vreme ako ne probas

Член од
12 април 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
l

Е сега се наjдов во таква ситуација да не знам и јас со да правам.У4ам во Бугарија и пред се да се извинам со писувам така но тоа е...
Е сега за проблемот: Ми се допага дете од Македонија,сме имале неколку денови поминати заедно и ни бесе преубво.После тоа остана само мсн и пораки но не е тоа 6то се бара.Дали би ми помогнале да знам дали да по4нувам врска со гледане една6 на две недели или?

Член од
22 март 2008
Мислења
40
Поени од реакции
0
kon ver4ica na bugarski što kje se razbereme podobro. po-dobre si hvani nekoj bulgarin tija vrzki ot rastojanie ne sa mnogo polzotrvorni spored mene . vsaštnost ti na kolko godini si? kade učiš? :smir: :D

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
ми се свиѓат едно момиче... повеќе пати сум и го кажал тоа... не со зборови... онака одоколу... со постапки... бади леглич... за да свати шо е финтава...
и секогаш ми викала или на некаков начин ми кажувала дека не сака ништо освен другарство...
и денес бевме заедно некое време...
пак истото... и на крај демек... и викам не се гледаме често.. ова она... и ми викат... еве сеа бев тука... и шо... ми викат сум се срамел...:nesum: а јас... не сакам нешто на сила... ако сакат тогаш... ама... незнам како да го сватам момичево...
следниов пат одам на се или ништо... да и докажам дека не се срамам... иако според претходното нејзино мислев дека не сакат... незнам...
чудни се женскиве...:toe:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.914
Поени од реакции
11.283
ми се свиѓат едно момиче... повеќе пати сум и го кажал тоа... не со зборови... онака одоколу... со постапки... бади леглич... за да свати шо е финтава...
и секогаш ми викала или на некаков начин ми кажувала дека не сака ништо освен другарство...
и денес бевме заедно некое време...
пак истото... и на крај демек... и викам не се гледаме често.. ова она... и ми викат... еве сеа бев тука... и шо... ми викат сум се срамел...:nesum: а јас... не сакам нешто на сила... ако сакат тогаш... ама... незнам како да го сватам момичево...
следниов пат одам на се или ништо... да и докажам дека не се срамам... иако според претходното нејзино мислев дека не сакат... незнам...
чудни се женскиве...:toe:
Teraj na se ili nisto. Cista smetka.

S

Sweet666

Гостин
Што значи кога машко ќе ти рече ќе ти дадам одговор за некое време, ми треба време да размислам? (ако сме во добри односи, и веќе еднаш сме биле заедно, иако за кратко)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.914
Поени од реакции
11.283
Што значи кога машко ќе ти рече ќе ти дадам одговор за некое време, ми треба време да размислам? (ако сме во добри односи, и веќе еднаш сме биле заедно, иако за кратко)
Znaci deka poveke devojki mu se vo igra pa se misli koja da ja odbere...
Toa e barem moe mislenje...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
ако е во прашање идна врска..можеби сака да се преиспита и да согледа што сака колку ти тоа нему му значиш и дали сака да пристапи кон такво нешто..да си го среди минатото..да реши проблемите ако ги има..па потоа да прифати..:smir:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
значи штом ова го знам можам понатака...:pos::pos::pos:

Член од
12 април 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Hahahah e so ubav odgovor na bugarski be..mene tastaturava mi e bez kirilica i toa e mislam ima bg pismo tuka nekoe....a decko od bg ti da si fatis...:) Daj be pomognete stvarno nema smisla.

Член од
22 март 2008
Мислења
40
Поени од реакции
0
ver4ice ti mojto momiče si dečkoto šo ti imaš ljubovni problematiki , a ne jaz .........

Kajgana Shop

На врв Bottom