Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
16 јануари 2018
Мислења
25
Поени од реакции
11
Луѓе помагајте, иде 14ти, месец и пол идам со цурава неам никаква идеја што да напраам.Мислев некоја комбинација со винце ама не е слободно дома, кафана не ми изгледа соодветно.Иначе ја иам 20 она 18 и е утредена 2ра смена у школо хаха :D У секој случај нејкам нешто многу лигавање.
Povikaj prijatel toj ke ti pomogne.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Луѓе помагајте, иде 14ти, месец и пол идам со цурава неам никаква идеја што да напраам.Мислев некоја комбинација со винце ама не е слободно дома, кафана не ми изгледа соодветно.Иначе ја иам 20 она 18 и е утредена 2ра смена у школо хаха :D У секој случај нејкам нешто многу лигавање.
Кај сакаш биди, ама обавезно купи некоја безвезарија: срце, маче, глувче у валентајна стајл. Потполно бескорисно, ама девојките сакаат такви дрангулии.

Член од
18 јануари 2012
Мислења
381
Поени од реакции
653
Носи ја на вечера, не мора кафана да е ееее. Ќе ја вратиш пред 12.

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.390
Поени од реакции
3.418
Посети го џамбо и купи и перница некоја со маче, куче, срце или шо и да сака ако и го знаеш малце вкусот и попрскај со твој парфем, барем ќе и служи за нешто:sleep:

Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
Vikni ja kaj tebe doma,vrzi ja so lisici za krevet i edno sado-mazo udri i.

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.400
Поени од реакции
1.261
14-ти февруари,ден кога светот запира..
Лига на Шампиони
Реал Мадрид - ПСЖ..
Каков курац Валентин какви банани.
Карта за таа утакмица и до 50.000 евра достигнувала..
Па вие видете што ќе славите.

Член од
4 јануари 2015
Мислења
1.151
Поени од реакции
512
Дали ако партнерот става срциња на друго е изневерување??Дечко ми става срциња на други девојки

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.737
Поени од реакции
35.574
Дали ако партнерот става срциња на друго е изневерување??Дечко ми става срциња на други девојки
Дечко ми ќе ми става срциња на други девојки.:pistoldz: Ќе му ги скршам прстите, а тастатурата ќе му ја удрам од глава.

Довербата е страшна работа;)

Член од
7 септември 2016
Мислења
294
Поени од реакции
452
Ако три пати у 7 дена само дае некој изговор коа ќе побарам да се видиме има ли поента уште да се замарам со неа??

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.066
Ако три пати у 7 дена само дае некој изговор коа ќе побарам да се видиме има ли поента уште да се замарам со неа??
Не. Игнорирај ја одредено време да видиш дали ќе покаже интерес. Ако не покаже готово е, во случај ако покаже не биди достапен одма како куче со коска.

Kajgana Shop

На врв Bottom