Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.904
Поени од реакции
6.200
Pa,ne moze nisto so sila-si naogjas drug! Zosto da se odrzue nekakva si vestacka vrska?! :facepalm:
Затоа што...

Затоа влагаш полека со тој човек, да опипаш и да видиш што е и како е. Ако се залеташ поголема е веројатноста дека ќе го јадеш.
...или со други зборови, сеуште не сте во врска...а, ако не сте во врска, значи дека сте слободни и секој може да си прави што сака. Тоа е тој buffer период кога само се мувате.
Или пак ти уште на прв дејт се заљубуваш во спротивната страна и влагаш во сериозна врска? :toe:

Член од
5 ноември 2015
Мислења
9
Поени од реакции
14
Затоа што...

...или со други зборови, сеуште не сте во врска...а, ако не сте во врска, значи дека сте слободни и секој може да си прави што сака. Тоа е тој buffer период кога само се мувате.
Или пак ти уште на прв дејт се заљубуваш во спротивната страна и влагаш во сериозна врска? :toe:
Normalno deka ne,ali bas to MUVANJE nikad ne sum mozela da go sfatam,sekoas mi bilo apsurdno!

VaneStoilov

Jaeger
Член од
6 јуни 2015
Мислења
98
Поени од реакции
13
Денеска викнав двајца нејзини другари на страна за да ги прашам за неа, но тие ми кажаа дека таа имала дечко.
Значи, сега прашањето ми е:
-Зошто таа на мене би ми се насмевнувала ако има дечко?
-Ако може некое девојче/женско да го одговори ова прашање..

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Денеска викнав двајца нејзини другари на страна за да ги прашам за неа, но тие ми кажаа дека таа имала дечко.
Не сум девојче ама че ти одговорам.
1.Се заебава со тебе
2.Сака да флерта шо е нормално, ама не сака ништо.
3. И шета опашот, па можи и да се потрефи да сторите нешто.

Е сега, прашањето е колку си ти спремен да се вџашиш во триве работи. А пошто вака наивно пристапуваш, неискуствено да речам, да клецниш нема да клецниш. Ако се задоволиш со еден бакнеж на образ, тогаш ок. Ама од друга страна рачунај дека боксчето можи да го јадиш. А бокс за бакнеж не вреди.

Мој совет барај друго чупе. Не бива од незе женска за салам. Со срејче ;)

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
Пред некој ден спремен бев да се пуштам на едно чупе,ама во последен момент дознав да трга трева,од порано.Била вмешана со лошо друштво,од стариот дечко,што не е со него повеќе време.Истражував повеќе време за незе,собрав храброст и добив ѕид пред мене.Измешани ми се емоциите и чувствата,незнам што да правам.Таа како да речам,имаше ''појако друштво'',се дружеше со поголеми,и јас се чувствувам слабак за неа,ама пак не можам да ја извам од мислите и кога да ги затворам очите пред мене е.Дали треба да пробам понатаки или да се откажам ?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Пред некој ден спремен бев да се пуштам на едно чупе,ама во последен момент дознав да трга трева,од порано.Била вмешана со лошо друштво,од стариот дечко,што не е со него повеќе време.Истражував повеќе време за незе,собрав храброст и добив ѕид пред мене.Измешани ми се емоциите и чувствата,незнам што да правам.Таа како да речам,имаше ''појако друштво'',се дружеше со поголеми,и јас се чувствувам слабак за неа,ама пак не можам да ја извам од мислите и кога да ги затворам очите пред мене е.Дали треба да пробам понатаки или да се откажам ?
Чупево колкаво е? :D

Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
Ona tolku vreme ti se pusta a ti kako drvo ne reagiras na nisto i videla deka ne biduva nisto od tebe i si fatila decko. Sega slobodno mozes da si go drzis.

Член од
1 октомври 2015
Мислења
31
Поени од реакции
10
Ми се свиѓа едно девојче. Но таа го свиѓа мојот најдобар другар тој не ја сака. Дајте совет како да и се пуштам доста сум срамежлив

Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
Ми се свиѓа едно девојче. Но таа го свиѓа мојот најдобар другар тој не ја сака. Дајте совет како да и се пуштам доста сум срамежлив
Kako ke i se pustis koga ne i se svigas??? Ke si najdes nekoja so koja ke si se svigate eden na drug.

Член од
1 октомври 2015
Мислења
31
Поени од реакции
10
Сакам да искористам другарми што не ја свиѓа а јас ја свиѓам да испадне нешто

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Трева тргала, голема работа :) таман ќе ти се најде, сигурно дома има скриено 5-6 џоинта :D

Sent from my Q800 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom