Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Fortune напиша:
Еееее што се` не може да им текне на жениве. Имав другарка што лажеше, правеше тестови за бременост, ама тестот и` го правеше некоја нејзина бремена другарка (и нормално тестот излегува позитивен:nesvest: )
Ама оваа е мала, нема да и текне да му прави така. Сепак нека ја скине. Може па и ќе ја засака, од кај знаеш?
Зависи како тој го сфаќа чинот на одземање на невиност. Бидејќи се двоумел дали да ја скине или не, па дури и бара мислење на форум, не верувам дека му значи нешто-следствено на тоа, мали се шансите да се заљуби.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Скулгрл напиша:
Зависи како тој го сфаќа чинот на одземање на невиност. Бидејќи се двоумел дали да ја скине или не, па дури и бара мислење на форум, не верувам дека му значи нешто-следствено на тоа, мали се шансите да се заљуби.
Никогаш не се знае. Може ќе му се смени мислењето и осеќаите кон неа?

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
imav zenska esenta ja skinav,pogolema bese od mene 3godini,i me saka mnogu,od ko ja skinav site mi velea deka ke sum ja zasakal ama nisto od toa,pa mi stana dosadno pa ja ostaviv,a sega uste me saka(barem taka mi kazuvaat)a jas nea ne,pa verojatno bi bilo isto i so ovaa,zaso drugata poveke mi se svigase vo globala od ovaa sea

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Ја не сваќам како може машко да засака девојка(што ништо не му значи сега) после одземање невиност. Или ја сака или не ја сака..:smir:
Наркос, јас мислам да си стоиш понастрана од таа девојка. Чим таа на три месеци идење се треска од земја за тебе, се кара со друштвото:tapp: и плаче ако си отидеш (за 1ви Мај) типката има сериозен проблем, сега. А замисли откога ќе ја скинеш? Има многу начини за манипулација после тој чин. Ако ја одбиеш, мислам дека ке ја опаметиш малку да свати што прави, верувај така ќе те памти поише. А ако ја скинеш и шутнеш во нејзините и во очите на нејзините блиски ќе бидеш кретен и сељак...:smir:

Член од
16 јуни 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
Sephiroth напиша:
Остави ги и двајцата, ама ќутенката, не кажуј ништо. Остај на нив да си напраат меѓу себе муабет и да решат шо ке решат.
Poveketo mi rekovte da gi ostavam i dvajcata i sama odluciv deka toa e najrazumno,razgovarav i so dvajcata i raskinav.Ama sega pak imam problem,tie dvajca se skaraa i za malku ke dojdese do tepacka:angry3:,se cuvstvuvam mnogu kriva,posebno zaradi toa sto decko mi voopsto mene ne mi se naluti,tuku samo na drugar mu i i pokraj se saka da bide so mene.Mene mi e zal sega da go odbijam,zatoa so sekogaas bese mnogu dobar so mene,duri i premnogu i sega mi prosti i ne mi se naluti voopsto,duri i se skara so drugar mu zaradi mene.Jas se cuvstvuvam premnogu kriva za se za da go odbijam...Ne sum sigurna dali bi trebalo da mu se smiram ili ne?:tapp: :buum:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Не. Иди кај мтв ќе најдеш работа и двајца у исто време поскапо е.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
honey-boney напиша:
Mene mi e zal sega da go odbijam,zatoa so sekogaas bese mnogu dobar so mene,duri i premnogu i sega mi prosti i ne mi se naluti voopsto,duri i se skara so drugar mu zaradi mene.Jas se cuvstvuvam premnogu kriva za se za da go odbijam...Ne sum sigurna dali bi trebalo da mu se smiram ili ne?:tapp: :buum:
Многу ќе е среќен ако му кажеш дека од жал си се смирила со него. Ама вистински среќен, не се зезам.
А дали да му се смириш или не, ти најдобро си знаеш.

Бада бе:pos:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Narkos напиша:
imav zenska esenta ja skinav,pogolema bese od mene 3godini,i me saka mnogu,od ko ja skinav site mi velea deka ke sum ja zasakal ama nisto od toa,pa mi stana dosadno pa ja ostaviv,a sega uste me saka(barem taka mi kazuvaat)a jas nea ne,pa verojatno bi bilo isto i so ovaa,zaso drugata poveke mi se svigase vo globala od ovaa sea
на крај краева сите ке сфатиме дека ти си еден ..мачо мен.. кул типац или малски е*ач па тука ги рекламираш својте фантастични методи за заведување девојки како лудуваат по тебе..одзимање на невиниости и ред. др. работи што ги прочитав уназад 2-3 страни...

Случајно да не се раѓа новиот дон жуан или можеби казанова..
Фурај си го животот уште си млад за многу работи...уште фурни леб те чекаат...
Али да знаеш како што некоја ке сече вени можеби за тебе..
ке дојде денот кога и ти во еден момент ке посакаш да сечеш вени за некоја...

А сеа кулирај во годините што ти следуваат:vozbud:

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Narkos напиша:

a taa tebe sto te "skina"...ja sakas uste?:zver:

spidio

SOBEDEBEL
Член од
18 јуни 2007
Мислења
200
Поени од реакции
2
Narkos напиша:
Ja velam kini duri mozis
denes ima utre nema
od kaj znaes so ce bidi utre
mozi ce bidi APOKALIPSA?!?
:eek:jea:

Член од
16 јуни 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
Fortune напиша:
Прво... Ако не сака да сфати и прифати кога отворено го одбивам, ако продолжи по старо - би му кажала на дечко ми. А после негово ќе биде на кој начин ќе му објасни на другарот дека треба да се оддалечи. Па така нема да дојде до случај како твојот, од старт ќе биде пресечено:)

И второ... Не можам да претпоставам што би направила ако дојде дотаму до каде што си отишла ти, баш затоа што нема да дозволам да се случи тоа.

:smir:

Toa prvoto vo mojov slucaj e neprifatlivo...Toa nikako ne mozev da go storam.Koga imas decko koj e bolno ljubomoren i bi napravil se za tebe,a vo isto vreme znaes i deka negoviot brat stotuku izlegol od zatvor zaradi slicni stvari,ne e bas zgodno da mu kazam deka nekoj mi smeta.
A vtoroto,znaev deka toa ke kazes,(verojatno zatoa sto imas 26 god,a jas 15,pa ne sum tolku razumna,uste pravam nekoi raboti nepromisleni),pa zatoa i ti rekov da mi kazes sto bi napravila ako si na moe mesto,a inaku se nadevam deka nikogas nema da bides vo slicna situacija...Moive drugarki imaat po 15,16,17 god,a sigurna sum deka ne sakam da razgovaram za ova so mama,a sakam od nekoj postar sovet,zatoa please kazi sto da pravam...:smir:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Sakash stvaro sovet? Smeni si go dechko ti pod hitno!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Последните два поста ги префрлив тука, да не ја оптеретуваме темата со ова, нека си се искажуваат и други.

Тука ќе продолжиме.

Каква е сега ситуацијата меѓу тебе и дечко ти? Заедно сте? Одлучи да му се вратиш? Го сакаш? Што сакаш?

Ајде одговори ми:)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Fortune напиша:
Последните два поста ги префрлив тука, да не ја оптеретуваме темата со ова, нека си се искажуваат и други.

Тука ќе продолжиме.

Каква е сега ситуацијата меѓу тебе и дечко ти? Заедно сте? Одлучи да му се вратиш? Го сакаш? Што сакаш?

Ајде одговори ми
:)
Колку си само добра!Секоја чест не се откажуваш ајде и јас имам проблем уште не можам да го дефинирам али како мала помош додека не го кажам каков што е види го мојот последен пост во темата Во врска со љубовта колку да можеш после полесно да го најдеш советот што ќе ми го кажеш:smir: Најбоља си!

Член од
16 јуни 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
Fortune напиша:

Тука ќе продолжиме.

Ајде одговори ми:)

Ne sme zaedno,ama toj saka da sme zaedno i cel den mi praka poraki i me moli da mu smiram,duri dojde i doma i edvaj go naterav da si odi.A vcera napravi incident,se istepaa so drugar mu i mi rece deka ako mi se doblizi drugar mu, ke go iskrsi od kotek...Jas ednostavno sakam da bidam nadvor od toa,ama mozebi ke bide podobro da mu se vratam dodeka ne se smiri situacijata....

sky_dog<no1> напиша:
Колку си само добра!Секоја чест не се откажуваш ајде и јас имам проблем уште не можам да го дефинирам али како мала помош додека не го кажам каков што е види го мојот последен пост во темата Во врска со љубовта колку да можеш после полесно да го најдеш советот што ќе ми го кажеш:smir: Најбоља си!

Da,stvarno si mnogu dobra...i fala...

Kajgana Shop

На врв Bottom