Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
25 јули 2013
Мислења
118
Поени од реакции
97
добро фала ви на сите за советитеодлучив ќе пишам
само проблем ми е да паѓам многу под нив, и ние мажите имаме гордост до некаде :)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
И да ја замара нема да му каже не. А може и трета варијанта, ја замара, али нејзе и годи замарањето пошто јако и е кога некој покажува интензивен интерес за неа, али да не е заинтересирана.
Да има и такви цури...

Член од
18 ноември 2013
Мислења
6
Поени од реакции
0
glej te imam eden problem so devojka mi sum dolgo vreme a ona se druzi so dete koe najmnogu go mrazaam i neznam sto da pravam ve molam pomognetee:(

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
glej te imam eden problem so devojka mi sum dolgo vreme a ona se druzi so dete koe najmnogu go mrazaam i neznam sto da pravam ve molam pomognetee:(
А оти не му дадиш шанса на детето? Заради девојка ти, оти ја сакаш, а она сака да се дружи со него? Само предлог...

N

Nessa Alcarin

Гостин
Што сте и се ставиле бре магариња на бубамарата.. ја убивте од прееска... сус!
Инаку дечкото со пишувањето на фб. Ако ти се допаѓа девојката, пиши и.. 2 дена и не се некое замарање, или ти одиш сега на карта, Епа доста и пишувам јас, она малце нека ми пишува сега... Сакаш его да си полниш, кој на кој пишува прв? оф бре боже... небитно.. Пиши и и уште поарно копирај дел од муабетот тука за да видиме дали навистина ја замараш...
За типот со другарот на девојка му... Сигурно го мразиш затоа што не си сигурен во себе и мислиш дека ќе ти ја превземе. Ако е таква ситуацијата, и ако типот си дозволува(со девојка ти) малце повеќе отколку што треба, тогаш зборни и на девојка ти дека не ти се допаѓа баш однесувањето на типот. Само пази, нејзе и годи вниманието и од другарот и од тебе. Такви сме ние жените, курветини, мамето...Но ако дечкото е навистина само другар и ништо повеќе, тогаш немаш право да се лутиш.

Член од
18 ноември 2013
Мислења
6
Поени од реакции
0
Зашо го мразиш?
zasto se kurci so sila ne e moj tip zasho sekogas misli za sebe koga mi bese najtesko ednas ne me prasa kako sum samo si zborese kje ja muvam ovaa onaa i od togas go zamraziv ..
--- надополнето: 19 ноември 2013 во 23:26 ---
Зашо го мразиш?
zasto se kurci so sila ne e moj tip zasho sekogas misli za sebe koga mi bese najtesko ednas ne me prasa kako sum samo si zborese kje ja muvam ovaa onaa i od togas go zamraziv ..

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Епа ете, сеа ти мувај ја неа пред него like a boss ;)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
ова често ми се случува да сум во дилема
со типкава си пишувам еве 2 дена, ми прај муабет ама јас 3 пати и имам пишано
и денеска се думам дали да пишам пошто се приклучувам одвреме навреме седам по пола сат ја нема да пиши цел ден
што мислите да и пишам или да ја остам o_O
За два дена, сте си пишале трипати. Ти прв пишуваш.
Да, досаден си да ти кажам.
Па и се прашуваш зошто не ти пишува она прва. Па, не знам, дај и време. Може има и други работи побитни отколку да седи и да си пишува со тебе по цел ден.
За другово што ти кажаа, ако ти одговара колку да ти врати нешто, јок работата.
Ако ти прави муабет, само дај и време, нека пише таа прва, ти не пишувај више.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Што сте и се ставиле бре магариња на бубамарата.. ја убивте од прееска... сус!
Инаку дечкото со пишувањето на фб. Ако ти се допаѓа девојката, пиши и.. 2 дена и не се некое замарање, или ти одиш сега на карта, Епа доста и пишувам јас, она малце нека ми пишува сега... Сакаш его да си полниш, кој на кој пишува прв? оф бре боже... небитно.. Пиши и и уште поарно копирај дел од муабетот тука за да видиме дали навистина ја замараш...
За типот со другарот на девојка му... Сигурно го мразиш затоа што не си сигурен во себе и мислиш дека ќе ти ја превземе. Ако е таква ситуацијата, и ако типот си дозволува(со девојка ти) малце повеќе отколку што треба, тогаш зборни и на девојка ти дека не ти се допаѓа баш однесувањето на типот. Само пази, нејзе и годи вниманието и од другарот и од тебе. Такви сме ние жените, курветини, мамето...Но ако дечкото е навистина само другар и ништо повеќе, тогаш немаш право да се лутиш.

Well, it's not like she's the Love Guru of the forum. Кон вториот болд, се дешавало, се дешава и ќе се дешава.

Kajgana Shop

На врв Bottom