Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
90% а и повеќе го користат тоа како издувен вентил пошо биле у долга врска и сеа сакаат малце да се ослободат, да шетаат лево десно. Значи не генерализирам, не се сите исти, али поголемиот дел за жал така прават. Сум бил у неколку такви ситуации, еднаш апла се прегорев...
Ако си бил во неколку такви ситуации требало да научиш да не ја повторуваш истата грешка. Да не испадне дека намерно такви бираш зашто ти имаш проблем со врзување? :D

Види, нормално е дека кога некоја ќе излезе од долга врска ќе прави работи кои и недостигале во врската, за некои тоа е искачање и пиење, за некои е мување а некои едноставно од долга во долга врска влегуваат. Нема потреба од такви warnings како бегај од нив како од ѓавол. Дека колку што значи дека може да сака да се издува, толку може да значи и дека знае да биде во сериозна врска.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Пред некој ден спремен бев да се пуштам на едно чупе,ама во последен момент дознав да трга трева,од порано.Била вмешана со лошо друштво,од стариот дечко,што не е со него повеќе време.Истражував повеќе време за незе,собрав храброст и добив ѕид пред мене
ja знам, таа му ги земаше на сила и пудинзите на дечињата в градинка
олош е уште од малечка

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Пред некој ден спремен бев да се пуштам на едно чупе,ама во последен момент дознав да трга трева,од порано.Била вмешана со лошо друштво,од стариот дечко,што не е со него повеќе време.Истражував повеќе време за незе,собрав храброст и добив ѕид пред мене.Измешани ми се емоциите и чувствата,незнам што да правам.Таа како да речам,имаше ''појако друштво'',се дружеше со поголеми,и јас се чувствувам слабак за неа,ама пак не можам да ја извам од мислите и кога да ги затворам очите пред мене е.Дали треба да пробам понатаки или да се откажам ?
Фати си ја и изведи ја на прав пат. :D Или почни и ти да тргаш. Трето нема :toe:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Да не сакаш и кафе да ви свариме

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

I

INFECTED

Гостин
Претпоставувам некоја добро те спржила. Жал ми е!
Да, бев спршен. Прашај ја неа како и е сега. Кармата, she is bitch, знаеш....башка знам една четириеска има. Плаче за сите пружени шанси од младоста јер, самотија.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Е така да се фајчаше ко другите досега моја требаше да биди.
Абе земи напуши се и ти и оди и во Мемати стил :D[DOUBLEPOST=1449600980][/DOUBLEPOST]
Да, бев спршен. Прашај ја неа како и е сега. Кармата, she is bitch, знаеш....башка знам една четириеска има. Плаче за сите пружени шанси од младоста јер, самотија.
(y)[DOUBLEPOST=1449601012][/DOUBLEPOST]
Да не сакаш и кафе да ви свариме

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
И фотеља што масира, задолжително :pos::pos:

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Пред некој ден спремен бев да се пуштам на едно чупе,ама во последен момент дознав да трга трева,од порано.Била вмешана со лошо друштво,од стариот дечко,што не е со него повеќе време.Истражував повеќе време за незе,собрав храброст и добив ѕид пред мене.Измешани ми се емоциите и чувствата,незнам што да правам.Таа како да речам,имаше ''појако друштво'',се дружеше со поголеми,и јас се чувствувам слабак за неа,ама пак не можам да ја извам од мислите и кога да ги затворам очите пред мене е.Дали треба да пробам понатаки или да се откажам ?
Се чувствуваш слабак затоа што си попил корпа, а си мислел дека можеш да и се правиш курајбер затоа шо пушела трева и била у лошо друштво.
СИ мсилел дека таа треба да се чувствува како мивка, а те ногирала.
Ако јас се прашувам, така и ти треба.[DOUBLEPOST=1449601322][/DOUBLEPOST]
да се женам ли бе маме му е*aм? :icon_lol:
Ајде,што се чека? 2016 била високочна!
https://www.youtube.com/watch?v=jUnPKgESwJs

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
Се чувствуваш слабак затоа што си попил корпа, а си мислел дека можеш да и се правиш курајбер затоа шо пушела трева и била у лошо друштво.
СИ мсилел дека таа треба да се чувствува како мивка, а те ногирала.
Ако јас се прашувам, така и ти треба.[DOUBLEPOST=1449601322][/DOUBLEPOST]

Ајде,што се чека? 2016 била високочна!
https://www.youtube.com/watch?v=jUnPKgESwJs
Немам добиено корпа пошто и се немам пуштено уште,и нејчам да се чувствува како мивка,не сум курајбер.What's your argument ?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.080
Ако си бил во неколку такви ситуации требало да научиш да не ја повторуваш истата грешка. Да не испадне дека намерно такви бираш зашто ти имаш проблем со врзување? :D

Види, нормално е дека кога некоја ќе излезе од долга врска ќе прави работи кои и недостигале во врската, за некои тоа е искачање и пиење, за некои е мување а некои едноставно од долга во долга врска влегуваат. Нема потреба од такви warnings како бегај од нив како од ѓавол. Дека колку што значи дека може да сака да се издува, толку може да значи и дека знае да биде во сериозна врска.
Реков дека не генерализирам, ама повеќето такви ситуации се такви, за жал. Му давам совет на детето за да не се изгори, барем нека си влезе лабаво следен пат за да не го јаде курот пошо очигледно овде го изел. :D

А јас не ги бирам намерно, они ме бираат мене. :roker:

Kajgana Shop

На врв Bottom