Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
honey-boney напиша:
Ne sme zaedno,ama toj saka da sme zaedno i cel den mi praka poraki i me moli da mu smiram,duri dojde i doma i edvaj go naterav da si odi.A vcera napravi incident,se istepaa so drugar mu i mi rece deka ako mi se doblizi drugar mu, ke go iskrsi od kotek...Jas ednostavno sakam da bidam nadvor od toa,ama mozebi ke bide podobro da mu se vratam dodeka ne se smiri situacijata....
Во ред, тоа разјаснивме.
Зошто не ми одговараш на прашањава:
Го сакаш? Сакаш да бидеш со него, има нешто што те влече да му се вратиш?
Што сакаш?

sky_dog<no1> напиша:
Колку си само добра!Секоја чест не се откажуваш ајде и јас имам проблем уште не можам да го дефинирам али како мала помош додека не го кажам каков што е види го мојот последен пост во темата Во врска со љубовта колку да можеш после полесно да го најдеш советот што ќе ми го кажеш:smir: Најбоља си!
Дозволи да биде како порано и да нема више вакви ситуации каде што помислувам и да се повредам.
Вакво нешто уште еднаш да не видам да си напишал!

Што е проблемот со девојчето? Што ве спречува да бидете заедно?

Член од
16 јуни 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
Ne go sakam.Nema nisto sto me vlece da bidam so nego,osven toa sto malce se plasam da ne napravi nekoj incident zatoa sto rece deka ako jas ne mu se smiram za se ke bide kriv drugar mu i deka ke si go dobie.A sakam da bidam sama.Ete,odgovor na trite prasanja i pak ne najdov resenie.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Fortune напиша:
Вакво нешто уште еднаш да не видам да си напишал!

Што е проблемот со девојчето? Што ве спречува да бидете заедно?
Ја сакам премногу,не би требало ништо да не спречи али незнам таа е преоптерета со тоа Што ме превлекува кај неа,што сум видел кај неа за да ја сакам.
Одговорот е јасен Љубов! али незнам како да и докажам дека тоа не би требало да ја замара "Што сум видел кај неа" битно е дека ја сакам,сум видел работи кои и не можат да се видат туку само да се почуствуваат,работи кои ме тераат да ја сакам а кои се тешки за објаснување.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Целосно го тргам на страна муабетот за тоа што се случило меѓу тебе и другар му додека си била во врска. Тоа си го решила, си му признала и нема што да се дискутира околу тоа.

honey-boney напиша:
Ne go sakam.Nema nisto sto me vlece da bidam so nego,osven toa sto malce se plasam da ne napravi nekoj incident zatoa sto rece deka ako jas ne mu se smiram za se ke bide kriv drugar mu i deka ke si go dobie.A sakam da bidam sama.Ete,odgovor na trite prasanja i pak ne najdov resenie.
1. Не го сакам.
2. Нема ништо што ме влече да бидам со него.
3. Сакам да бидам сама.

Тука ти е решението:)
Зарем сеуште треба да се прашуваш што да правиш? Имаш три причини зошто да не бидеш со дечкото.
После сите твои постови и конечно последниов во кој јасно е се`, мој совет е да не се смируваш. Нема зошто да бидеш со него, јас не гледам ниту една причина.
И не верувам дека ќе направи инцидент, само се чатали, уште е лут:) Ќе му помине.

Најпаметно е да се оддалечиш и од двајцата, да си најдеш некој дечко кој ќе ти се допаѓа и со кој ќе бидеш затоа што ти е убаво. Ќе преживеат и двајцата без тебе:)

Мој совет е ова, а одлуката е твоја.

sky_dog<no1> напиша:
Ја сакам премногу,не би требало ништо да не спречи али незнам таа е преоптерета со тоа Што ме превлекува кај неа,што сум видел кај неа за да ја сакам.
Одговорот е јасен Љубов! али незнам како да и докажам дека тоа не би требало да ја замара "Што сум видел кај неа" битно е дека ја сакам,сум видел работи кои и не можат да се видат туку само да се почуствуваат,работи кои ме тераат да ја сакам а кои се тешки за објаснување.
Што знам, не ми оди некако ова дека и` е ниско нивото на самодоверба. Би требало да гледа поинаку откако и` обрнуваш внимание и и` кажуваш дека ја сакаш каква што е.

Мене повеќе ми оди ова накај изговор да не биде со тебе:(
Мислам дека сака на тој начин да те откачи иако е без врска начин. Тоа му доаѓа нешто како: „Ќе му кажувам дека не сум доволно добра за него, можеби ќе се откаже“. Не ти дава ни шанса да и` докажеш дека ја сакаш, затоа ми оди натака паметот. Дај боже да грешам.

Член од
16 јуни 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
Ne,toj ne e tip sto se catali.Nema 15 god,ima malku poveke i toj i brat mu se poznati vo gradov po tie incidenti i gluposti,:duel: ti kazav deka brat mu samo sto izleze od zatvor.Kazuvaa i na vesti na A1 za incidentot,ama ne e pozelno sega da kazam za kogo se raboti .Sepak ako mu se vratam mozebi ke bide poloso_OK,ke te poslusam...I sama mislam deka e najdobro taka...TNX za sovetot :salut:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
honey-boney напиша:
Ne,toj ne e tip sto se catali.Nema 15 god,ima malku poveke i toj i brat mu se poznati vo gradov po tie incidenti i gluposti,:duel: ti kazav deka brat mu samo sto izleze od zatvor.Kazuvaa i na vesti na A1 za incidentot,ama ne e pozelno sega da kazam za kogo se raboti .Sepak ako mu se vratam mozebi ke bide poloso_OK,ke te poslusam...I sama mislam deka e najdobro taka...TNX za sovetot :salut:
:nesvest:<--- место коментар околу тоа дека си знаела каков е, а сепак си почнала врска со него.

А на тоа требало да мисли другар му пред да почне да ти се пушта.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
honey-boney напиша:
па кога веке си знаеле каков глас ги бие што си барала да се маткаш со таков дечко или сакаше да бидеш фраерка пред другарките..Па да видат дека ти идеш со дечко што има име и фаца..Па ’’’ еве која сум јас видете ме ’’’’ ... уште гаќите не знаеш да ги соблечеш и облечеш си стасала дечко да имаш па уште ваков таков..

Само ти и никој друг неможе да ја смири топката и олади ситуацијата....
мада според мене не ми мириса на срекен крај..Очекувам некој пост од тебе каде што ке рецитираш што се случило . Али не дај боже:nenene:

Со срека ... малечка ..во многу големи г**мна си цапнала..Мисли разумно:helou:

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
SCORPIO__20 напиша:
па кога веке си знаеле каков глас ги бие што си барала да се маткаш со таков дечко или сакаше да бидеш фраерка пред другарките..Па да видат дека ти идеш со дечко што има име и фаца..Па ’’’ еве која сум јас видете ме ’’’’ ... уште гаќите не знаеш да ги соблечеш и облечеш си стасала дечко да имаш па уште ваков таков..

Само ти и никој друг неможе да ја смири топката и олади ситуацијата....
мада според мене не ми мириса на срекен крај..Очекувам некој пост од тебе каде што ке рецитираш што се случило . Али не дај боже:nenene:

Со срека ... малечка ..во многу големи г**мна си цапнала..Мисли разумно:helou:
Колку само разумно , Хани Бани читај го то и поучи , не само што си избрала погрешен човек ти со цел памет правиш драма и се муваш со најдобар другар негов , па и да не е насилен ќе стани , мисли малце пошто последиците од грешни проценки се носат долго.

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
Ме мачи една мисла... и стварно незнам што да правам.... со бившата раскинавме пред 8 месеци(бевме во врска доста долго - неколку години) подолго време бевме разделени пошто ,таа тоа време беше во странство, и комуникациjата не ни беше на наjдобро ниво....... ситуациjата беше доста комплицирана имав проблеми со испити, домашни некои проблеми и во еден момент се ми беше преку глава, и и раскинав без да и обjаснам , едноставно во тоj момент животот ми беше ПЕКОЛ... сега имаме комуникациjа (приjатели сме), не знам дали да разговарам со неа на таа тема, да се смирам или да продолжам натаму.... кога ке се видиме , таа воопшто не jа повдигнува таа тема на разговор... и се мислам дали jас да jа повдигнам ... дали прв да го направам чекорот... проблемот е, ке излезе работата , "извини шалио сам се ... даj да се смириме" .... и глупаво е .....

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Orion2 напиша:
Ме мачи една мисла... и стварно незнам што да правам.... со бившата раскинавме пред 8 месеци(бевме во врска доста долго - неколку години) подолго време бевме разделени пошто ,таа тоа време беше во странство, и комуникациjата не ни беше на наjдобро ниво....... ситуациjата беше доста комплицирана имав проблеми со испити, домашни некои проблеми и во еден момент се ми беше преку глава, и и раскинав без да и обjаснам , едноставно во тоj момент животот ми беше ПЕКОЛ... сега имаме комуникациjа (приjатели сме), не знам дали да разговарам со неа на таа тема, да се смирам или да продолжам натаму.... кога ке се видиме , таа воопшто не jа повдигнува таа тема на разговор... и се мислам дали jас да jа повдигнам ... дали прв да го направам чекорот... проблемот е, ке излезе работата , "извини шалио сам се ... даj да се смириме" .... и глупаво е .....
Ако ти значи и ако ја сакаш во твојот живот пак , должен си ти да ја извадиш таа тема на маса пошто ти беше маж и раскина без да објаниш , играј на таа карта дека си бил во пекол , жалоити сме ние девојките ако те сакала и ако сеуште има чуства и доверба во тебе можи ќе ти опали кец .

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Па кажи ни ги причините поради кои си била со него.Што ти ставил нож под грло, ти се заканувал или слично да бидеш со него???Си знаела каков тип е и ти и покрај тоа си се фатила со него згора на тоа си се мафтала со негов добар другар.Скорпио има право ако е стварно таков типот каков што го претставуваш можно е да си у биг шит:)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
LouWeed напиша:
ej, ne ti dolikuva toa.....:nenene:
Оф топик:Глеј и ја сум за тоа дека не доликува ама читај малата што сака и нејќе па после ке зборимеgospodin
Он топик:Да се тепам за женска :kesa:...ау тоа у живот нема да ми се случи...која е таа па ја да се тепам за неа:helou:...
Колку што сватив ти не знаеш кој е правиот од двајцата...ако си у бунило размисли убаво,,а најдобро е да се тргнеш и од двајцатаto e to

Член од
16 јуни 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
CuCeNcE напиша:
Па кажи ни ги причините поради кои си била со него.Што ти ставил нож под грло, ти се заканувал или слично да бидеш со него???Си знаела каков тип е и ти и покрај тоа си се фатила со него згора на тоа си се мафтала со негов добар другар.Скорпио има право ако е стварно таков типот каков што го претставуваш можно е да си у биг шит:)
Ne,ne mi stavi noz pod grlo,sekogas e dobar so mene,go poznavam uste od koga bev mala i sekogas koga nekoj me cepkase,toj me branese,mi bese kako pogolem brat.A,pricinite...pa...ima poveke...Prvo,otsekogas mi se svigal,zatoa sto e mnogu ubav i sarmanten.Znaev kakov tip e,toj so se tepa po diskotekite,ama kakva vrska ima toa?Go poznavav mnogu dobro i znaev deka nikogas ne se ima istepano za zenska,zatoa sto pretezno toj e onoj sto gi otkacuva,a i da go otkacat nikogas ne sum videla da pobesni zaradi toa,pa mislev deka i sega ke bide taka.I ima uste nekoi pricini,ama sega tie ne se vazni.Mozebi zgresiv,ama toa e,ne mozam nazad...

Била Бонг напиша:
Он топик:Да се тепам за женска :kesa:...ау тоа у живот нема да ми се случи...која е таа па ја да се тепам за неа:helou:...
Колку што сватив ти не знаеш кој е правиот од двајцата...ако си у бунило размисли убаво,,а најдобро е да се тргнеш и од двајцатаto e to
Ne,ne se raboti poveke za toa koj e praviot,a koj ne...Ionaka raskinav so dvajcata...A jas se fativ so nego so seta nadez deka nema da se tepa zaradi mene,ama ...za zal ne bil kako tebe...

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
honey-boney напиша:
Ne,ne se raboti poveke za toa koj e praviot,a koj ne...Ionaka raskinav so dvajcata...A jas se fativ so nego so seta nadez deka nema da se tepa zaradi mene,ama ...za zal ne bil kako tebe...
Дефинитивно не :)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
honey-boney напиша:
Ne,ne mi stavi noz pod grlo,sekogas e dobar so mene,go poznavam uste od koga bev mala i sekogas koga nekoj me cepkase,toj me branese,mi bese kako pogolem brat.A,pricinite...pa...ima poveke...Prvo,otsekogas mi se svigal,zatoa sto e mnogu ubav i sarmanten.Znaev kakov tip e,toj so se tepa po diskotekite,ama kakva vrska ima toa?Go poznavav mnogu dobro i znaev deka nikogas ne se ima istepano za zenska,zatoa sto pretezno toj e onoj sto gi otkacuva,a i da go otkacat nikogas ne sum videla da pobesni zaradi toa,pa mislev deka i sega ke bide taka.I ima uste nekoi pricini,ama sega tie ne se vazni.Mozebi zgresiv,ama toa e,ne mozam nazad...
После е*ење нема каење ...
Ме интересира дали се истренира на него како да се лапаш и да го движиш јазикот...барем од сите овие гомнариии имаш ли некоја позитивна ствар ?:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom