- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
Кажи му дека не можеш веќе така. Нека одлучи: или ти или таа.Ke videme utre sto ke se sluci toa planiram
Кажи му дека не можеш веќе така. Нека одлучи: или ти или таа.Ke videme utre sto ke se sluci toa planiram
Кажи му дека го сакаш и дека веќе не можеш така.Mi se ima zakaneto
Mi se ima zakaneto
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 00:10 ---
Sekoj den mu velam deka nemozam poveke vaka
Mi se ima zakaneto
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 00:10 ---
Sekoj den mu velam deka nemozam poveke vaka
Не, не, грешно ме разбра. Ти ќе му кажеш така за тој да мисли дека е така.Jas ne sakam poveke da bidam so takov decko
Едноставно не контактирај повеќе со него. Кога ќе ти звони не му се јавувај, не попуштај. По некое време сам ќе се откаже.Jas ne sakam poveke da bidam so takov decko
Чим бил моќен чоек т.е да претпоставиме дека е и ја вара веќе девојката 2 години тогаш ваљда има многу за губење ако швалеркава проговори и затоа тој ја држи у рака со закани.Не, не, грешно ме разбра. Ти ќе му кажеш така за тој да мисли дека е така.
Ни тој не сака да биде со тебе. Само ужива во моќта што ја покажува.
Па со право не прават „гуски“ после ...Нема што да се буниме...Mi se ima zakaneto
gubenje na rabotno mesto na mene i na moeto semejstvo
Nikogas mi nema pomognato za nisto,a posebno ne za rabotno mesto
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 00:22 ---
Devojka mu e obicna devojka
Хмм океј.Devojka mu e obicna devojka
Jas ne sakam poveke da bidam so takov decko
Епа тогаш драга нема што да му се плашиш. Расчисти си што побрзо со него и најди си некое добро момче што ќе те сака и почитува. Има прекрасни кандидати (мои пријатели) овде на форумот.Nikogas mi nema pomognato za nisto,a posebno ne za rabotno mesto
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 00:22 ---
Devojka mu e obicna devojka
Тогаш ти закани му се ако тоа ти го направи дека ке го објавиш тоа во медиуми па и ти ке му го уништиш на него животот пошто ти ке нема што веке да изгубиш ако ти го направи тоаDecko vo vrska e
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 00:14 ---
gubenje na rabotno mesto na mene i na moeto semejstvo
Земи метла со тебеUtre odam da rascistam