Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

N

Nessa Alcarin

Гостин
Nema da me ubie,ama se sto imam postignato vo zivot jas i moeto semejstvo ke go nema
Те молам изјасни се? Зависиш парично од него? Како може некој да ти го одземе тоа што ти и твоето семејство го имате постигнато? Или се плашиш за муабетите што ќе излезат после соочувањето, па мислиш на срамот што треба ти и твоето семејство да го истрпите? I don't get it...

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Nema da me ubie,ama se sto imam postignato vo zivot jas i moeto semejstvo ke go nema
Моме, вистината овде не е важна. Заеби разговори и отворање карти, штом е таква работата. Тргни се од него и најди си друг.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Нели сите си кажуваме овде како мислиме? Така?
Мојот совет ако не виде беше друг, тоа дека е досаден, е само МОЈА претпоставка.
Значи, моја. Не мора да е твоја, или ти да се согласиш со мене.

Другава реченица ти е низок удар, али нека ти биде. (y)
Да Маја си кажуваме што мислиме, но ти си секогаш 100% сигурна во своите коментари, што понекогаш е добра особина, но во многу случаи грешиш. Треба малце да го исфилуваш одговорот во некои ситуации, зошто искрено немаш доволно информации за тоа што се случувало. Само пријателски совет, нема љутиш...
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 00:00 ---
So nekoj sto e na vlast momentalno i ima mok
омг девојче, ептен си во филм влезена... Да кажеш дека некој ќе ти го уништи семејството, само затоа што нема повеќе да се ебеш со него, е навистина филмски муабет. Кажи таму дека ти годи што си со човек на висока позиција и не ни мотај филмови тука. Се плашела за семејството...
А ако остануваш со него само за да не ти го уништи семејството, е исто како да се онадуваш за пари, искрено..

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Да Маја си кажуваме што мислиме, но ти си секогаш 100% сигурна во своите коментари, што понекогаш е добра особина, но во многу случаи грешиш. Треба малце да го исфилуваш одговорот во некои ситуации, зошто искрено немаш доволно информации за тоа што се случувало. Само пријателски совет, нема љутиш...

Јас сум секогаш 100% сигурна во тоа што го мислам, тоа да.
Дека моето мислење е секогаш тоа правилното или дека го наметнувам, никаде не сум пишала.
Тоа се две различни работи.
Си кажувам како јас ја гледам ситуацијата и како мене ми изгледа тоа. Ти имаш друг поглед на работите, и тоа е во ред. Но, не ти се мешам јас тебе во мислење и уште помалце ти кажувам, не, не си во право, грешиш.
Добивам и формирам мислење од тоа што го сервираат овде, да имам повеќе информации, може и друго мислење ќе формирам. Тоа е тоа. :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
So nekoj sto e na vlast momentalno i ima mok
Зоран Заев не е чоек за заебанција, си требала да мислиш на време. Живи луѓе јаде чоекот.

Шала на страна сеа значи 2 години се пецката а он пецка и друга и сеа тебе ти текнало дека можеби треба да прекинеш?

Сеа викаш дека он ќе ти наштети само ако кажеш на девојка му..епа зошто не си заминеш тогаш без да кажуваш било што?

N

Nessa Alcarin

Гостин
Jas rekov ako kazam na devojka mu i ne mi gi vrti zborovvite
Страшно.. Ти се веќе со него 2 години, иако знаеш каков човек е. Човек што е во состојба да уништи некој, ако му ги заматат плановите. Браво на изборот, што да ти кажам. Само кажи ми, ти се има закането дека ќе ве уништи ако нешто и спомнеш на девојката, или тоа е твоја претпоставка.

Kajgana Shop

На врв Bottom