Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Narkos напиша:
pls kazete mi dali ke e fer da ja odzemam nevinosta na devojce koe ne go sakam,i mi e poveke kako zanimacija,ponekogas i pain in the ass
:pos2: Дај кажи нешт појќе, да знаемо што да ти одговоримо,ко на пример дали те сака таа тебе,дали е луда по тебе. Е тогаш ќе може одговор да ти се даде асален :smir:

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
imase i porano na minatite 2 str ama pak ke kazam,ona e LUDA po mene,se skara so celo drustvo zaradi mene,pravi se so ke i kazam,mnogu pati placela zaso jas sum po malku takov,mozam ponekogas da bidam inaetliv,ljubomorna e na sekoja so ke mi prozbori,a jas ne ja sakam
za poveke info imase na 2-3 str nazad

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
sky_dog<no1> напиша:
:pos2: Дај кажи нешт појќе, да знаемо што да ти одговоримо,ко на пример дали те сака таа тебе,дали е луда по тебе. Е тогаш ќе може одговор да ти се даде асален :smir:
Каква врска има ова што го прашуваш со она што бара тој одговор?

Иначе, ако нејзе не и` пречи да и` ја одземеш невиноста, зошто тебе да ти пречи ако сакаш да го направиш тоа?

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Narkos напиша:
imase i porano na minatite 2 str ama pak ke kazam,ona e LUDA po mene,se skara so celo drustvo zaradi mene,pravi se so ke i kazam,mnogu pati placela zaso jas sum po malku takov,mozam ponekogas da bidam inaetliv,ljubomorna e na sekoja so ke mi prozbori,a jas ne ja sakam
za poveke info imase na 2-3 str nazad
А не ти текнало дека можеби е опседната со тебе и блаааго психички пореметена? Би сакал да „скинеш“ таква и уште повеќе да ти се закачи на врат?

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
:pos::pos:

Аууу тука цела историја имало, не прочитав. Ама па и онака му се закачила, нека му се дозакачи. Си заслужил да дојде до тој степен, нека ја трпи. Скини ја, шубо ќе ви е.

Скулгрл

Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Fortune напиша:

Аууу тука цела историја имало, не прочитав. Ама па и онака му се закачила, нека му се дозакачи. Си заслужил да дојде до тој степен, нека ја трпи. Скини ја, шубо ќе ви е.
Можеби не е детето криво што налетал на таква типка. Мој совет-немој да навлегуваш подлабоко во „проблемот“ да не се најдеш во некоја уште позаташкана ситуација.

Narkos

Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
aaaaaaaa me razubedivte sea kul!
posledno neso so mi treba sega e nekoja opsednata

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Fortune напиша:

Eте затоа барав да разјасни малце појќе не од одма да му се даде одговорор на проблем кој и не е објаснет ко што треба али ете и ја сеа видов што се дешава и сеа.... епа брат ова е смешен проблем Тркалото се врти.:helou: Памет за друг пат:smir:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Скулгрл напиша:
Можеби не е детето криво што налетал на таква типка. Мој совет-немој да навлегуваш подлабоко во „проблемот“ да не се најдеш во некоја уште позаташкана ситуација.
Да бе не е криво. Тој и` дозволил таа да стане лудача и да го манијачи. Се знае машко дека треба да пресечи кога девојка ќе претера, треба да знае да ја симне на земја. Што е ова, на што личи?

Ама па ете може да и` се освети за целата мака што ја трпи, онака крвнички да ја скине. Зошто па да не ако му е дојдена преку глава?

:smile2:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
А Наркос абе брат баш мора да и ја одземеш невиноста кога и сам знаеш дека чуството и не е баш нај нај:) најди девојка поискусна која што и после сексот нема да ти се залепи пошто оваа твојата ќе сече вени за тебе после одземањето на невиноста:)

Скулгрл

Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Fortune напиша:
Да бе не е криво. Тој и` дозволил таа да стане лудача и да го манијачи. Се знае машко дека треба да пресечи кога девојка ќе претера, треба да знае да ја симне на земја. Што е ова, на што личи?

Ама па ете може да и` се освети за целата мака што ја трпи, онака крвнички да ја скине. Зошто па да не ако му е дојдена преку глава?

:smile2:
Абе нека ја симне на земја со одјебувачка порака, нека и каже во лице, а за да си го задоволи сексуалниот нагон-си ја има Десанка и тета Џена на компјутер.

Не треба во никој случај да се „заслепи“ од убавините кои ги нуди сексот и да направи грешка која понатаму може да предизвика катастрофални последици.

Narkos

Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
Скулгрл напиша:
Абе нека ја симне на земја со одјебувачка порака, нека и каже во лице, а за да си го задоволи сексуалниот нагон-си ја има Десанка и тета Џена на компјутер.

Не треба во никој случај да се „заслепи“ од убавините кои ги нуди сексот и да направи грешка која понатаму може да предизвика катастрофални последици.
vo pravo si,seks moze da se najde mnogu lesno,onakov,bescuvstvitelen za edna nok,a denovive sigurno ke se otarasam od nea

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Скулгрл напиша:

Не реков да ја симне со задоволување на сексуален нагон. Две-три шамарчиња и ќе ја симне де. Или шо ти знам јас кои други методи.

Кои последици жити мене? Што може да му се случи? Да не знае после тоа да ја среди? Епа нека пати, тоа е.

Скулгрл

Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Fortune напиша:
Не реков да ја симне со задоволување на сексуален нагон. Две-три шамарчиња и ќе ја симне де. Или шо ти знам јас кои други методи.

Кои последици жити мене? Што може да му се случи? Да не знае после тоа да ја среди? Епа нека пати, тоа е.
Какви последици? Да го прогонува, да го лаже дека е трудна (да, да :pos:) да го манијачи повеќе од претходно и дури да се зачлени на некој форум и да бара совет како да ја легне пак. А тој пустиот, ни крив ни должен.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Скулгрл напиша:
Какви последици? Да го прогонува, да го лаже дека е трудна (да, да :pos:) да го манијачи повеќе од претходно и дури да се зачлени на некој форум и да бара совет како да ја легне пак. А тој пустиот, ни крив ни должен.
Еееее што се` не може да им текне на жениве. Имав другарка што лажеше, правеше тестови за бременост, ама тестот и` го правеше некоја нејзина бремена другарка (и нормално тестот излегува позитивен:nesvest: )
Ама оваа е мала, нема да и текне да му прави така. Сепак нека ја скине. Може па и ќе ја засака, од кај знаеш?

Kajgana Shop

На врв Bottom