F
Foxy`BuTTerFLY
Гостин
Прашај го дали си го повредила несвесно со некоја твоја постапка или си му рекла нешто што нетреба.а сега како??? одиме 6 месеци досега беше се прекрасно, се сакавме, уште го сакам ама мислам дека тој некако олади... ги нема веќе изјавите неможам без тебе, не се интересира за мене, дури и вчера не ми се јави цел ден, а кога го барав јас не ми креваше... после тоа ми се јави и ми кажа дека спиел...не ми е некако уверливо тоа... неколку прати го прашав дали сака да продолжиме заедно и кога ке му го речам тоа веднав одговара дека ме сакал премногу за да дозволи да биде без мене ама однесувањето му вели друго. Го сакам и сакам да бидам со него ама се мислам можеби е подобро да го оставам сам некое време, велат остави го ако те сака ке се врати... така е, ама се плашам дека нема...![]()
можеби му станало се премногу сериозно па сака да расчисти сам со себе каде понатаму.
у најдобар случај чул некој трач па страв му е да те праша дали е вистина зашто знае дека те нервираат неточни трачеви. у секој случај прашај го конкретно за проблемот и искрајно кажи му дека си приметила промена кај него.Ако се сакате толку заслужувашда знаеш..Муабет му е мајката :helou: