- Член од
- 12 ноември 2012
- Мислења
- 132
- Поени од реакции
- 47
Togas probaj da gi resis problemite so negoznaeee mi vika: kje mi ostane najveren drugar
Togas probaj da gi resis problemite so negoznaeee mi vika: kje mi ostane najveren drugar
Mislam deka treba da i go kazes ovaa na devojka ti
znaeee mi vika: kje mi ostane najveren drugar
znaeee mi vika: kje mi ostane najveren drugar
Чек а зошто девојката ја претставуваш постојано како предмет/трофеј, со кој треба Илчо да се покаже пред другарот на девојката? И што ако ја лапа пред него? Девојка му е.. Не те сфаќам што сакаш да кажеш со ова...Епа ете, сеа ти мувај ја неа пред него like a boss
OUCH!! Лошко!!Мислам дека треба да зборуваш со девојката на типот со којшто се муваш.
A da si gledas za tebe moze li ??
fala mnoguuЧек а зошто девојката ја претставуваш постојано како предмет/трофеј, со кој треба Илчо да се покаже пред другарот на девојката? И што ако ја лапа пред него? Девојка му е.. Не те сфаќам што сакаш да кажеш со ова...
И Илчо друже, не треба другарот на девојка ти по секоја цена да ти биде и тебе најдобар другар. Па што ако таквото не го болело додека ти си пател. Не е он обврзан и тебе да ти биде најдобар другар.
Маја не давај такви совети како Досаден си, зошто не знаеш што муабети се прават. Или ти губиш интерес за машки после 2 дена, па претпоставка, сите губат интерес.
Jas ako i kazam na nea za mene i za nego,veruvaj deka mene ke nema
Само тројка му е мајката.Jas ako i kazam na nea za mene i za nego,veruvaj deka mene ke nema
Како мислиш ќе те снема? Ќе те убие дечкото?Jas ako i kazam na nea za mene i za nego,veruvaj deka mene ke nema
Тоа веројатно нема да има никаков ефект, ама приодот ти е наместо.Залапај ја онака јако пред него!
Ne mislev vo takva smisla deka ke me nema,vo druga smisla mislev !
Маја не давај такви совети како Досаден си, зошто не знаеш што муабети се прават. Или ти губиш интерес за машки после 2 дена, па претпоставка, сите губат интерес.
Nema da me ubie,ama se sto imam postignato vo zivot jas i moeto semejstvo ke go nema