Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

A

aye

Гостин
на зима пошо се долги ноќите доста е и една, на лето може и две
Е баш убаво животот под конец си го држиш па дај му некој совет на членот погоре како да си најде девојка не е уходен баш. Една ноќ, две ноќи, а може и три ако бара нешто сериозно

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Е баш убаво животот под конец си го држиш па дај му некој совет на членот погоре како да си најде девојка не е уходен баш. Една ноќ, две ноќи, а може и три ако бара нешто сериозно
ајдее сега покрај тебе жива здрава права девојка јас да му кажвам теории

A

aye

Гостин
ајдее сега покрај тебе жива здрава права девојка јас да му кажвам теории
не извини при крај ми се нервите се истрошија од други непотребни личности. Еве некоја друга жива здрава права нека му помогне кога ти не сакаш нели

Член од
31 октомври 2015
Мислења
215
Поени од реакции
143
Аха затоа па кога ќе најдете девојка не знаете на што да бидете со неа. Многу сте ми контрадикторни вие машките, си ја трескате главата од земја додека не најдете некоја, а од кога ќе ја најдете "извини ја не сум за нешто сериозно". :cautious:
Зависи до поединецот. Јас бев во врска 3 години со бивчата. И да сакам сериозна врска.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
тоест. за ѕид мислам дека кога дознав дека пуши трева,тој ѕид.

Не ми се верува дека толку време има поминато кога јас бев девојка, а менталниот склоп е уште исти. Кој шо кажал, како кажал, истраги, тинтири минтири!
Ти не си ја ни запознал девојката, а веќе како да сте раскинале. Запознај ја, можеби нема да ти се допадне нешто друго што е многу побитно од некогашно пушење трева или лошо друштво.
Имав долга врска со дечко кој беше многу порочен и многу го сакав, без оглед на сЕ! Ниту прашував, ниту истражував, жестоко се борев со сите кои се обидуваа да ме вратат на вистинскиот пат, сакајќи да ми укажат дека тој не е доволно добар за мене.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.724
Поени од реакции
13.462
Не ми се верува дека толку време има поминато кога јас бев девојка, а менталниот склоп е уште исти. Кој шо кажал, како кажал, истраги, тинтири минтири!
Ти не си ја ни запознал девојката, а веќе како да сте раскинале. Запознај ја, можеби нема да ти се допадне нешто друго што е многу побитно од некогашно пушење трева или лошо друштво.
Имав долга врска со дечко кој беше многу порочен и многу го сакав, без оглед на сЕ! Ниту прашував, ниту истражував, жестоко се борев со сите кои се обидуваа да ме вратат на вистинскиот пат, сакајќи да ми укажат дека тој не е доволно добар за мене.
Ти на дете во памет му објаснуваш а особено на машко дете.
Нека отвори акаунт на omegle и нека праи кирилична верзија на оној ретардон таму. Секој со своите можности, како беше тоа.

Член од
21 јануари 2015
Мислења
54
Поени од реакции
73
Има некој/а слободно време да пишам во инбокс ?
Ми треба совет

Kajgana Shop

На врв Bottom