blue ladybug
Фанг ловер
- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 5.210
- Поени од реакции
- 11.803
Ај така нека биде.Изглеа само ти себеси се разбираш.
Ај така нека биде.Изглеа само ти себеси се разбираш.
Да има и такви цури...И да ја замара нема да му каже не. А може и трета варијанта, ја замара, али нејзе и годи замарањето пошто јако и е кога некој покажува интензивен интерес за неа, али да не е заинтересирана.
Залапај ја онака јако пред него!glej te imam eden problem so devojka mi sum dolgo vreme a ona se druzi so dete koe najmnogu go mrazaam i neznam sto da pravam ve molam pomognetee
А оти не му дадиш шанса на детето? Заради девојка ти, оти ја сакаш, а она сака да се дружи со него? Само предлог...glej te imam eden problem so devojka mi sum dolgo vreme a ona se druzi so dete koe najmnogu go mrazaam i neznam sto da pravam ve molam pomognetee
It's a guy thingА оти не му дадиш шанса на детето? Заради девојка ти, оти ја сакаш, а она сака да се дружи со него? Само предлог...
glej te imam eden problem so devojka mi sum dolgo vreme a ona se druzi so dete koe najmnogu go mrazaam i neznam sto da pravam ve molam pomognetee
Да де, вие си имате некои бубачки у глава кога станува збор за други машки. Знам, јасно ми е.It's a guy thing
zasto se kurci so sila ne e moj tip zasho sekogas misli za sebe koga mi bese najtesko ednas ne me prasa kako sum samo si zborese kje ja muvam ovaa onaa i od togas go zamraziv ..Зашо го мразиш?
zasto se kurci so sila ne e moj tip zasho sekogas misli za sebe koga mi bese najtesko ednas ne me prasa kako sum samo si zborese kje ja muvam ovaa onaa i od togas go zamraziv ..Зашо го мразиш?
Епа ете, сеа ти мувај ја неа пред него like a bosszasto se kurci so sila ne e moj tip zasho sekogas misli za sebe koga mi bese najtesko ednas ne me prasa kako sum samo si zborese kje ja muvam ovaa onaa i od togas go zamraziv ..
За два дена, сте си пишале трипати. Ти прв пишуваш.ова често ми се случува да сум во дилема
со типкава си пишувам еве 2 дена, ми прај муабет ама јас 3 пати и имам пишано
и денеска се думам дали да пишам пошто се приклучувам одвреме навреме седам по пола сат ја нема да пиши цел ден
што мислите да и пишам или да ја остам
znaeee mi vika: kje mi ostane najveren drugarMislam deka treba da i go kazes ovaa na devojka ti
Што сте и се ставиле бре магариња на бубамарата.. ја убивте од прееска... сус!
Инаку дечкото со пишувањето на фб. Ако ти се допаѓа девојката, пиши и.. 2 дена и не се некое замарање, или ти одиш сега на карта, Епа доста и пишувам јас, она малце нека ми пишува сега... Сакаш его да си полниш, кој на кој пишува прв? оф бре боже... небитно.. Пиши и и уште поарно копирај дел од муабетот тука за да видиме дали навистина ја замараш...
За типот со другарот на девојка му... Сигурно го мразиш затоа што не си сигурен во себе и мислиш дека ќе ти ја превземе. Ако е таква ситуацијата, и ако типот си дозволува(со девојка ти) малце повеќе отколку што треба, тогаш зборни и на девојка ти дека не ти се допаѓа баш однесувањето на типот. Само пази, нејзе и годи вниманието и од другарот и од тебе. Такви сме ние жените, курветини, мамето...Но ако дечкото е навистина само другар и ништо повеќе, тогаш немаш право да се лутиш.