Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Jas ne sakam poveke da bidam so takov decko
Не, не, грешно ме разбра. Ти ќе му кажеш така за тој да мисли дека е така.
Ни тој не сака да биде со тебе. Само ужива во моќта што ја покажува.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Jas ne sakam poveke da bidam so takov decko
Едноставно не контактирај повеќе со него. Кога ќе ти звони не му се јавувај, не попуштај. По некое време сам ќе се откаже.

А да те прашам, имаш ли брат или некоја машка особа на која и веруваш? Да му кажеш што ти се случува, за да ти биде подршка и помош ако овој продолжи со закани или нешто повеќе.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не, не, грешно ме разбра. Ти ќе му кажеш така за тој да мисли дека е така.
Ни тој не сака да биде со тебе. Само ужива во моќта што ја покажува.
Чим бил моќен чоек т.е да претпоставиме дека е и ја вара веќе девојката 2 години тогаш ваљда има многу за губење ако швалеркава проговори и затоа тој ја држи у рака со закани.

Незгодна ситуација како и да е.

Мислам дека и девојката на моќниов е исто така влијателна што дополнително ги комплицира работиве.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Па со право не прават „гуски“ после ...Нема што да се буниме...
Е сега драга, ти фино лепо ќе престанеш да се гледаш со него. Не е до толку влијателен да уништува семејства, верувај. Освен ако не е Сашо Мијалков, а знам дека не е. Не може ништо ама баш ништо да ти направи, освен ако стане насилен и нападен да изеде пријава и забрана за приближување. Остави ја девојка му, она нека си ги среди работите со него. Ти ќе престанеш да му се јавуваш, да му пишуваш, можеш и телефонски број да смениш за да не може да те бара. Ќе прекинеш секаков контакт со него. Се разбира ќе треба за последен пат да се видите и да му објасниш дека не сакаш повеќе да си со него. Искрено, според мене, се закануваат луѓе со мали куриња и оние кои немаат моќ ништо да направат.
Единствено треба да си уплашена ако успехот на твоето семејство е поврзано со него. Мислам ако тој фатил врски некаде за твоите да се вработат. Во тој случај ти си го продала своето тело за вработување. Во тој случај треба да си трпиш и да си ќутиш, освен ако немате договор дека ќе се ебеш со него 2 години и после чао пријатно...

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
gubenje na rabotno mesto na mene i na moeto semejstvo

Прво што би рекол: ако работното место ти предизвикува толку болка, не вреди да го имаш.

Бидејќи и твоето семејство е вмешано, зборувај и со нив дека не можеш повеќе да издржиш и види како ќе се постават. Би требало да те поддржат.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Nikogas mi nema pomognato za nisto,a posebno ne za rabotno mesto
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 00:22 ---

Devojka mu e obicna devojka
Епа тогаш драга нема што да му се плашиш. Расчисти си што побрзо со него и најди си некое добро момче што ќе те сака и почитува. Има прекрасни кандидати (мои пријатели) овде на форумот. ;)

Член од
17 мај 2013
Мислења
245
Поени од реакции
250
Decko vo vrska e
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 00:14 ---

gubenje na rabotno mesto na mene i na moeto semejstvo
Тогаш ти закани му се ако тоа ти го направи дека ке го објавиш тоа во медиуми па и ти ке му го уништиш на него животот пошто ти ке нема што веке да изгубиш ако ти го направи тоа

Kajgana Shop

На врв Bottom