Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Па фани ја преку мсн,одете преку мсн и на крај скарај и се преку мсн:)
па врска, брак преку мсн... а тек ко ќе дојдат децата... ехееее... напредна младина...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
И признав дека ми се свиѓа (по МСН). Добив ист одговор.
Кој наредни чекори да ги превземам? :)
Да се упуцаш што ни поставуваш вакво прашање, или покреативно, да си врзеш врвка околу вратот и другиот крај да го прицрврстиш за оклопот на една желка и да се надеваш дека еден ден ќе биде доволно силна да повлече и да те бутне од столчето.

Океј сериозно, остај заебанции... прати и покана (по мсн) за следење шатчиња на кејот на Вадар некаде околу 19.30 часот. Кога ќе приметиш дека паднал мрак, спои ги твоите усни со нејзините, и надевај се да не заврне. Hope i`m being helpfull. :helou:

Член од
12 март 2008
Мислења
23
Поени од реакции
1
VIKAJ JA NA KAFE I NE MU JA MISLI...DOK NE TI JA KARIL NEKOJ DRUG...POZDRAV!!!

Нареден пат исклучи Caps Locks, не сме слепи,знаеме да читаме! - Crazy in Love

BrokenHeart

..not broken anymore..
Член од
30 мај 2007
Мислења
42
Поени од реакции
1
leelee luge please help me..ne mozam da si gi sredam cuvstvata..prvo mislam deka se zaljubuvam vo mojot recisi najdobar drugar,i cuvstvuvam deka i on istoto go oseka za mene ama..jas imam decko,a on imase dolga vrska do pred mesec dena...nonstop mislam na nego,imavme eden moment pred nekoj den i mnogu bevme blisku da napravime nesto,ama jas se trgnav posto ne sum slobodna i nejkam da varam i sl..a ubavo mi e so decko mi, ali ne sum zaljubena vo nego,onaka mil mi e...a za drugarov ne znam so da pravam..i negovata bivsa devojka mi e drugarka,mislam onaka na zdravo sme...i ne znam dali da prevzemam nesto ili ne....haos mi e vo glavava i vo srcevo...ke poludam:vozbud:

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
leelee luge please help me..ne mozam da si gi sredam cuvstvata..prvo mislam deka se zaljubuvam vo mojot recisi najdobar drugar,i cuvstvuvam deka i on istoto go oseka za mene ama..jas imam decko,a on imase dolga vrska do pred mesec dena...nonstop mislam na nego,imavme eden moment pred nekoj den i mnogu bevme blisku da napravime nesto,ama jas se trgnav posto ne sum slobodna i nejkam da varam i sl..a ubavo mi e so decko mi, ali ne sum zaljubena vo nego,onaka mil mi e...a za drugarov ne znam so da pravam..i negovata bivsa devojka mi e drugarka,mislam onaka na zdravo sme...i ne znam dali da prevzemam nesto ili ne....haos mi e vo glavava i vo srcevo...ke poludam:vozbud:
Go for it... kratko i jasno... nema sto da se macis...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Интересено... еве ги варијантите.

1. Одјебуваш цел свет, го фаќаш другар ти и се заљубувате до коска. Живеете среќно до крајот на животот а оние ситници како екс другарки и дечковци исчезнуваат како скопски снег.

2. Одјебуваш цел свет, го фаќаш другар ти и сфаќаш дека сепак било само пролазна работа. Раскинувате, остануваш сама.

3. Го игнорираш другар ти и чувствата за него. Го задржуваш моменталниот дечко, другарка ти (екс на другар ти), и сфаќаш со време дека ги обожаваш сите како такви. Чувствата за другар ти се губат, се` е супер.

4. Го игнорираш другар ти и чувствата за него. Го задржуваш моменталниот дечко и другарка ти. По некое време раскинуваш што е сосема нормално, другар ти ги губи чувствата за тебе, фаќа друга девојка се губи моментот и ситуацијата. Паѓаш во депресија за загубената шанса, тажиш цел живот за тоа.

Чифт варијантите се поверојатни и со далеку поголем процент шанса да се остварат. Па ти сеа види...

BrokenHeart

..not broken anymore..
Член од
30 мај 2007
Мислења
42
Поени од реакции
1
Интересено... еве ги варијантите.

1. Одјебуваш цел свет, го фаќаш другар ти и се заљубувате до коска. Живеете среќно до крајот на животот а оние ситници како екс другарки и дечковци исчезнуваат како скопски снег.

2. Одјебуваш цел свет, го фаќаш другар ти и сфаќаш дека сепак било само пролазна работа. Раскинувате, остануваш сама.

3. Го игнорираш другар ти и чувствата за него. Го задржуваш моменталниот дечко, другарка ти (екс на другар ти), и сфаќаш со време дека ги обожаваш сите како такви. Чувствата за другар ти се губат, се` е супер.

4. Го игнорираш другар ти и чувствата за него. Го задржуваш моменталниот дечко и другарка ти. По некое време раскинуваш што е сосема нормално, другар ти ги губи чувствата за тебе, фаќа друга девојка се губи моментот и ситуацијата. Паѓаш во депресија за загубената шанса, тажиш цел живот за тоа.

Чифт варијантите се поверојатни и со далеку поголем процент шанса да се остварат. Па ти сеа види...
ama nejkam da se desi toa..:( za prvoto ne znam dali ke imam hrabrost i za tretoto ne znam dali ke mozam da gi ignoriram cuvstvata....:toe:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
ama nejkam da se desi toa..:( za prvoto ne znam dali ke imam hrabrost i za tretoto ne znam dali ke mozam da gi ignoriram cuvstvata....:toe:
Јас ти ги понудив можните главни опции. Мораш да одбереш сама знаејќи ги последиците. Што мислиш дека е исправно. Ако мене ме прашаш, со тие чувства кои ги опиша, јас би одел со првите две варијанти, па што биде - биде. Промените се убави во животот, особено ако немаш силни чувства за човекот со кој моментално си.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Ја би за воа...па ти одлучи си....:)

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060

" Се е во рацете на човека и сето тоа го испушта од пред нос единствено само од страшливост. Интересно е од што најмногу се плашат луѓето а тоа е нов чекор, нов сопствен збор..."
цитат од Злосторство и казна- Ф.М.Д.

И јас се согласувам со Викторгг. Кога јас би била во таква ситуација би одела на првите две варијанти, а другарка ти
и онака не ти е некоја другарка (велиш само на здраво си со неа).

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
:helou: Најпрво какви ти се чувствата према дечкото ???
Фторо не е ли ова со другарот твоја фантазија во однос на некој момент ???
И самата дилема веке кажува многу ,стави се на маса ,јас сум за љубовта само напред.:smir: :smir: :smir:

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Само напред. Не му ја мисли шо ќе биди.

BrokenHeart

..not broken anymore..
Член од
30 мај 2007
Мислења
42
Поени од реакции
1
Јас ти ги понудив можните главни опции. Мораш да одбереш сама знаејќи ги последиците. Што мислиш дека е исправно. Ако мене ме прашаш, со тие чувства кои ги опиша, јас би одел со првите две варијанти, па што биде - биде. Промените се убави во животот, особено ако немаш силни чувства за човекот со кој моментално си.
thx za varijantive,i jas bi odela so prvite dve samo da soberam hrabrost i da razmislam malku poubavo pa ke vidime...

BrokenHeart

..not broken anymore..
Член од
30 мај 2007
Мислења
42
Поени од реакции
1
:helou: Најпрво какви ти се чувствата према дечкото ???
Фторо не е ли ова со другарот твоја фантазија во однос на некој момент ???
И самата дилема веке кажува многу ,стави се на маса ,јас сум за љубовта само напред.:smir: :smir: :smir:
Ne bi rekla taka,posto moive cuvstva traat od poodamna,edno 5-6 meseca,samo posle toj moment sto go imavme epten pocnav da se zamaram i da mislam na nego..pred toa ne mislev na nego tolku mnogu a sega ne mozam od glava da go izvadam !
anyway..fala na site za sovetite,uste ne znam sto ke pravam...ke si gi sreduvam cuvstvata prvo..:)

Kajgana Shop

На врв Bottom