Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Реков дека не генерализирам, ама повеќето такви ситуации се такви, за жал. Му давам совет на детето за да не се изгори, барем нека си влезе лабаво следен пат за да не го јаде курот пошо очигледно овде го изел. :D

А јас не ги бирам намерно, они ме бираат мене. :roker:
Ех, ако не згреши како ќе научи:icon_lol:

Член од
31 октомври 2015
Мислења
215
Поени од реакции
143
Ааах мене некако не ми оди да најдам некоја девојка. Одиш во клуб и не можиш да запознаеш никого. А и не сум само јас што го има тоа мислење.
Сакаш да се запознаеш со некоја или па отвораш некоја тема , тие ти вртат грб и те игнорират.

Исто така и онлине не се интерактивни , или па мене така ми се годи за на малер. А да запознаеш девојка од странство одма можи. (Србија , Филипините , Англија , Романија итн.. ) незнам што е работата.

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
537
Поени од реакции
261
Ааах мене некако не ми оди да најдам некоја девојка. Одиш во клуб и не можиш да запознаеш никого. А и не сум само јас што го има тоа мислење.
Сакаш да се запознаеш со некоја или па отвораш некоја тема , тие ти вртат грб и те игнорират.

Исто така и онлине не се интерактивни , или па мене така ми се годи за на малер. А да запознаеш девојка од странство одма можи. (Србија , Филипините , Англија , Романија итн.. ) незнам што е работата.
Не сум некој искусен женкар, ама ако сакаш сериозна врска никако не барај девојка во диско. Таму ти е повеќе one night stand

A

aye

Гостин

Аха затоа па кога ќе најдете девојка не знаете на што да бидете со неа. Многу сте ми контрадикторни вие машките, си ја трескате главата од земја додека не најдете некоја, а од кога ќе ја најдете "извини ја не сум за нешто сериозно". :cautious:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
си ја трескате главата од земја додека не најдете некоја, а од кога ќе ја најдете "извини ја не сум за нешто сериозно". :cautious:
убо е да си маж

I

INFECTED

Гостин
Ајде мир, сите сме си го опапале, сите сме испечени по неколку пати.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
гледам некогаш се однесувате баш како прави жени
ма и полошо од жени, имам плачено бе за секс, солзи реални, и после ќе и речиш „Извини проблемот е во мене то беше момент на слабост тебе не ти треба ваков ко мене....“

A

aye

Гостин
ма и полошо од жени, имам плачено бе за секс, солзи реални, и после ќе и речиш „Извини проблемот е во мене то беше момент на слабост тебе не ти треба ваков ко мене....“
добро е што барем си признаваш за разлика од другите не се "жени" ни тоа да го направат :)

едит: немаат муда

Kajgana Shop

На врв Bottom